Frosne storfekjøtt 80/20 trimninger
Frosne storfekjøtt 80/20 trimninger...
Svinekjøttskjær
Oppdag våre høykvalitets svinekjøttskjær, utvalgt for sin smak og tekstur for å forbedre matlagingen din. Enten du leter etter mørt svinekjøtt fra len...
Next
Svans av svin (rase og semi-rase)
La Queue de porc (rase et semi-rase) er et populært valg for kjøttelskere, og tilbyr en mør tekstur og en rik smak som hever dine favorittretter. Denn...
Råhud Kylling
Sammensetning: kylling 32%, storfekjøtt hud 60%, stivelse 4%, glyserin 1,8%, salt 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbat 0,1 Analytiske komponenter: Råprotei...
Kalvekjøtt
Kalv - slakterkjøtt...
Next
Stekt storfekjøtt
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Opprinnelse: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irland og Polen Lagringstemperatur: K...
Hele storfekropp
Utforsk vårt tilbud av hele storfe i slakt, perfekt for profesjonelle slaktere og kjøttelskere av høy kvalitet. Hver slakt kommer fra storfe oppdrette...
Tørr pølse
7,00 €
Svinepølse 100% hjemmelaget Ingredienser: svinekjøtt, naturlig tarm, salt, pepper, dextrose, stabilisator E450, natriumdifosfat, antioksidant E316, na...
Australsk oksesvans
Vår trimmede og porsjonerte oksehal er best å braisere for å frigjøre sin bemerkelsesverdige smak. Den kan også brukes til å lage en solid suppe, gryt...
Gourmet Fuet
Produksjon av fuet håndverk i forskjellige smaker: svart pepper, paprika, urter, naturlig...
OKSEKJØTT VBF - OKSEKJØTT VBF eller UE
merguez-pølse, lasagne, ferdigrett...
Kjøp kvalitetsfrosne svinebein i 3D - Kjøp kvalitetsfrosne svinebein i 3D
Er du interessert i svinebakbein? Vi spesialiserer oss på handel med svinebein og andre høyverdige svinekjøttkutt.
Hjorte kjøtt - Spillkjøtt, Hjorte kjøtt, Skinne, Trim, Terninger, Lår
Viltkjøtt er et magert og sunt kjøtt. Minimumsbestillingen er ett tonn. Kan leveres ferskt eller frosset. Vi kan tilby deg: Viltkjøttskank, Viltkjøttt...
Tørkede Pølser
Håndverksproduksjon hjemme, fra Pyreneene, på gammeldags måte. Uten kjemiske konserveringsmidler (E ...), og uten allergener (uten laktose, uten glute...
Beskjæring
Beskjæring...
Sau kjøtt
Som sauerkjøtt betegner vi dyr som var eldre enn 12 måneder på slaktetidspunktet. Spesielt karakteristisk for sauerkjøtt er den mørke fargen og grov f...
Kjøttdeigbrett
Kjøttdeig brett...
andebein
fersk eller frossen, i forskjellige varianter, i vakuum eller i bulk...
Dobbelt håndtak kjøttkvernkniv - Skinnkniv, benkniv, trimkniv, kjøkkensjefkniver
Vi er det største produksjonsselskapet i Denizli Yatagan-regionen, som er kjent for Tyrkias knivproduksjon. Vi har mer enn 200 modeller. Vi produserer...
Oksekjøttrester 80/20 - Frosne oksekjøttrester 80/20
Oksekjøttskjær 80/20 fryst c25kg Fryst oksekjøttskjær med et fettinnhold på 20 % (cl).
90/10 Trim
Frosne trimninger...
Baconrester - baconrester, ferske og frosne, saltet eller usaltet, røkt eller ikke røkt.
baconrester, ferske og frosne, saltet eller usaltet, røkt eller ikke røkt.
Oksehale
Oksehale er kjent for sitt rike, geléaktige kjøtt, perfekt for braisering og langsom matlaging. Den gir en dyp, smakfull smak til retter som oksehales...
Next
Côtes semi-viandes
Côte semi-viande er et populært valg for kjøttelskere, og tilbyr en mør tekstur og en rik smak som hever dine favorittretter. Disse ribbeina er nøye u...
Next
Babine
La Babine er et populært valg for kjøttelskere, og tilbyr en mør tekstur og en rik smak som hever dine favorittretter. Denne babinen er nøye utvalgt f...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play