Belgia, Vivegnis
PMSWEET forestiller seg og designer luksuriøse håndlagde bakverk for profesjonelle matelskere. Vi er spesialister på produksjon av makroner. Våre makroner er laget på en håndverksmessig måte, med førsteklasses råvarer: Bourbon-vanilje, Valrhona-sjokolade, ferske sesongfrukter. Våre makroner er laget av mandler av høyeste kvalitet. De kombinerer en sprø skall, basert på mandler og marengs, med en...
...Bernard Schonmacker er en sjokoladehåndverker. I tillegg til klassikerne innen sjokolade (hvit, mørk og praliné), har Bernard Schonmacker noen mer overraskende smaker: ganache med ingefær, chili, krydder, krem med Liège-sirup, fiol, rose, lavendel, alle disse sjokoladene er dessuten laget av 'ren kakaosmør'-bønne. I Schonmacker-butikken finner du et bredt utvalg av håndlagde produkter, samt andre spesialiteter innen småkaker, konfekt, kaffe, te, alkohol,...
Belgia, Gosselies
... ingredienser av høyeste kvalitet og 100% ren kakaosmør brukes til å lage dem. Perfeksjon, variasjon i former og den enestående delikatessen i de skapte smakene har bidratt til den nasjonale og internasjonale anerkjennelsen av produktene deres, som alltid er laget med stor respekt for tradisjon, kvalitet og service. Sjokoladene fra BRUYERRE inneholder ikke konserveringsmidler. For å tilfredsstille de mest dristige smakene til sjokoladeelskere, er mesterkokkene konstant på jakt etter nye smakskombinasjoner. Bruyerre eller lidenskapen for sjokolade.
Belgia, Oud-Turnhout
Al siden 1990 har navnet Meynendonckx vært en etablert aktør i sjokolade- og konfektverdenen. I 2001 ble Chocolaterie Bakkershuys grunnlagt. Her produserer vi sjokoladefigurer, sjokoladekjepper og sjokoladepålegg på en håndverksmessig måte. Disse produktene lages med de aller beste ingrediensene. Vår kolleksjon er eksklusivt laget for kundene til firmaet Meynendonckx. Dette gjør at vi alltid kan imøtekomme ønskene og smaken til våre kunder.
Belgia, Blegny
Pierre Ledent er en mesterkokk spesialisert på praliner og makroner. For sine overraskende håndlagde oppskrifter bruker han utelukkende sjokolade med kontrollert opprinnelse som inneholder minimum 70% kakao. Alle ingrediensene som brukes i produksjonen av hans praliner er strengt utvalgt for sin upåklagelige kvalitet. Det eksklusive designet av Pierre Ledent sin emballasje er laget som en...
Belgia, Gent
Bouchard har laget sjokolade for private label-partnere siden 1987, hovedsakelig internasjonale selskaper. Takket være våre høykvalitetsprodukter og vår service oppnår kundene våre kommersiell suksess under sitt eget merke. I tillegg leverer vi også sjokoladeprodukter i små mengder til serveringsbransjen, til kaffen, eller til bedrifter, for eksempel som gaveartikler eller til arrangementer.
Belgia, Thuin
Hos Couleur Chocolat er lidenskapen for sjokolade og kakao uten grenser. Denne håndverks sjokoladebutikken tilbyr et bredt utvalg av originale praliner og sjokoladefigurer. Smeltende sjokolade, melkek sjokolade eller hvit sjokolade, fylt praliner, sjokoladefigurer, trøfler, håndlaget sjokoladepålegg – det er noe for enhver smak. Enten det er til spesielle anledninger (jul, Valentinsdag, påske, St...
Belgia, Manaihant-Battice
... sjokoladepraliner, praliner med store likører, mendiants, trøfler, fylt eller ikke fylt sjokoladeplater, pålegg, mandelstenger dekket med sjokolade, autentiske katte-tunger, ekte fruktpastiller, florentiner, sesongfigurer fylt eller ikke fylt (St. Nikolaus, påske, …), … og til og med produkter garantert uten tilsatt sukker!
For Chocolate Cube er sjokolade en lidenskap som har vart i over 20 år! For våre kreasjoner velger vi de beste ingrediensene for å garantere deg en ekte autentisitet. Belgisk sjokolade av svært høy kvalitet, ekte smør bearbeidet ved romtemperatur, fersk krem, avvisning av kunstige aromaer, pralinéer, ganacher, nougat kunstnerisk laget, alt er tenkt på for din smaksglede. Inkludert størrelsen på...
Belgia, Liège
Caroline B. Chocolate er et selskap som spesialiserer seg på produksjon og distribusjon av førsteklasses praliner til gourmetrestauranter og stjernede hoteller, men også til privatpersoner som er interessert i nye oppdagelser. Alle våre produkter er nøye utvalgt. Vi bruker råvarer av høy kvalitet, naturlige aromaer og ferske ingredienser. Hver praline er et ekte smykke av finesse og raffinement. Den er laget for hånd, delvis eller helt dekket med fin sjokolade og alltid dekorert med et 24 karats spiselig gullblad.
Belgia, De Pinte
Hjemmelagde praliner laget med de beste produktene. Noe for enhver smak til enhver anledning.
Carline bringer fornyelse, raffinement og håndverk sammen til et unikt og variert utvalg av sjokoladeprodukter. Vi legger stor vekt på utvalget av råvarer, hvor mange er laget spesielt for oss. Våre sjokoladeoverdragelser inneholder kun ekte kakaosmør og naturlig vanilje. Våre oppskrifter blir kontinuerlig raffinert og nøye anvendt av dyktige medarbeidere som har tilgang til moderne maskiner...
Belgia, Ouffet
... laget 100% i Belgia, som for eksempel Liège-sirup, cuberdons, syltetøy, speculoos... Men også store belgiske merker som Côte d'Or, Galler, Lotus, Delacre, Meli, Mardesous, La William, Devos Lemmens... I tillegg publiserer vi fra tid til annen på vår GoodBelgium-nettside belgiske oppskrifter: fra de mest tradisjonelle til de mest originale, det vil være noe for enhver smak!
Belgia, Gozée
... talentfulle mestersjokolademakeren, gir liv til smakfulle praliner, ganache, gianduja… Luktene av krydder, sitruszest, essensielle oljer, saltet smør, karamell, kandiserte frukter og andre ingredienser pirrer våre sanser… Vi faller for sprøheten av hasselnøttbiter, vi smelter for mykheten av marsipanen med mandarin, delikatessen av fruktpuréer laget i en kobbergryte, de fyldige tonene av arabica som hever en melkeganache. Slik bygger han sin samling av praliner og makroner.
Belgia, Essen
Chocolaterie Ickx er en produsent av håndlagde, eksklusive og høykvalitets belgiske praliner. I mange år har vi laget og distribuert deilige og eksklusive sjokoladeprodukter, som lar deg overraske kundene dine i alle sesonger og ved enhver anledning. Vi leverer til konditorier, sjokoladebutikker, delikatesseforretninger, grossister og bedre varehus.
Belgia, Kalmthout
Wycam’s Tradisjonell Belgisk konfekt. Wycam’s er en belgisk produsent av tradisjonelt og kvalitetsrikt hardt sukkertøy som lages etter en svært moderne produksjonsprosess. Alle produkter er laget med høykvalitets ingredienser og pakket med de nyeste teknikkene. Wycam’s har valgt en unik formel: hardt sukkertøy pakket i bokser med et vakkert håndverksuttrykk. Wycam’s har hatt en viktig og unik...
Belgia, Berlaar
CandyCard fra Berlaar har siden 1988 laget belgiske sjokoladeprodukter som hovedsakelig eksporteres. Selskapet har utviklet en egen trykkteknikk som gjør det mulig å gjengi bilder med imponerende kvalitet, selv i de minste detaljer. Luksus sjokoladeprodukter som også er svært godt egnet for promotering. Selskapet leverer til topprestauranter og klassehoteller over hele verden, samt til det promoteringmarkedet.
Belgia, Samrée (La Roche-en-Ardenne)
...med tilpassede emballasjer i farger og logoer fra våre kunder. Nærmere 4.000 forskjellige emballasjer av sjokoladeplater og småflasker har allerede blitt laget! Både bedrifter, skoler og ulike foreninger viser interesse. De lave minimumsbestillingene gjør dem også attraktive for privatpersoner.
Belgia, Welkenraedt
Confiseriet RENSONNET er spesialisert på produksjon av produkter laget av marsipan. På grunn av mangfoldet av produkter og tilpasningen til kundenes forespørsel, er produksjonen fra confiseriet Rensonnet til stede hos de fleste sjokoladeprodusenter og konditorer, i dagligvarehandelen og til eksport. Marsipanen blir bearbeidet i alle former. Figurene er forhåndspakket eller solgt i løsvekt...
Belgia, Hermalle-Sous-Argenteau
Ønsker du å skille deg ut og formidle budskapet ditt på en original måte? Si det med sjokolade! Den fineste og mest delikate belgiske sjokoladen, laget for hånd, tilbys i en emballasje som er designet for deg, for å fremheve merkevaren din. Queen’s Chocolate tilbyr innovative smaker, produkter og emballasjer. Nesten alt er mulig! Vår kreative avdeling står til din disposisjon for å utvikle ditt...
Belgia, Ittre
...vekter og varianter. Dette er rene delikatesser for ekte sjokoladeelskere. Denne serien har nylig blitt utvidet for å introdusere et bredt spekter av dekorasjonsalternativer, fra krystalliserte roseblader til eplebiter infundert med kanel, eller til og med karamelliserte sesamfrø. Vi produserer et utvalg av praliner med mer enn åtti forskjellige smaker, samt et bredt utvalg av sukkerfrie praliner laget med maltitol.
Belgia, Veurne
Produsent av et bredt spekter av kvalitetsfylte dessertpannekaker. Pannekakene er luftige, med et hint av karamell- og vaniljesmak, laget etter en tradisjonell oppskrift med fersk melk og egg. De fylte pannekakene er rikelig fylt med ekte frukt eller sjokolade og kan serveres både varme og kalde.
Les Apéritifs de Philomène er utviklet og laget utelukkende på en håndverksmessig måte. Apéritifene: de er laget av blomster fra trær og jord, filtreringen og konserveringen er utelukkende naturlige. Pékêts: fruktige (smak av sitron, melon, skogsbær, mandarin, aprikos, eple, bringebær, kirsebær, blåbær, banan. Alle våre produkter er laget av ferske frukter), basert på urter (brennesle, absint, kristtorn, rose, fiol, lavendel,…), spesielle (spéculos, cuberdon og sjokolade). Multifrukter og sirup: rosaline, hylleblomst sirup, sirup av duftende asp. Geléer og sirup: av pærer, bringebær, trøffel,…...
Belgia, Louvin-La-Neuve
... sine mørke, hvite, melk- og pralinésjokolader, som er laget etter den ancestrale oppskriften fra huset De BRUYN. Mottoet til huset De BRUYN er "kakao først og fremst", og det er derfor De BRUYN NV velger håndverksproduksjon, som bevarer all rikdommen av aromaene fra kakaobønnen. CHOCOLATIER De BRUYN NV tilbyr to merker: KKOT og Pralidoux. Sjokoladene fra De BRUYN er pakket i gaveesker, beregnet for luksus sjokolademarkedet, eller i plater, ideelle for salg i supermarkeder.
Sprø og myke. Cookiserie Namuroise produserer amerikanske småkaker: like ferske og myke som en bakverk. Sjokoladekaken kalt Le p’tit Namurois er laget av gamle hvetevarianter, smør og gårdsegg. Bare sjokoladen og havregrynene kommer ikke fra Belgia. Rosin eller sjokolade, stekt, til å varme opp eller i deigkuler, leveres småkakene på sykkel til noen butikker i Namur og også til skolene. Vi lager også smørkjeks med sitronskall, bretonske palasser med havregrynsmuld og andre sprø-myke delikatesser.
Green Kow, et belgisk selskap, gjør en ekte europeisk nyvinning ved å tilby produkter som inneholder insekter (melorm) og distribueres i helsekostbutikker og naturlige matbutikker. Oppskriftene på produktene våre er laget av San Degeimbre, den belgiske 2-stjerners kokken: 2 salte pålegg med gulrot-melorm og tomat-melorm (pastauriserte). 2 sjokoladepålegg: mørk sjokolade-melorm og melk sjokolade-melorm.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play