Råhud And
Sammensetning: And 32%, storfekjøtt 60%, stivelse 4%, glyserin 1,8%, salt 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbat 0,1 Analytiske komponenter: Råprotein: 61%, ...
Prosciutto Cotto
Prosciutto cotto produsert med de beste utvalgte ferske lårene, aromatisert forsiktig med en koking av blomsterkrydder. Denne tradisjonelle praksisen...
Next
Côtes semi-viandes
Côte semi-viande er et populært valg for kjøttelskere, og tilbyr en mør tekstur og en rik smak som hever dine favorittretter. Disse ribbeina er nøye u...
Svinebuk
Berkshire Svinebuk Berkshire Svinebuk Tenk på svinebuken som fett med kjøtt fortsatt på. Kokkene elsker å bruke den baconsmaken for å krydre grønnsake...
tørket sopp
tørket sopp...
Frossen svinenakke
Er du interessert i svinebakbein? Vi spesialiserer oss på handel med svinebein og andre høyverdige svinekjøttkutt.
Svinehode
SVINEHODE 1/2 Snitt 20 kg frosne Bokser 1 x 40 fcl hq rf cnt i 26 mt netto vekt...
Kalkunhale
Turkey Tail, vitenskapelig kjent som Trametes versicolor, er en type sopp kjent for sitt unike utseende som ligner på halefjærene til en kalkun. Den h...
Hele vinger
Hele vinger...
Next
Toppblad
Marucha Schaufelstuck Trowel Paleron Cappello di Prete Opprinnelse: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irland og Polen Lagringstemperaturer: Kjøl...
Hvit musling
Almeja blanca fra Vietnam. 2-kilos frysepose, pakket med maksimal omsorg for å ikke bryte kuldekjeden.
Hele storfekropp
Utforsk vårt tilbud av hele storfe i slakt, perfekt for profesjonelle slaktere og kjøttelskere av høy kvalitet. Hver slakt kommer fra storfe oppdrette...
Spiddet Kylling
Ingredienser: Skiver av döner laget av kyllingkjøtt Spesielle krydder Vann Salt Tilgjengelig fra 5 til 120 kg...
Mage
Mage...
Okse hjerte
Okse hjerte...
Håkjerringfilet
IQF...
Rump cap
Rump cap er et stykke storfekjøtt som i noen land anses for å være det beste stykket på grunn av sin markerte smak. Det er kjent og populært i søramer...
storfe tarmer
Innvollene er renset og fryst. Ofte med hetten. Okseinnmat med honningkake...
Okse Omasum
Frosset storfekjøtt Omasum Opprinnelse EU, Sør-Amerika...
Kokt Sløyfe
18,00 €
Fiocchetto får man ved å skjære fra svinelåret. Det skiller seg fra den mer kjente culatello ved å være en magrere spekepølse med en delikat smak. I d...
Skulder
Skulder...
Tann
Tilgjengelig fersk og frossen. Tilgjengelige størrelser: S (400-800g) M (800-2000g) L (2-4kg) Størrelse S: 400-800g Størrelse M: 800-2000g Størrelse ...
Sau kjøtt
Som sauerkjøtt betegner vi dyr som var eldre enn 12 måneder på slaktetidspunktet. Spesielt karakteristisk for sauerkjøtt er den mørke fargen og grov f...
andebein
fersk eller frossen, i forskjellige varianter, i vakuum eller i bulk...
Råhud Kylling
Sammensetning: kylling 32%, storfekjøtt hud 60%, stivelse 4%, glyserin 1,8%, salt 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbat 0,1 Analytiske komponenter: Råprotei...
Next
Indrefilet
Lomo Filét Solomillo Filét Pure Filét Opprinnelse: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irland og Polen Lagringstemperaturer: Kjølt -1º/+2º og frys...
Next
Stekt storfekjøtt
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Opprinnelse: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irland og Polen Lagringstemperatur: K...
Eselfilet
Esel filet...
Baklår
Bakben...
Tykk Flanke
Tykk Flanke...

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play