...Maiski "boschampignonsaus", denne klassiske kremete vinter sausen med stekte skogsopp er fullpakket med smak. Den passer utmerket til stekt rødt kjøtt, sprøstekt fjærfe, men gir også et ekstra preg til dine viltretter. På hovedbildet har vi ekstra pyntet den med blåmarmorert ost som "Gorgonzola" eller "Blauwe Achelse", biter av hasselnøtter og rosmarinblader. På det andre bildet ser du stekt "hazerug", potetboller, "Maïski" epler med tyttebær og vår "boschampignonsaus"!
Portefølje (33)
Gevers presenterer et bredt utvalg av oster fra forskjellige land; belgiske (Maredsous, Chimay, Passendale, Postel klosterost), hollandske (Beemsterost, Gouda, Leerdammer, Oudendijk, Nord-Holland, Goudakaas, Westlite, Edammer), franske (Boursin, Brie, Camembert, Geitost, Munsterost, Roquefort, Rambol), greske (Feta), sveitsiske (Appenzeller, Gruyère, Emmental), italienske (Mozzarella, Gorgonzola...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play