Italia, MILANO
... melkepulver, kakaosmør, emulgator: solsikkelecitin, vaniljearoma), knust Pan di Stelle-kjeks 2% [hvete mel, sukker, solsikkeolje, smør, fersk pasteurisert melk av høy kvalitet, kakao, sjokolade (kakaomasse, sukker, kakaosmør, naturlig vaniljearoma, emulgator: soyalecitin), ferske egg, honning, hasselnøtter, hvete stivelse, hevemidler (natron, ammoniumkarbonat), salt, aromaer, eggehvitepulver, stivelse...
Portefølje (229)
Italia, Barletta
...Den 100% mørke sjokoladen Orsini, laget med kakaomasse fra Den dominikanske republikk, uttrykker den beste smaken av ren sjokolade.
Portefølje (10)
...Caffè Giordanos instantkaffe er laget av nøye utvalgte blandinger av Arabica- og Robusta-kaffe, og tilbyr et produkt av høy kvalitet med en intens aroma og utmerket avkastning. Denne kaffen er perfekt for de som leter etter en rask og praktisk løsning for å nyte kvalitetskaffe når som helst og hvor som helst. Kombinasjonen av kaffe, melk og sukker i 3 i 1-blandingen gjør hver kopp til en komplett...
Portefølje (14)
Italia, Messina
...Vi forplikter oss til å bruke kun de beste råvarene. Eggeplommene kommer fra burfrie høner, mens smøret er laget av sentrifugert rå melk. Våre meltyper er av høy kvalitet fra Italia, og våre sitrusfrukter kommer fra det anerkjente området Paternò, i "Piana di Catania", kjent for sine røde appelsiner, duftende sitroner og saftige mandariner. Våre Panettoni er pakket inn i deilige stoffservietter. Hver bit forteller historien om en hundreårig tradisjon og kjærligheten til autentiske ingredienser.
Portefølje (10)
Italia, Monterotondo
... fint og aromatisk pulver, ideelt for bruk i tilberedning av matvarer, væsker, halvflytende og faste produkter, takket være den utmerkede løseligheten. Egnet for å lage drikker, iskrem, sjokolade, bakervarer, pasta og mye mer.
Portefølje (10)
Italia, Prato
... resultat. Kaffesirupene er laget for å fremheve smaken av kaffedrikker uten å dekke over de originale smakene og aromaene. De løser seg umiddelbart med noen få svinger av skjeen og blander seg perfekt med drikken uten å danne klumper, og forbedrer teksturen av drikken ved å gi en større konsistens. Endelig kan du tilpasse kaffedrikkene og finne din favorittoppskrift. Det vil bare være en enkel tilsetning av våre kaffesirup, for å nyte et øyeblikk av ren lidenskap: hver kaffedrikk vil bli spesiell og eksklusiv.
Portefølje (3)
Italia, Torino
...Cod. PRA 42 U/M Kg ESKE for 2 Kg Beskrivelse Melon Ganache laget av 58% Mørk Sjokolade og dekorert med tråder av Melon Sjokolade.
Portefølje (97)
Italia, San Pietro Clarenza
... servering ved bordene i restauranter, barer, te-salonger osv.) eller i elegante pakker for utstilling på hyller eller i hjørner. Ingredienser: Sicilianske mandler, sukker, Honning fra Etna (appelsinblomst) egg hvite (naturlige, ikke frysetørkede) Pistasj, sjokolade / Vanilje...
Portefølje (8)
Italia, Torino
... Jordbærpulver til matbruk kan erstatte kunstige aromaer, fargestoffer og søtningsmidler, og tilføre naturlig smak og farge av jordbær til produktene. Tilgjengelig både som økologisk og konvensjonell pulver, smelter vårt jordbærpulver sammen med andre aromaer, men skiller seg ut ved å fremheve fargen på sluttproduktene. I tillegg er det egnet for å bli tilsatt i ulike produkter som kaker, godteri, sjokolade, iskrem, smoothies og drikkeformuleringer.
Portefølje (10)
Italia, Lauro
...Den karamelliserte hasselnøttgranulaten er et produkt laget av utvalgte hasselnøtter av høy kvalitet, ristet, knust og karamellisert. Hasselnøtten har alltid hatt en plass blant kremene som brukes i konditorfaget og iskremproduksjon, i den tradisjonelle kombinasjonen med sjokolade. Den karamelliserte ristede hasselnøttgranulaten brukes vanligvis til pynting og dekorering av smakfulle retter, og sikrer optimale og konsistente resultater.
Portefølje (10)
...Håndlaget glutenfri bakverk. En deilig hevet søtsak laget av potetstivelse, sukker, maisstivelse, magert kakao, vegetabilske oljer og smør. Når du smaker på den, vil du kunne gjenkjenne toner av karamell, nøtter og krydder, takket være en nøye og grundig tilberedning som bevarer den naturlige aromatiske kompleksiteten som kvalitetskakao har. Tilgjengelig i praktiske porsjoner på 35g med papirformer, ideelle å ta med seg for en rik og smakfull pause.
Portefølje (10)
Italia, Cinto Caomaggiore
...Putepads laget av mykt papir for esker med sjokolade, kjeks og for emballasje av konfekt generelt. Myk, fleksibel og økologisk emballasje laget av preget papirlag fra 2 til 9 med polstereffekt. Hovedfunksjonen til putepaden for sjokoladeesker er den mekaniske beskyttelsen mot trykk og støt inne i eskene, men den fungerer også som en stabilisator under transport. Våre putepads for...
Portefølje (9)
Italia, Imperia
...med Rubinpulver, Utdrag av Vitis Vinifera, X50 Silohuette® Jojobaolje, Hvetekimolje, Hyaluronsyre, Kollagen, Arganolje, Sheasmør, Kakaosmør, Vitamin C, Vitamin E. Linje RUBINO DIVINO EAN 8055742490093 For en "wow-effekt" har Gioiello Liquido laget en kroppssmørbehandling for "forbedring" som skal brukes i synergi med skrubben og dusjoljen Rubino Divino. Omformer profilen ved å blokkere...
Portefølje (10)
Italia, S.spirito Di Bari
... d’Itria, nøye blandet med sukker og utsatt for en langsom koking.","4":"FIKENMARMELADE MED ROM OG SJOKOLADE\nLekkert fikenpuré laget av søte frukter plukket i de pugliesiske landskapene, nøye blandet med sukker, rom og sjokolade."}...
Portefølje (7)
...Naturlig hevet kake formet som et brød, dekket med glasur laget av hasselnøtter "Piemonte" IGP. Deigen, som har en gul farge, er beriket med kandiserte sitronskall og sultanrosiner. - Naturlig hevet kake formet som et brød, dekket med glasur laget av hasselnøtter Piemonte IGP og kakao. Deigen, som har en gul farge, er beriket med mørk sjokolade. - Naturlig hevet kake formet som et brød, dekket med mandelglasur. Deigen, som har en gul farge, er beriket med sultanrosiner.
Italia, Marciano Della Chiana
... være den saftige og fyldige smaken, er den perfekt alene eller med sjokolade. Utmerket kombinasjon med lagrede oster. Format: 0,5 lt. Vintype: Passito. Årgang: 2019. Land: Italia. Region: Toscana. Druetype: 100% Aleatico. Modning: 6 måneder i små eikefat - 6 måneder på flaske. Farge: Intens rubinrød. Aroma: Jordbær, Plomme, Villrose. Temperatur: 12° C. Ideell med: Sjokolade, lagrede oster.
Portefølje (10)
Italia, Taranto
...Våre påleggskremer er laget med kvalitetsråvarer og håndverksmetoder. De kan brukes til ulike anledninger, fra frokost til dessert. De utgjør et velsmakende, sunt og næringsrikt alternativ til industrielle produkter på markedet.
Italia, Vairano Scalo
...DEN 100% REINE HASSELNØTTPASTAEN, UTEN TILSETNINGSSTOFFER ELLER STABILISATORER, BLIR LAGET AV FORSKJELLIGE RISTINGSGRADER. HASSELNØTTPASTAEN ER ET HALVFABRIKAT, KJENNETEGNET AV EN RISTING SOM GIR DEN EN INTENSIV SMAK OG SOM FORBLIR LANGTIDSHOMOGEN OG KREMET. DEN BLIR ØNSKET SOM HOVEDINGREDIENS AV PRODUSENTER AV VAFLER, PÅLEGG, SJOKOLADE, HASSELNØTDRIKKER, SAMT I ISBRANSJEN OG BAKERINDUSTRIEN. DETTE PRODUKTET BLIR BRUKT TIL Å LAGE SØTSAKER OG ISKREM, OG GIR KAFFE OG SJOKOLADE EN SPESIELL SMAK.
Portefølje (6)
Italia, Bronte
...400 gram hvit sjokolade laget med ren pistasjepasta, en elegant og stemningsfull eske, en overraskelse som er forskjellig og spennende hvert år. Bacchos påsketilbud for både store og små. Ingredienser: sukker, kakaosmør, melkepulver, pistasjepasta 10% (ristede og raffinerte pistasjnøtter, klorofyll E141, kurkumin E100), melkepulver, emulgator: soyalecitine, vaniljeekstrakt.
Portefølje (56)
Italia, Giuliano
... lage og tilpasse skreddersydde søtsaker. Hver fase av prosessen, fra konsept til realisering, følges nøye for å sikre at hvert av dine behov ikke bare blir oppfylt, men overgått. •Di Rosa EdenCake: spesialbutikk format for småkaker og bakverk •Di Rosa Service: internasjonal distribusjon for restaurantbransjen •Di Rosa Sartoria Interna: unike håndlagde pakker, laget for hånd med omsorg og presisjon.
Portefølje (129)
Italia, San Giorgio Delle Pertiche
La Castelfood er et selskap som produserer riskaker og snacks laget av ris, mais og andre kornsorter, i samsvar med de strengeste standardene for kvalitet og matsikkerhet. Våre anlegg kan produsere ulike typer riskaker og kornsnacks, fra salte til søte: aromatiserte eller dekket med sjokolade. Vi er spesialister på å utvikle nye produktlinjer som tilpasser seg behovene til våre kunder. Vi er...
Italia, Aprilia
... konsolidere og forbedre sin allerede rike erfaring innen produksjon av konfetti og andre søtsaker. En dag, i september 1995, etter flere forsøk, skaper MAESTRO SOR FELICE en praline laget med en Santos-kaffebønne ristet over åpen ild og dekket med deilig mørk sjokolade. Kort tid etter vil denne pralinen bli kjent som: "Cioccafè". Produktet oppnår umiddelbart en fantastisk suksess: nye maskiner kjøpes inn...
Italia, S,egidio Alla V.
...Håndverksbedrift som lager typiske søtsaker laget på naturlig vis uten tilsetningsstoffer eller kjemiske konserveringsmidler. Vår spesialitet er Sassi d'Abruzzo, en typisk søtsak hvor vi er de eneste produsentene av den originale oppskriften siden 1928. I tillegg produserer vi en mandelknas med 90% mandler som ikke har maken, samt mørk sjokolade som er smeltet og temperert ved lav temperatur og...
... poser som kan bevare hele aromaen av Pefè-blandingen, samt den klassiske malte kaffen i 250 grams format tilgjengelig for de ulike typene blandinger. Torrefazione Caffè Pefè har også spesialisert seg på produksjon av sjokoladebiter: Cuor di Pefè, en mørk sjokoladebit som inneholder en liten boble av sukker og kaffe. Pefè innpakkede bønner, en kaffebønne dekket med ren mørk sjokolade. Nøgen mørke og...
Italia, Savona
Siden 1987 har vi utviklet og skapt nye økologiske dietetiske og nutraceutiske produkter. Produkter uten sukker, uten gluten, uten laktose. Drikker og matvarer for sport. Økologiske barer uten sukker, med sesam, mandel, hasselnøtt, tørket frukt, frø. Myke barer laget av 100 % frukt. Sprø barer med korn. Barer med puffet korn og sjokolade. Energi barer. Barer for sport. Grissini uten gjær, laget...
Portefølje (5)
Italia, Monteroduni
...men å ta vare på det vi gjør og på dem rundt oss forblir livsfilosofien som inspirerer oss hver dag. Det er derfor vi fortsatt blir rørt når vi smaker på en sjokoladebit eller en konfetti laget slik våre foreldre ville ønsket, eller når en venn betror oss gaven sin som skal legges i et påskeegg. Matbedrifter i dag må følge standardiserte prosedyrer, oppnå sertifiseringer, "kontrollere forsyningskjeden", og alle ser ut til å være bekymret for å produsere og selge mer og mer.
Italia, Monte Sant'angelo
... mer. Innen syltetøy finnes det syltetøy laget av appelsiner, sitroner og mandariner, produsert uten konserveringsmidler, kun med frukt fra Gargano og sukker. Selskapet er et referansepunkt for elskere av ekte mat og italienske og pugliesiske kulinariske tradisjoner.
Italia, Mugnano Di Napoli
...høykvalitets ingredienser, kommer halvfabrikataene i ulike former, størrelser og vekter, inkludert rullet, i ampullform, åpne eller lukkede. Fyllingene til søte og salte retter gjenspeiler smakene og duftene fra Napoli, som ricotta, sjokolade, kremen til bakverk, syltetøy og moreller for de søte, samt de sterke og markante smakene fra de salte, som pølser, blandede kjøttpålegg, kokt skinke, ricotta og spinat, tunfisk, gateau og mye mer. Halvfabrikataene pakkes i henhold til snitt og vekter som varierer mellom store, mellomstore, mini og til og med mikro.
Italia, Pretoro (ch)
... spesielt egnet for en viktig og gjennomtenkt gave. Vi ønsker å understreke at dette er et produkt laget helt håndverksmessig, og derfor spesielt verdifullt, både for ingrediensene og for typen bearbeiding. Vårt laboratorium søker grossister og distributører av typiske produkter, eller viktige kvalifiserte butikker, både i utlandet og i Italia. Besøk vår nettside www.tortadellupo.it.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play