Frankrike, Villeneuve Sur Lot
Frankrike, Roubia
... frukter, noter av mentol. Skarp angrep i munnen. Utvikling med sitrusnoter og en forfriskende mineralitet i avslutningen. MAT- OG VINPARING Stekte kamskjell med smør. Hardoster som Comté. Sjeld vin. Ideelt å drikke mellom 10 og 12°C. Innhold (L): 0,75 Brutto vekt (kg): 1,5 Alkoholprosent (%): 13...
Portefølje (28)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
... silkeaktig og støtter helheten perfekt. En cuvée beregnet for bordet som vil komplementere foie gras, kamskjell eller fisk i saus på en sublim måte. En ekte delikatesse! Innhold: 75cl Type: Hvitvin Druetype: 100% Sauvignon AOC: Sancerre Lagring: Drikk nå og kan lagres til 2031 Serveringstemperatur: 10-12°C...
Portefølje (321)