Logo

PASTIFICIO LETTIERI

Via del Fonditore, 476, , Follonica 58022
Italia
Levering
Levering: Over hele verden
Ansatte
Ansatte: 5-9
Leverandørtype
Info
Produksjon
Om oss
I hjertet av Toscana tilbyr Pastificio Lettieri en unik og uforlignelig pasta. Vi har alltid vært engasjert i å finne tradisjonelle og ekte smaker, og vi har klart å finne måten å BEVARE SMAKEN AV DEN GAMLE OG EKTESPASTEN "SOM DEN BLE LAGET HJEMME". Vår pasta er umulig å skille fra fersk pasta. Den er produsert håndverksmessig med tradisjonelle og overleverte metoder, tørking i over 70 timer, bronseform og 100% italiensk hvete med en dedikert linje av 100% toskansk hvete.

3 produkter og tjenester

Search
Eggtagliatelle
Tagliatelle all'uovo, produsert med ferske egg trukket gjennom bronse, 100% italiensk hvete - 100% laget i Italia...
Eggtagliolini
Tagliolini all'uovo med rask tilberedning, trukket gjennom bronse, 100% italiensk hvete, ferske italienske egg.
Pappardelle all'uovo
Pappardelle all'uovo produsert med 100% italiensk semule og trukket gjennom bronse, grov og tykk deig. Ferske egg.

Betalingsmetoder

SWIFT overføring

Betalingsbetingelser

Betaling på konto
CBD - Kontanter før levering eller CIA - Kontant forskudd
COD - Betaling ved levering
SLOC - Reservasjonsskrift

Sted og Kontakt

PASTIFICIO LETTIERI
AddressVia del Fonditore, 476, , IT-58022 Follonica

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play