Produkter for skalldyr (9)

Skrelte blåskjell - Sjømatserie

Skrelte blåskjell - Sjømatserie

Legg de fortsatt frosne blåskjellene i en bolle. Drypp over olivenolje, sitron og en spiseskje eplecidereddik (hvis man liker en litt syrlig smak). Tilsett urter og krydder. La blåskjellene tine i denne blandingen. Vannet fra blåskjellene og sausen gir en vakker oransje farge. Når det er tid for aperitiff, sil blåskjellene og ta frem pikene!!! Det er klart!!
Kamskjell - Skjellserie

Kamskjell - Skjellserie

Kamskjell med persille: Drypp kamskjellene med sitronsaft, og dryss lett med salt og pepper. Hakk persille. Skrell og press hvitløken. Bland sammen. Varm opp oljen i en panne og grill kamskjellene i 1 til 2 minutter på hver side. Tilsett hvitløk/persille-blandingen og rør om. Deglaser med hvitvin og la det redusere i 2 minutter. Server varmt, det er en delikatesse!
Kamskjell uten rogn - Skjellserie

Kamskjell uten rogn - Skjellserie

Tine Golfo Nuevo kamskjell i kjøleskapet for å gjøre skjæring enklere og bevare en fastere tekstur. Nyt dem som carpaccio eller grillet, sammen med sausen du velger.
Kamskjell med Korall - Sjømatserie

Kamskjell med Korall - Sjømatserie

Tine Golfo Nuevo kamskjell i kjøleskapet for å gjøre skjæring enklere og bevare en fastere tekstur. Nyt dem grillet med sausen du velger.
Sjømat - Våre Frosne Produkter

Sjømat - Våre Frosne Produkter

Nøye utvalgte, våre skjell er produkter hvis smak og kulinariske kvaliteter er anerkjent. Våre kamskjell er naturlige, ubehandlede og inneholder ikke tilsatt vann!
Sjømatcocktail - Skjellserie

Sjømatcocktail - Skjellserie

Tine opp Golfo Nuevo sjømatcocktailen. Surr alle ingrediensene i 2 spiseskjeer olivenolje med hvitløk og persille. I mellomtiden, kok fersk spaghetti. Hell 20 cl flytende kremfløte i den kokte blandingen, dryss over parmesan, og tilsett salt og pepper. Sil pastaen og bland den med sausen. Server varm.
Argentinske Reker - Skaldyrserie

Argentinske Reker - Skaldyrserie

Forbered marinaden ved å blande 1 bunt hakket basilikum, 1 klype timianblomster, 15 cl olivenolje, 2 hakkede hvitløksfedd, salt og pepper i en blender. Ett eller to små pulser med blenderen er nok til å blande ingrediensene. Pensle gambasene med marinaden og la dem marinere i kjøleskapet i minimum 2 timer. Smør lett på planchaen og varm den opp. Stek gambasene i 3 til 4 minutter på hver side. Server med basmatiris eller pasta. Nyt!
Skalldyr - Våre Frosne Produkter

Skalldyr - Våre Frosne Produkter

Våre skalldyr er ville produkter! Reker, reker, scampi og hummer til høytiden!
Pillede rekehaler - Skaldyrserie

Pillede rekehaler - Skaldyrserie

Tine Golfo Nuevo rekehalene for å lage dem. Nyt dem varme eller kalde.