Råhud And
Sammensetning: And 32%, storfekjøtt 60%, stivelse 4%, glyserin 1,8%, salt 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbat 0,1 Analytiske komponenter: Råprotein: 61%, ...
Oksehale
Oksehale er kjent for sitt rike, geléaktige kjøtt, perfekt for braisering og langsom matlaging. Den gir en dyp, smakfull smak til retter som oksehales...
Kalvekjøtt
Kalv - slakterkjøtt...
Next
Indrefilet
Lomo Filét Solomillo Filét Pure Filét Opprinnelse: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irland og Polen Lagringstemperaturer: Kjølt -1º/+2º og frys...
Gressløk
Gressløk, fryst...
Hele storfekropp
Utforsk vårt tilbud av hele storfe i slakt, perfekt for profesjonelle slaktere og kjøttelskere av høy kvalitet. Hver slakt kommer fra storfe oppdrette...
Sarrasin
Beskrivelse : Sarrasin (Fagopyrum esculentum), også kjent som « svart hvete », er en ettårig plante som stammer fra Asia. I motsetning til tradisjone...
Persille
Polske importører og distributører av ferske grønnsaker Vi tilbyr hvert av produktene i en økologisk og konvensjonell versjon...
Next
myk hvete
Myk hvit hvete viser høye utbytter av brudd- og rett-grads mel, med lav aske og lav stivelsesskade. Deres mel har lav vannabsorpsjon og lave vann-, ka...
storfe tarmer
Innvollene er renset og fryst. Ofte med hetten. Okseinnmat med honningkake...
Tørr pølse
7,00 €
Svinepølse 100% hjemmelaget Ingredienser: svinekjøtt, naturlig tarm, salt, pepper, dextrose, stabilisator E450, natriumdifosfat, antioksidant E316, na...
SOLBLUMEMEL
SOLSIKKE MÅLTID...
Next
Høstforhold
Man skulle tro at kaktusfiken høstes om sommeren! Men det avhenger av arten... Og det finnes mange! Over 240 arter av kaktusfiken eksisterer på planet...
Skulderbiff
Skulderbiff...
Fersk Hvitløk
Fersk Hvitløk...
Sau kjøtt
Som sauerkjøtt betegner vi dyr som var eldre enn 12 måneder på slaktetidspunktet. Spesielt karakteristisk for sauerkjøtt er den mørke fargen og grov f...
Next
Hasselnøtt
Det kan kalles ved navn (nøtt, tre-hasselnøtt, hasselnøtt), det brukes i produksjonen av noen søtsaker, det er en komponent i ulike typer sjokolade. V...
Hvete
Protein 11,5% Betaling LC ved syn, Opprinnelse Russland...
Hvete
Hvete tilgjengelig siden ca. 27. juni. 2. klasse, 3. klasse, fôrhvete 5200 tonn Testvekt (ISO 7971-2) (KG/HL) 77 min Fuk...
Next
Hvitløk
1.000,00 - 1.100,00 €
DEHYDRERTE HVITLØKFLAK DEHYDRERT HVITLØK HAKKET DEHYDRERT HVITLØKSPULVER FERSK LØK (HVIT & RØD) Botanisk navn: Allium sativum Nettovekt: Avhenger av ...
Minimumsbestilling:
1 tonn
Krage
Krage...
Råhud Kylling
Sammensetning: kylling 32%, storfekjøtt hud 60%, stivelse 4%, glyserin 1,8%, salt 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbat 0,1 Analytiske komponenter: Råprotei...
Next
Stekt storfekjøtt
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Opprinnelse: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irland og Polen Lagringstemperatur: K...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play