Polen, Brzozów
...Kastanjemel, av alle glutenfrie meltyper, har en tekstur som ligner mest på malt hvete. Det fungerer utmerket i hjemmelaget baking av alle slag, både søte og salte. Duften minner om nøtter, og smaken av melet har en lett søtlig tone. Det har lavt fettinnhold og høyt innhold av karbohydrater og proteiner, og inneholder verdifull kostfiber. Kastanjen kommer fra malte spiselige kastanjer og er en...
Portefølje (781)
Storbritannia, London
...Vårt utvalg inkluderer tradisjonelle favoritter som hvete, bokhvete, mais og hirse, samt de stadig mer populære glutenfrie alternativene. Økologisk og Ren: Våre meltyper er dyrket ved hjelp av økologiske jordbruksmetoder, noe som sikrer at de er fri for skadelige plantevernmidler og kjemikalier. Du kan nyte den rene smaken av naturen i hver bit. Glutenfrie Goder: For de med glutenfølsomhet eller...
Portefølje (7)
Bulgaria, Varna
...Vår produksjonstjeneste for hasselnøttmel maler ristede hasselnøtter til et fint mel, perfekt for bruk i sukker- og pastaprodukter, samt sunne matvarer. Denne prosessen sikrer at hasselnøttmelet beholder sin naturlige smak og ernæringsmessige fordeler, noe som gjør det til et utmerket alternativ til tradisjonelle meltyper. Ved å velge vår produksjonstjeneste for hasselnøttmel, velger du et...
Portefølje (6)
Frankrike, Saint-Denis
...Våre økologiske brød er laget av ubehandlede meltyper (type 65 eller 80), som kommer fra økologisk landbruk, og som bevarer de fleste næringskvalitetene fra kornet. Disse produktene er sunne og respektfulle overfor både mennesker og miljø.
Østerrike, St. Peter In Der Au
...Mehle, Grieße, Schrote Bio Vi produserer 23 meltyper fra 9 forskjellige kornsorter. I økologisk kvalitet. Mel fra hvete, rug, spelt, einkorn, emmer, bygg, brunt hirse, hirse, bokhvete. Avhengig av kornsorten tilbyr vi også gryn, skrot og fullkornsmel.
Samsvarende produkter
Økologiske Meltyper
Økologiske Meltyper
Portefølje (1)
Slovenia, Krmelj
... kunders ønsker. Alle våre pastaer er egnet for de som ønsker den beste kvaliteten på maten. Dette er hovedgrunnen til at vi har valgt å produsere utelukkende sertifiserte økologiske og veganske produkter. En stor del av vårt sortiment er også egnet for de som unngår gluten, da produktene våre er laget av 100% mel uten unødvendige tilsetningsstoffer. Vi er mest kjent for pasta laget av belgfrukter (rød linse, kikerter, grønn erter, svart bønne) og også for andre sunne meltyper (spelt, bokhvete, kamut, johannesbrød). Selvfølgelig lager vi også pasta av durumhvete.
Portefølje (31)
... økologiske brød og rundstykker, samt naturlig søte økologiske gjærbakverk og økologiske smørcroissanter, men også kaker, terter og andre naturlig søte småkaker. Brød og rundstykker lages av oss etter gammel håndverkstradisjon med rug- og spelt-surdeig - og etter egne oppskrifter med økologiske meltyper og mange deilige økologiske ingredienser til duftende, sprø brød, kringler, rundstykker, pretzels...
Bakeriet konditoriet Pietro Quercia i Montecosaro (MC), en landsby som ligger mellom de maceratiske åsene, lager et brød med surdeig, produsert med lokale, ubehandlede og økologiske meltyper. Konditoriet (brownies, muffins, zeppole, sicilianske cannoli) er født av ideen om å forene smak med velvære, ved å bruke ubehandlede meltyper og redusere sukkerinnholdet. ​ Bakeri konditori Pietro Quercia...
Tyskland, Saarlouis
... fra kontrollert, bærekraftig dyrking, og vi er økologisk sertifisert etter DE-ØKO-022. I våre lokaler tilbyr vi forskjellige matoljer, nøttesmør, frø, korn, nøtter, tørket frukt, glutenfrie meltyper og presskaker for dyrefor - disse produktene tilbys også online i hele Europa. Produksjonsrommet er kun adskilt fra salgsrommet med en glassdør, noe som gir transparens og mulighet for å observere...
... utdanningsinstitusjon som er sterkt preget av bevisst undervisning. Skolen Pizzaioli Gourmet oppstår som et svar på en stadig mer utbredt etterspørsel fra sluttforbrukerne etter større oppmerksomhet på produkter, kvalitet og næringsverdier i maten vi spiser hver dag. Bruken av utvalgte meltyper, særlig oppmerksomhet på lange heveprosesser og naturlige gjærtyper, samt bruken av økologiske og kontrollert opprinnelse produkter, har som mål å gjøre Skolen Pizzaioli Gourmet til en av de beste skolene i Nord-Italia.
Portefølje (2)
Italia, Medicina
Produsenter av Økologisk og Konvensjonell Couscous, laget utelukkende med raffinerte eller hele meltyper fra korn (Durumhvete, Mais, Ris, Bokhvete, Kamut, Spelt, Bygg, Hirse) og belgfrukter (Kikerter og Linser), samt Quinoa, i oppskrifter med én eller flere ingredienser. Sertifiserte Økologiske Produsenter av CCPB, vi har også BRC- og IFS-sertifisering, utstedt av TÜV. Emballasje: Big Bag på 1 tonn, papirsekker på 20 og 5 kg, eller cellofanposer på 250 g, 500 g, 1 kg - på forespørsel, også med etikett levert av Kunden.
Belgia, Grâce-Hollogne
...Alle meltyper og semuljer av kvalitet og økologisk. Vi er grossist/importør av alle meltyper (også økologiske), inkludert durumsemulje i Belgia. Vi leverer med lastebil og selger også på stedet i vårt lager. Vi selger til både privatpersoner og profesjonelle.
Østerrike, Atzenbrugg
Meltyper, naturlige korn og sunne matvarer, samt brødbakingskurs...
Portefølje (3)

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play