Belgia, Wingene
...De fleste nøttesmør bygger sin markedsføring rundt 'laget av 100% peanøtter'. Problemet er at nå har du en flytende pistasjpasta som ikke er smørbar. Faktisk kan du nesten drikke den med sugerør. En ren pasta er viktig hvis du lager en bakverk-applikasjon. Hvis du vil bruke den som en dipp-saus til grønnsakene dine, ville den vært for flytende. Vi valgte å ha 78% peanøtter og styrke teksturen med...
Portefølje (49)
...Maiski druivensaus, en myk, kremet fuglesaus fylt med skrelte og entepitte druer som garnityr, passer perfekt til pasta, til våre Maiski korn, fjærfe eller hvit fisk. På hovedbildet har vi ekstra pyntet denne sausen med tomatbiter, estragonblader og grå reker. På det andre bildet ser du potetmos, stuvet purre og druivensaus med dampede tunge ruller som proteinkilde. Kan også klassisk serveres med kalkunrullade, selvfølgelig!
Portefølje (33)
Belgia, Ardooie
...tomater og jordbær. I vår d’Arta Menu-avdeling kan vi ubegrenset blande grønnsaker med saus, proteiner, ris eller pasta, slik at vi kan tilby komplette ferdigretter. Blanding av våre convenience-produkter skjer i henhold til mix-to-pack-konseptet, der hver ingrediens veies separat slik at hver ingrediens, uansett hvor liten emballasjen er, er til stede i riktig forhold.
Belgia, Herstal
Saveurs du Chef er spesialisert i design, produksjon og salg av ferske sauser og fyll til pasta. Sausene og fyllet er laget både ut fra tradisjonelle oppskrifter og skreddersydde oppskrifter etter kundenes behov. Saveurs du Chef har moderne fasiliteter som oppfyller de strengeste standardene (BRC, HACCP) og har mer enn 30 års erfaring innen matvarebransjen. Alle våre produkter er laget av...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play