Makaroner/Pasta
Jagada samarbeider med produsentene av nederlandsk og tyrkisk spaghetti og pasta. Våre produkter er laget med 100% durumhvete semule under kvalitetsse...
AGNOLOTTI PIEMONTESI
Agnolotti piemontesi er ravioli fylt med tre typer ferskt og magert kjøtt (storfe, svin og hvitt kjøtt) og sesongens grønnsaker (stekt kål, mangold el...
Presset Pasta
Innholdet i tankene våre varierer i gjennomsnitt fra 3 000 til 12 000 liter og kan økes etter behov. Vi har utviklet en automatisk dreneringsbeholder ...
Eggtagliolini
Tagliolini all'uovo med rask tilberedning, trukket gjennom bronse, 100% italiensk hvete, ferske italienske egg.
Asparges
Spargel i forskjellige snitt Spargel (Aspargus officinalis L.) er en flerårig kulturplante som har hvite eller grønne skudd (stenger) som brukes som ...
Next
Albue
Pasta er laget av durumhvete semule, presentert i form av albue. Produktet er produsert og pakket i samsvar med gode produksjonspraksiser, og produkte...
mat
Matvarer trenger beskyttelse. Fra enkle automatposer til tredoble komposittmaterialer - Vi tilbyr et bredt utvalg av emballasjeløsninger. Sikkerhet o...
Matkutting
Som verdensledende innen ultralyd matbehandling, kan du stole på ren skjæring av ost, barer, kaker, smørbrød og paier. Erfaring, kunnskap & engasjeme...
Strimlede Pommes Frites
Prøv våre stråfries, tørre og sprø, fulle av den intense smaken av ekte pommes frites.
Sorte oliven
7,00 €
Sorte oliven...
Next
PELLET PRESS
SKIVE DIAMETER er 660/520/420 mm. TYGGEBREDDE .228 mm TOTAL BREDDE .290 mm PALETTOMRÅDE .4727cm2 SKIVE MED KONISK RING OG BOLT INNVENDIG HASTIGHET .6,...
Next
Kjeks-/Churrospress - Pasta- og Kjeksmaskin
59,90 €
Kakepresse i aluminium, levert med 20 forskjellige skjæredisker for å lage like mange typer kaker. Sylinder med 5,5 cm diameter, 16 cm høy. Leveres me...
Tagliatelle all'Uovo
Ferske eggtagliatelle er en lang pastatype kjent over hele verden for sin konsistens, smak og størrelse. Som et synonym for emiliansk matlaging, er de...
Tagliatelle all'Uovo
Ferske eggtagliatelle er en lang pastaform som er kjent over hele verden for sin konsistens, smak og størrelse. Som et synonym for emiliansk matlaging...
Eggtagliatelle
Tagliatelle all'uovo, produsert med ferske egg trukket gjennom bronse, 100% italiensk hvete - 100% laget i Italia...
Ravioloni Sardi
De store sardi ravioli er fyldt med ricotta (blød ost) og citron og indkapsler enkelheden og renheden af de middelhavsagtige smage, hvilket giver en f...
HORIZONTAL PRESS
Individuell formpressing Antall kanaler som skal defineres Serumgjenoppretting gjennom kanaler Automatisk trykkøkning...
VERTIKAL PRESS
Individuell formpressing eller stablede blokker Antall stabler som skal defineres Serumgjenoppretting Automatisk trykkøkning...
Tortellini Mignon
De mignon-kjøtt tortellini er et håndverksmessig mesterverk fra den italienske kulinariske tradisjonen, et symbol på gastronomisk kultur i Emilia-Roma...

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play