No results

Det er ingen resultater for
"lamb and mutton"

Produkter for "lamb and"
lammebein - Rungis av EURODIS kjøttgrossist
EURODIS VIANDES er engrosleverandør av lam i Rungis. For slaktebruk er det viktig å skille mellom tre typer lam: melk lammet, som veier omtrent 10 ki...
Australsk Lammelår
Vårt frittgående, gressforede lam oppdrettes på de grønne beitemarkene i Sør-Australia, hvor de er fri for hormoner, herbicider og pesticider. Vårt la...
Saltet Napa Lam
Våt saltet lammeskinn Nappa Basto Pietaje 5,5/+ (5,5/+ sqft)...
Landsbypølse
Saucisson paysan fra Île de Beauté er laget av svinekjøtt som modnes i minimum 1 måned. Hver enhet veier omtrent 300g, med en lengde på 27cm. Forpakn...
Iberico Svinefilet - Aljomar - Kjøtt
Vårt Iberico-kjøtt viser teksturer og smaker som vitner om vår nøye overvåkede produksjonssyklus. Enten for hotellbransjen eller for forbrukeren, hvor...
Frossen svinebog uten bein
Frossen Svineskulder Uten Bein. Vårt hovedmål er å tilfredsstille våre kunder og opprettholde et langsiktig forretningsforhold. Vår frosne svinekjøtt ...
benfri lammekotelett
COURTIN HERVOUET: din spesialist på fjærfe og vilt, beliggende i Rungis. Selskapet COURTIN HERVOUET tilbyr et omfattende utvalg av fjærfe, foie gras o...
Halv Karkasse - Svin
Svinehalvdel er en del av slaktet som oppnås etter langsgående symmetrisk kutting av slaktet langs ryggraden. Den selges med smurt, vasket hud uten bl...
KANIN - Kaninkjøtt
Kjøtt av kanin kan leveres når som helst og hvor som helst i ønsket mengde. Det er ingen grenser. Dette er kjøttkaniner oppdrettet i vår egen produksj...
Frossent Svin - Svinestek
Frossen svinebog 4D...
SVINEBOK - Svinekoteletter Baby Back Ribs Svinebuk Spareribs Indrefilet Bakbein Hakkefrossen Svinekjøtt
Nakke/Ryggbein Svinebog også kjent som Svineknoke Picnic-skinke Foran Hakk Svinefilet Svinekjøtt Baby Back Ribs Svinebuk Spareribs Indrefilet Bakbein ...
Benfri Svinekjøttskuldre “Picnic Roast”
Benfri Svinekjøttstek “Picnicstek”...
Andebryst - Fersk And
EUROVOLAILLES er grossist av andebryst fra Gers. En av lederne innen produkter fra Gers. HOS EUROVOLAILLES er det 3000 mulige referanser, så telefone...
Svineføtter Foran og Bak - Svineøre Føtter
EKSPORT ASIA AFRIKA, PEET FOOD...
Svinehjerte
Svinehjerte er et førsteklasses biprodukt. Det har en mørk lilla farge og en elastisk, hard tekstur. Produktet består utelukkende av muskelvev. Rikt p...
Lammesvansfett
Lammesvansfett...
Kalveribbe - Rungis Kjøttgrossist EURODIS KJØTT
EURODIS VIANDES er engrosleverandør av kalvekjøtt i RUNGIS.
Produkter for "and mutton"
Rognon
Rognon er et populært valg for kjøttelskere, og tilbyr en mør tekstur og en rik smak som hever dine favorittretter. Dette rognonet er nøye utvalgt for...
Oksebryst
Oksebryst, som ofte brukes i dyrefôr, er kjent for sin seige tekstur og høye proteininnhold. Det er et unikt biprodukt som gir en verdifull kilde til ...
Prosciutto Cotto
Prosciutto cotto produsert med de beste utvalgte ferske lårene, aromatisert forsiktig med en koking av blomsterkrydder. Denne tradisjonelle praksisen...
Råhud And
Sammensetning: And 32%, storfekjøtt 60%, stivelse 4%, glyserin 1,8%, salt 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbat 0,1 Analytiske komponenter: Råprotein: 61%, ...
Indrefilet
Lomo Filét Solomillo Filét Pure Filét Opprinnelse: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irland og Polen Lagringstemperaturer: Kjølt -1º/+2º og frys...
Hele storfekropp
Utforsk vårt tilbud av hele storfe i slakt, perfekt for profesjonelle slaktere og kjøttelskere av høy kvalitet. Hver slakt kommer fra storfe oppdrette...
Fersk svinekjøtt
Fersk Svinestek Fersk Svinestek Krav Økologisk Oppdrettet Uten Antibiotika GMO-fri...
Eselfilet
Esel filet...
Skinke - Svin
Skinke - Svin...
Okse Omasum
Frosset storfekjøtt Omasum Opprinnelse EU, Sør-Amerika...
Stokkand
Spesialist på engros handel med fjærfe, vilt, foie gras og spekemat. Kontakt 01 41 73 09 85...
Sau kjøtt
Som sauerkjøtt betegner vi dyr som var eldre enn 12 måneder på slaktetidspunktet. Spesielt karakteristisk for sauerkjøtt er den mørke fargen og grov f...
andebein
fersk eller frossen, i forskjellige varianter, i vakuum eller i bulk...
FISKEMEL
{"Storage":"Oppbevares på et kjølig, tørt sted og unngå direkte sollys","Packing":"25 kg / Pose","Crude Ash":"Råaske 18% Maks","Moisture":"Fuktighet 1...
Kokt Sløyfe
Fiocchetto får man ved å skjære fra svinelåret. Det skiller seg fra den mer kjente culatello ved å være en magrere spekepølse med en delikat smak. I d...
FISKEFLOTT
Kvalitetsstandard Råprotein 50% min, Aske 30% maks, Fuktighet 10% maks, Aske 32% maks, Fett 12% maks, Emballasje Som kundene ønsker, eksportstandard...
Hele kalkun
Hele kalkun...
tørket sopp
tørket sopp...
Vannmelon
Kan leveres i plast- eller pappesker...
Kokt muslingkjøtt
Kokt muskelkjøtt...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play