Produkter for skalldyr (39)

Sjømat - Våre Frosne Produkter

Sjømat - Våre Frosne Produkter

Nøye utvalgte, våre skjell er produkter hvis smak og kulinariske kvaliteter er anerkjent. Våre kamskjell er naturlige, ubehandlede og inneholder ikke tilsatt vann!
Frosne Krabber - Frosne Skjell

Frosne Krabber - Frosne Skjell

Krabbene fanges i feller. Art: Cancer pagurus Skjæring: Kjøtt, klo, hel Opprinnelse: Alle produsentland Pakking: Alle formater er mulige.
Reker

Reker

Tilgjengelig i frossen. Størrelser tilgjengelig: T1 (5-10 Biter /kg) T2 (10-16 Biter /kg) T3 (16-20 Biter /kg) T4 (20-25 Biter /kg) T5 (25-30 Biter /kg) T6 (30-35 Biter /kg) T7 (35-40 Biter /kg) T1:5-10 Biter /kg T2:10-16 Biter /kg T3:16-20 Biter /kg T4:20-25 Biter /kg T5:25-30 Biter /kg T6:30-35 Biter /kg T7:35-40 Biter /kg
Hummer - vill fangst

Hummer - vill fangst

Sjømat i kortslutning Kun villfiske fra område 34, Atlanterhavet Sentral Øst, Senegal (Levende, Frosset)
Skrelte blåskjell - Sjømatserie

Skrelte blåskjell - Sjømatserie

Legg de fortsatt frosne blåskjellene i en bolle. Drypp over olivenolje, sitron og en spiseskje eplecidereddik (hvis man liker en litt syrlig smak). Tilsett urter og krydder. La blåskjellene tine i denne blandingen. Vannet fra blåskjellene og sausen gir en vakker oransje farge. Når det er tid for aperitiff, sil blåskjellene og ta frem pikene!!! Det er klart!!
Kamskjell - Skjellserie

Kamskjell - Skjellserie

Kamskjell med persille: Drypp kamskjellene med sitronsaft, og dryss lett med salt og pepper. Hakk persille. Skrell og press hvitløken. Bland sammen. Varm opp oljen i en panne og grill kamskjellene i 1 til 2 minutter på hver side. Tilsett hvitløk/persille-blandingen og rør om. Deglaser med hvitvin og la det redusere i 2 minutter. Server varmt, det er en delikatesse!
Langoustine

Langoustine

Tilgjengelig i fersk og frossen. Tilgjengelige størrelser: T1 (5-16 Biter /kg) T2 (16-20 Biter /kg) T3 (20-30 Biter /kg) T4 (30-40 Biter /kg) T1: 5-16 Biter /kg T2: 16-20 Biter /kg T3: 20-30 Biter /kg T4: 30-40 Biter /kg
Argentinske Reker - Skaldyrserie

Argentinske Reker - Skaldyrserie

Forbered marinaden ved å blande 1 bunt hakket basilikum, 1 klype timianblomster, 15 cl olivenolje, 2 hakkede hvitløksfedd, salt og pepper i en blender. Ett eller to små pulser med blenderen er nok til å blande ingrediensene. Pensle gambasene med marinaden og la dem marinere i kjøleskapet i minimum 2 timer. Smør lett på planchaen og varm den opp. Stek gambasene i 3 til 4 minutter på hver side. Server med basmatiris eller pasta. Nyt!
frosne sjømat - vill fangst

frosne sjømat - vill fangst

Sjømat i Kortslutning Kun villfiske fra Område 34, Atlanterhavet Sentral Øst, Senegal (Fersk, Levende, Frosset)