Kyllingfilet
kyllingfilet med eller uten skinn, fersk eller frossen.
Ferske Svinefileter
Ferske Svinfiléter Ferske Svinfiléter Krav Økologisk Oppdrettet Uten Antibiotika GMO-fri...
Next
Svinekam
Monte Safira's svinekam er en premium svinekam som eksemplifiserer merkevarens dedikasjon til kvalitet og tradisjon. Sourced fra de fineste nasjonale ...
Next
Kjøttskiver
Côtes viandes er et populært valg for kjøttelskere, og tilbyr en mør tekstur og en rik smak som hever dine favorittretter. Disse ribbene er nøye utval...
Eselfilet
Esel filet...
Iberisk Lår - Iberisk Svin
Iberisk svinekam. Vi serverer det ferskt eller frosset. Vakuumpakket i 0,5 eller 1 kg formater eller i løsvekt. Sertifisert iberisk svinekjøtt under i...
Next
Svinehode maske/Humerus og lårben/Blandet svineskinn
Ikke sortert svinebuk/Svinebukstrimler (hard side)/Svinebukstrimler (myk side) - NAKKE/RYGGBEIN Svinekjøttskulder også kjent som svineknoke Picnic-ski...
Skinke - Svin
0,00 €
Skinke - Svin...
Next
FRYST SVINEKJØTT - SVINEKJØTT
FRYSTE SVINEFØTTER/SVINEHODEKJØTT/FRYST SVINEBUK...
Frossen svinenakke
Er du interessert i svinebakbein? Vi spesialiserer oss på handel med svinebein og andre høyverdige svinekjøttkutt.
Svinehode
SVINEHODE 1/2 Snitt 20 kg frosne Bokser 1 x 40 fcl hq rf cnt i 26 mt netto vekt...
Pangafileter
IQF / IWP...
Råhud Kylling
Sammensetning: kylling 32%, storfekjøtt hud 60%, stivelse 4%, glyserin 1,8%, salt 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbat 0,1 Analytiske komponenter: Råprotei...
Frossen Kylling
Enkelt og praktisk: med frosne fjærkre-spesialiteter kan du lage et deilig lager - slik at fjærkre nytelse alltid er innen rekkevidde.
Kyllingbryst
Kyllingbryst...
Kalkunbrystfilet Tredjeland
Beskrivelse: Kyllingbryst uten skinn, uten bein, med indrefilet, naturell eller pepret (kan også leveres med skinn på forhåndsbestilling) Opprinnelse...
Forberedt sardinfilet
Frosne bearbeidede sardinfileter oppnådd gjennom utvinningsfiske. Glaserte frosne produkter (15%-20%) pakket i pappesker, merket og palletert.
Frossen ung storfekjøttflank
Frosset hvit kalv, ung storfe, 5 kg pose...
Next
Indrefilet
Lomo Filét Solomillo Filét Pure Filét Opprinnelse: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irland og Polen Lagringstemperaturer: Kjølt -1º/+2º og frys...
Hele storfekropp
Utforsk vårt tilbud av hele storfe i slakt, perfekt for profesjonelle slaktere og kjøttelskere av høy kvalitet. Hver slakt kommer fra storfe oppdrette...
Benfri storfeknoke
Benfri Okseknoke...
storfe flankemembran
storfe innmat...
Sau kjøtt
Som sauerkjøtt betegner vi dyr som var eldre enn 12 måneder på slaktetidspunktet. Spesielt karakteristisk for sauerkjøtt er den mørke fargen og grov f...
Australsk Lammelår
Vårt frittgående, gressforede lam oppdrettes på de grønne beitemarkene i Sør-Australia, hvor de er fri for hormoner, herbicider og pesticider. Vårt la...
Next
Côtes semi-viandes
Côte semi-viande er et populært valg for kjøttelskere, og tilbyr en mør tekstur og en rik smak som hever dine favorittretter. Disse ribbeina er nøye u...
Fersk svinekjøtt
Fersk Svinestek Fersk Svinestek Krav Økologisk Oppdrettet Uten Antibiotika GMO-fri...
Svinebuk
Berkshire Svinebuk Berkshire Svinebuk Tenk på svinebuken som fett med kjøtt fortsatt på. Kokkene elsker å bruke den baconsmaken for å krydre grønnsake...
Next
Frossent Svin - Svinestek
Frossen svinebog 4D...
Next
Saltet bacon
Saltet bacon, eller saltet svinebuk, er en tradisjonell portugisisk delikatesse som Monte Safira har perfeksjonert. Laget av de fineste nasjonale kjøt...

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play