Produkter for skalldyr (168)

Knuste Chili 15% Frø

Knuste Chili 15% Frø

Capsicum annuum Opprinnelse: Kina
Anis

Anis

Pimpinella anisum L. Opprinnelse: Egypt
Produksjon av østers

Produksjon av østers

Alle våre østers er raffinert i 'claire', disse bassengene gravd i leire, forsynes med sjøvann under høye tidevannskoeffisienter.
Snegler, skalldyr

Snegler, skalldyr

Alle våre østers er modnet i "claire", disse bassengene gravd ut i leire, som fylles med sjøvann under de sterke tidevannskreftene.
Koriander

Koriander

Coriandrum sativum Koriander
Skrelte blåskjell - Sjømatserie

Skrelte blåskjell - Sjømatserie

Legg de fortsatt frosne blåskjellene i en bolle. Drypp over olivenolje, sitron og en spiseskje eplecidereddik (hvis man liker en litt syrlig smak). Tilsett urter og krydder. La blåskjellene tine i denne blandingen. Vannet fra blåskjellene og sausen gir en vakker oransje farge. Når det er tid for aperitiff, sil blåskjellene og ta frem pikene!!! Det er klart!!
Gul chilipulver

Gul chilipulver

Capsicum annuum Opprinnelse: Kina
Fine de claire

Fine de claire

Alle våre østers er modnet i "claire", disse bassengene gravd ut i leire, som fylles med sjøvann under de sterke tidevannskreftene.
Knuste chili 1-3 mm

Knuste chili 1-3 mm

Capsicum annuum Opprinnelse: Kina
Østers

Østers

Alle våre østers er raffinert i 'claire', disse bassengene gravd i leire, som forsynes med sjøvann under høye tidevannskoeffisienter.
Bird's Eye Chilli

Bird's Eye Chilli

Caspsicum frutescens Opprinnelse: Kina
Håndverksprodusent - Den Ekstra Sjømatcocktailen

Håndverksprodusent - Den Ekstra Sjømatcocktailen

Sjømat: Ekstra sjømatcocktail, frossen, i 1 kilos pose - Den ekstra sjømatcocktailen fra Maison Caudalie, laget av store ingredienser (hele muslinger, blåskjellkjøtt, reker, spisulekjøtt, blekksprut) er pakket i en 1 kilos pose. Alle våre pakker transporteres under kontrollerte temperaturer, kvalitet er en verdi som Maison Caudalie ikke går på kompromiss med!
Kamskjell - Skjellserie

Kamskjell - Skjellserie

Kamskjell med persille: Drypp kamskjellene med sitronsaft, og dryss lett med salt og pepper. Hakk persille. Skrell og press hvitløken. Bland sammen. Varm opp oljen i en panne og grill kamskjellene i 1 til 2 minutter på hver side. Tilsett hvitløk/persille-blandingen og rør om. Deglaser med hvitvin og la det redusere i 2 minutter. Server varmt, det er en delikatesse!
Rosmarin

Rosmarin

Rosmarinus officinalis L. Opprinnelse: Egypt
Langoustine

Langoustine

Tilgjengelig i fersk og frossen. Tilgjengelige størrelser: T1 (5-16 Biter /kg) T2 (16-20 Biter /kg) T3 (20-30 Biter /kg) T4 (30-40 Biter /kg) T1: 5-16 Biter /kg T2: 16-20 Biter /kg T3: 20-30 Biter /kg T4: 30-40 Biter /kg
Porcini-sopp

Porcini-sopp

Skiver, Granuler 6-9 mm, Granuler 2-4 mm, Pulver Boletus edulis Opprinnelse: Kina
Løk

Løk

Allium Cepa Opprinnelse: Egypt
Nigella (Svart spisskummen)

Nigella (Svart spisskummen)

Nigella sativa Opprinnelse: Egypt
Furu nøtter

Furu nøtter

Pinus gerardiana Opprinnelse: Kina
Laurbærblader

Laurbærblader

Laurus nobilis Opprinnelse: Tyrkia
Nigella (Svart spisskummen)

Nigella (Svart spisskummen)

Nigella sativa Opprinnelse: Syria, India
FINE DE CLAIRE

FINE DE CLAIRE

Myk og lett, dette produktet er tilgjengelig for sporadiske forbrukere som leter etter en salt og magert østers.
Skalldyr - Skalldyrsortiment fra Maison Thaëron

Skalldyr - Skalldyrsortiment fra Maison Thaëron

Basert på vår erfaring kan vi velge pålitelige leverandører for våre forsyninger av skalldyr. Med effektive akvarier tilbyr vi kundene våre, gjennom hele året, et flott utvalg av skalldyr: Hummer – Hummer – Krabber – Edderkoppkrabber – Reker – Strandkrabber – Buketter – Krabbekjøtt (poser på 200g eller 500g) og Edderkoppkrabbekjøtt (poser på 500g) Pakking: per stykk eller per kilo
Pepper i lake, grønn

Pepper i lake, grønn

Piper nigrum L. Opprinnelse: India
Fennikel

Fennikel

Foeniculum vulgare Opprinnelse: Egypt
Fenugreekfrø

Fenugreekfrø

Trigonella foenum-graecum Opprinnelse: India
Hele Frosne Muslinger - Økologiske Frosne Muslinger

Hele Frosne Muslinger - Økologiske Frosne Muslinger

Hele pasteuriserte frosne blåskjell pakket i en 1 kg pose. Vekt: 5x1kg
Argentinske Reker - Skaldyrserie

Argentinske Reker - Skaldyrserie

Forbered marinaden ved å blande 1 bunt hakket basilikum, 1 klype timianblomster, 15 cl olivenolje, 2 hakkede hvitløksfedd, salt og pepper i en blender. Ett eller to små pulser med blenderen er nok til å blande ingrediensene. Pensle gambasene med marinaden og la dem marinere i kjøleskapet i minimum 2 timer. Smør lett på planchaen og varm den opp. Stek gambasene i 3 til 4 minutter på hver side. Server med basmatiris eller pasta. Nyt!