Hos Segortrufa er vi utelukkende dedikert til å selge fersk trøffel. Vi har en bred og anerkjent erfaring på over 15 år innen trøffelproduksjon. Våre dyrkingsfelt ligger i Aragón, et idyllisk område med unike miljøforhold som gjør det perfekt for produksjon av trøffel av høyeste kvalitet. Fra planting til innhøsting tar vi vare på hver detalj i prosessen, og tilbyr et produkt som reflekterer eksel...
Forformede matposer er tilgjengelige i en rekke materialer, hver med ulik kvalitet avhengig av produktet og dets emballasjeapplikasjon.
Papirmatemballasje, papirposer, plast engangs matposer eller økologisk emballasje med forskjellige typer liming avhengig av produktet, til svært konkurransedyktige priser!
L’AGAR BIO er et utmerket geleringsmiddel av vegetabilsk opprinnelse (alge) som kan brukes alene og i lave doser for å erstatte gelatiner eller pektiner i dine preparater.
Det er ideelt for å lage geler eller skum som er stabile mot varme, surhet og enzymer fra eksotiske frukter (ananas, papaya, kiwi…).
Det kan også brukes til å teksturere produkter (hakket, aspik, terriner, flan, sauser, glasurer, glasurer…) som skal konsumeres kalde eller varmes opp.
Siden det ikke brytes ned av enzymene fra mikroorganismer, kan L’AGAR BIO også teksturere levende matvarer (meieriprodukter, veganske oster…).
Våre clean-label-løsninger fra Mixeo- og Stabeo-seriene, basert på plantefibre, er dine allierte for dine cateringapplikasjoner, enten de er kjøttbaserte, sjømat eller veganske.
Stabeo og Mixeo bidrar til vannretensjon ved å tilby forskjellige resultater.
Takket være den store mengden fibre de inneholder, gjør løsningene våre det mulig å øke fiberinnholdet i sluttproduktet betydelig.
Achiote i løsvekt fra Lord Spices Group er et allsidig og livlig krydder, ideelt for å tilføre farge og smak til rettene dine. Med en tradisjon på over et århundre er vi ledende innen produksjon og distribusjon av achiote i engros, og tilbyr en personlig service som strekker seg både nasjonalt og internasjonalt. Vår achiote, tilgjengelig i hele og malt form, kommer fra Elfenbenskysten, Ghana og Peru, og leveres i ulike typer emballasje for å imøtekomme dine spesifikke behov. Uten GMO er vår achiote et trygt og høykvalitetsvalg for dine kulinariske kreasjoner.
Vi står selvfølgelig til disposisjon for deg utenfor vårt hus med våre retter, ansatte og utstyr.
Enten det er meny eller buffet, vil du finne passende retter for ditt arrangement i vår omfattende meny. Ved et personlig møte i Kleine Gesellschaftshaus vil vi sammen med deg - kanskje over et glass vin - diskutere ditt festarrangement på en helt individuell måte.
Vegetarianere, allergikere osv. vil selvfølgelig bli tatt spesielt hensyn til.
Beskyttelse av matvarer under transport og lagring
Matvareemballasje
Matvarer må alltid beskyttes eller pakkes på en fagmessig måte under transport og lagring. Dette inkluderer en kompetent partner som dokumenterer alle trinn i produksjonen av emballasjematerialene dine. Konstant høy kvalitet og overholdelse av alle gjeldende forskrifter er en selvfølge for oss.
Vi tilbyr et komplett utvalg av matvareemballasje i folie:
+ Flate- og sidefoldede poser
+ E-kasseinnlegg og kartonginnlegg
+ Stiftstabel-/Wicketposer
+ Sidefoldede hetter og innlegg for store bokser
+ Pallethetter og stretchfolie for sikring av paletter og enheter
Vi tilbyr optimaliserte matlagringsløsninger for å maksimere plassen og opprettholde høye hygienestandarder, noe som letter lagerstyring og måltidsforberedelse.
Smakfulle yoghurt med en pakke deilige frukter for å friske opp dine eksklusive menyer.
Du finner våre yoghurter med fruktsaus hvor syltetøyet kommer fra selskapet GUEPRATE i St HILAIRE du HARCOUET, de er uten konserveringsmidler, jordbær, bringebær, kirsebær, pasjonsfrukt, fersken, aprikos og bjørnebær, høygele (lokal produsent fra Saint Sraimbault).
For rengjøring av rørledninger, transport- og lagertanker, varmeplater, transportbånd og osteformer i næringsmiddel- og drikkevareindustrien. Grunnrengjøreren fjerner vannhardhetsavleiringer, melk- og ølsteinavsetninger samt rustlag. Kan brukes til rengjøring av overflater av rustfritt stål, aluminium, ikke-jernholdige metaller, tinn og jern. Grunnrengjøreren er indifferent overfor gummi og syrebestandige plast- og keramiske overflater. Allrein-grunnrengjøreren er egnet for manuelle og maskinelle rengjøringsoppgaver og kan brukes i høytrykk- og dampstråleutstyr.
Engangs emballasje i aluminium for: cash & carry, næringsmiddelindustri, bakerier, catering og ferdigmat.
PACKS INDUSTRI
Rund aluminiumsform.
Egnet for kontakt med mat.
Ideell for Pastel de Nata.
TILLEGGSINFORMASJON
Volum: 40 ml
Ytre Øverste Bredde: 77 mm
Indre Øverste Bredde: 70 mm
Ytre Nedre Bredde: 36 mm
Nyttig Høyde: 17 mm
Type Kant: Horisontalt Buet
Füllett, de spiselige sprø skålene for cateringbehov, gatekjøkken, ølhage, frontmatlaging og mer.
Laget med en spesiell bakeprosess har de uovertrufne Füllett en for bakervarer uvanlig høy fuktighetsbestandighet - det vil si at Füllett kan brukes som spiselig suppeskål, salatskål, til panneretter eller også som sprø gratengskål.
De er laget kun av en blanding av hvete- og rugmel, rapsolje, vann, salt uten noen tilsetningsstoffer/glasur i økologisk vegansk kvalitet, og er dermed allsidige i bruken - ingen sammenligning med raskt gjennomvåte vaffelskåler, uspiselige mais- eller potetstivelsesskåler, hvete-kli tallerkener.
Det er ideelt for å forberede geler eller skum som er stabile mot varme, surhet og enzymer fra eksotiske frukter (ananas, papaya, kiwi…).
Det kan også brukes til å teksturere produkter (hakket, aspik, terriner, flan, sauser, glasurer, glasurer…) som skal konsumeres kalde eller varmes opp.
Siden det ikke brytes ned av enzymene fra mikroorganismer, kan AGAR også teksturere levende matvarer (meieriprodukter, veganske oster…).
Tykkere eller gelere produktene dine (ved lav dosering og uten temperaturbegrensninger).
Tilfør løselige fibre i oppskriftene dine samtidig som du reduserer kaloriinnholdet og den glykemiske responsen.
Dra nytte av de 2 helsepåstandene knyttet til glucomannan: metthetsfølelse og kolesterolkontroll.
TARA KALYS-GUMMIER er ingredienser som inneholder opptil 95 % av en plantefiber: Galactomannan fra Tara. TARA KALYS-GUMMIER er tilsetningsstoffer med interessante funksjonelle egenskaper og et organoleptisk profil som stammer fra frøene til en belgfrukt. De gjør det mulig å formulere med mindre fordøyelige sukkerarter (de erstatter blant annet stivelse og glukosesirup).
KALYS XANTHAN GUMMER er svært verdsatt for sin høye viskositet i fravær av skjær (i ro), sine stabiliserende egenskaper og sin motstand mot surhet.
Siden de ikke brytes ned av enzymene til mikroorganismer, kan KALYS XANTHAN GUMMER også brukes til å teksturere levende produkter (melkeprodukter, veganske oster…).
Teknologisk: for å tykne eller gelere produktene dine (i lave doser og uten temperaturbegrensninger).
Næringsmessig: for å tilføre løselige fibre i oppskriftene dine samtidig som du reduserer kaloriinnholdet og den glykemiske responsen.
Helse: 2 helsekrav er knyttet til glucomannan: metthetsfølelse og kolesterolkontroll.
AGAR er et utmerket alternativ til gelatin og pektin på grunn av deres evne til å geleres alene (uten tilsetning av syre eller kalsium) og i lave doser. Siden de ikke brytes ned av enzymene til mikroorganismer, kan agar også brukes til å teksturere levende produkter (meieriprodukter, veganske oster...).
Erstatt lettfordøyelige karbohydrater (stivelse, glukosesirup...) for å tilføre løselige fibre i oppskriftene dine, samtidig som du reduserer kaloriinnholdet og den glykemiske responsen.
Dra nytte av de to helsepåstandene knyttet til glucomannan: metthetsfølelse og kolesterolkontroll.
Tykk eller gelér produktene dine (i lave doser og uten temperaturbegrensninger).