Frankrike, Guérande
...Perserne og egypterne betraktet sjalottløk som en hellig plante for 2000 år siden. Sjalottløk er en løkplante nært beslektet med løk og hvitløk, og den brukes ofte i matlaging, hakket i salater eller sauser som béarnaise eller beurre blanc. Hele, dampet eller konfiterte, vil de være fantastiske til å akkompagnere fisk, kjøtt eller foie gras. Den ideelle følgesvenn for alle dine oppskrifter med vin, eller bare for å heve smakene i rettene dine. Ideell for røde sauser, tilberedning av kjøtt, dampede poteter, tomatretter og tradisjonelle supper. SKU:SGE250...
Portefølje (42)
Frankrike, Grigny
PATRIGEL har siden 1989 vært en spesialistagent innen handel og salg av grønnsaker, urter og fryste frukter. Vårt handelsbyrå distribuerer og representerer flere europeiske produsenter av kvalitetsfrukter og -grønnsaker i Frankrike. Vårt sterke internasjonale nettverk skaffer varer fra sertifiserte produsenter. Våre produkter er kontrollert og sertifisert, da de er underlagt systematisk kontroll,...
Portefølje (93)
Belgia, Mont-Saint-Guibert
Selskapet «Produits Habi» er en familiebedrift som har vært aktiv siden 1914 innen produksjon av kvalitetskonserver. Vi markedsfører produktene våre under merkenavnet Habi til dagligvarehandelen, samt innen HORECA-sektoren og hurtigmatsektoren, men også under Private Label. Vi lager ferdigretter, sauser, sausbunner og mer for våre kunder. Våre produkter er laget etter tradisjonelle oppskrifter, ut...
Portefølje (34)
Frankrike, Perpignan Cedex
...Estragon, hvis latinske navn (dracunculus) betyr «liten drage», er en juvel i det franske kjøkken! Den er spesielt kjent for sin intense anisaktige smak og lett kamferaktige preg. Estragon er en del av de fine urtene, og aromaene passer utmerket sammen med egg, kjøtt, fisk, og hever smaken på de fleste sauser: béarnaise, tartar, majones, vinaigrette, tomatsaus eller aromatisert smør. Den kan brukes til å aromatisere eddik ved å legge en kvist i flasken. I infusjon er den kjent for sine beroligende egenskaper.
Samsvarende produkter
Estragon
Estragon
Andre produkter
Cébette
Cébette
Portefølje (30)
Frankrike, Serres Castet
...Grunnlagt i 2005, utfører Société d'Usinage de Précision Béarnaise - SUPB generell mekanikk. Société d'Usinage de Précision Béarnaise tilbyr følgende tjenester: CNC-fresing, CNC-dreiing, tråd elektroerosjon, plan sliping, metallarbeid, justering, konvensjonell fresing, produksjon av verktøy, enhetsdeler og små serier av mekaniske deler, hurtig boring, innpressing, osv. Selskapet arbeider hovedsakelig for luftfartssektoren, men det er også aktivt innen olje- og næringsmiddelindustrien. Det er sertifisert ISO 9001 og EN 9100.
Belgia, Boortmeerbeek
Anda Sauces... Takket være de naturlige råvarene, de ferske ingrediensene og grønnsakene garanterer Anda deg en konstant, ærlig kvalitet. Vårt sortiment av sauser: Aïoli, amerikansk sjef, andalouse, barbecue, béarnaise, brasil, brasil halal, calabria, california, kyllingburger, chili, cocktail, cocktail halal, curry, curry ketchup, pommes frites saus, hamburger saus, hot pita, majones sjef, sennep, parisienne, peppersaus, pickles, pili pili, pita, provençale, riche, salatdressing, samuraï, super tartar, søt dressing, tartar maison, texan, thailandsk, tomatketchup, vinaigrette.
Belgia, Genappe
Top Quality ble grunnlagt i 1990 av André Debièvre, en tidligere restaurantleder utdannet ved hotellskolen i Namur. Deres spesialiteter er: konserverte produkter (løk, fiken, endivie,...), langsomt kokte sauser (sauser til vilt, med tyttebær,...), emulgerte sauser (bearnaise, hollandaise, majones,...). Kundene til Top Quality er: Storkjøp og grossister. Top Quality jobber under sitt eget merke...
Belgia, Londerzeel
La William-sausene er tilgjengelige i forskjellige emballasjer for pommes frites-boder, snackbarer og andre serveringssteder: majones, ketchup, sennep, sylteagurk, vinaigrette, ardeensaus, amerikansk saus, andalouse-saus, arumba-saus, banzaï-saus, béarnaise-saus, cocktailsaus, pitta-saus, samurai-saus, tartarsaus, hot chili-saus, peppersaus… I tillegg finner du La William også i mindre...
Danmark, Odense C
... en lang rekke oppskrifter hvor spesielt den franske kjøkkenkunsten titter frem i de enkelte innleggene. Blant populære oppskrifter, som også hører til landets mest populære varianter, kan nevnes Boeuf Bourguignon, Coq au vin, sauce bearnaise og en hel del andre.
...Restaurant Under Lindetræet er en fynsk restaurant hvor du får en gourmetopplevelse utenom det vanlige. Innehaveren, Brian Madsen, har en fortid hos noen av de fineste restaurantene som Auberge de l'ill og Fakkelgården. Hos Restaurant Under Lindetræet serveres det i helgene vår ekstremt populære brunch, og i sommerperioden serverer vi også lunsj. Tirsdag-lørdag har vi kveldsservering, hvor vår Eventyrmeny kan nytes, eller hvis du har mer lyst på klassiske retter, har vi også en biffmeny, hvor du kan nyte deilige, hjemmelagde pommes frites, en god biff og en håndpisket saus bearnaise.
Frankrike, LANNE EN BARETOUS
...SALG AV SAUOST (AOC OSSAU-IRATY), KU, BLANDING (geit/sau), GÅRDSGEITEOST. Produsenter fra de 3 Béarnaise dalene: Aspe, Ossau, Barétous...
Frankrike, Pau
Frankrike, Oloron Ste Marie
Frankrike, Beyrie En Bearn
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play