Kalvekjøtt
Kalv - slakterkjøtt...
Next
Stekt storfekjøtt
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Opprinnelse: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irland og Polen Lagringstemperatur: K...
Hele storfekropp
Utforsk vårt tilbud av hele storfe i slakt, perfekt for profesjonelle slaktere og kjøttelskere av høy kvalitet. Hver slakt kommer fra storfe oppdrette...
Tørr pølse
7,00 €
Svinepølse 100% hjemmelaget Ingredienser: svinekjøtt, naturlig tarm, salt, pepper, dextrose, stabilisator E450, natriumdifosfat, antioksidant E316, na...
Røkt Pulled Pork - Nasjonal svinekjøttskuldre, kokt i 16 timer på lav temperatur.
Svinekjøtt, aromaer, havsalt, rårørsukker, tomatsaus, kaffepulver, naturlige aromaer, krydder Inneholder allergener: Sennep, uten konserveringsmidler ...
Gourmet Fuet
Produksjon av fuet håndverk i forskjellige smaker: svart pepper, paprika, urter, naturlig...
Skivet filet
Skivet filet...
Spiddet Kylling
Ingredienser: Skiver av döner laget av kyllingkjøtt Spesielle krydder Vann Salt Tilgjengelig fra 5 til 120 kg...
Kokt Sløyfe
18,00 €
Fiocchetto får man ved å skjære fra svinelåret. Det skiller seg fra den mer kjente culatello ved å være en magrere spekepølse med en delikat smak. I d...
Sau kjøtt
Som sauerkjøtt betegner vi dyr som var eldre enn 12 måneder på slaktetidspunktet. Spesielt karakteristisk for sauerkjøtt er den mørke fargen og grov f...
Kjøttdeigbrett
Kjøttdeig brett...
Porchetta - Nasjonal svineporchetta, kokt i 12 timer på lav temperatur.
Svinekjøtt, Salt, Naturlige Aromater, Krydder Uten Konserveringsmidler og Polyfosfater Næringsverdier og energiverdier per 100 gr av produktet: Energ...

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play