Råhud And
Sammensetning: And 32%, storfekjøtt 60%, stivelse 4%, glyserin 1,8%, salt 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbat 0,1 Analytiske komponenter: Råprotein: 61%, ...
Next
Toppblad
Marucha Schaufelstuck Trowel Paleron Cappello di Prete Opprinnelse: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irland og Polen Lagringstemperaturer: Kjøl...
Rump cap
Rump cap er et stykke storfekjøtt som i noen land anses for å være det beste stykket på grunn av sin markerte smak. Det er kjent og populært i søramer...
Skulderbiff
Skulderbiff...
Kalvekjøtt
Kalv - slakterkjøtt...
Saltet Napa Lam
Våt saltet lammeskinn Nappa Basto Pietaje 5,5/+ (5,5/+ sqft)...
Villsvin
Tradisjonell villsvin terrine i 90g Jean Brunet...
Next
Côtes semi-viandes
Côte semi-viande er et populært valg for kjøttelskere, og tilbyr en mør tekstur og en rik smak som hever dine favorittretter. Disse ribbeina er nøye u...
Hele storfekropp
Utforsk vårt tilbud av hele storfe i slakt, perfekt for profesjonelle slaktere og kjøttelskere av høy kvalitet. Hver slakt kommer fra storfe oppdrette...
BLYSTRIPER
Ekstruderinger med tykkelser fra 1,2 mm til 12 mm og bredder fra 10 mm til 55 mm...
Spiserør - Kalv
Det anbefales at hundens kosthold hovedsakelig består av kalv, siden det inneholder en høy andel fosfor, som er nødvendig for sunn vekst av vår firben...
Next
Cajun
Cajun består av paprika, hvitløk, løk, koriander, timian, oregano, selleri, svart pepper, spisskummen, chili, sennepsfrø (hvite og gule). Noen av dis...
storfe tarmer
Innvollene er renset og fryst. Ofte med hetten. Okseinnmat med honningkake...
Svinebuk
Berkshire Svinebuk Berkshire Svinebuk Tenk på svinebuken som fett med kjøtt fortsatt på. Kokkene elsker å bruke den baconsmaken for å krydre grønnsake...
Pasjonsblomst
Pasjonsblomst...
Sau kjøtt
Som sauerkjøtt betegner vi dyr som var eldre enn 12 måneder på slaktetidspunktet. Spesielt karakteristisk for sauerkjøtt er den mørke fargen og grov f...
andebein
fersk eller frossen, i forskjellige varianter, i vakuum eller i bulk...
VANILJE SKIVER
Vaniljesnitt fra Madagascar Fuktighetsinnhold: 17 til 21% Vanillininnhold: 1 til 1,2 Størrelse: Mindre enn 10 cm Utseende: Vaniljesnittene er korte, ...
Frossen svinenakke
Er du interessert i svinebakbein? Vi spesialiserer oss på handel med svinebein og andre høyverdige svinekjøttkutt.
Krage
Krage...
Råhud Kylling
Sammensetning: kylling 32%, storfekjøtt hud 60%, stivelse 4%, glyserin 1,8%, salt 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbat 0,1 Analytiske komponenter: Råprotei...
Råhjerte
Sammensetning: kylling 40%, storfekjøtt hud 45,7%, stivelse 5%, glyserin 3%, salt 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbat 0,2% Analytiske komponenter: Råprote...
Next
Indrefilet
Lomo Filét Solomillo Filét Pure Filét Opprinnelse: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irland og Polen Lagringstemperaturer: Kjølt -1º/+2º og frys...
Next
Stekt storfekjøtt
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Opprinnelse: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irland og Polen Lagringstemperatur: K...
Eselfilet
Esel filet...
Beskjæring
Beskjæring...

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play