Produkter for bakeri (1)

Aromatiske karameller / Karamell ingredienser - For meieriprodukter, bakeri, konfekt, brus ....

Aromatiske karameller / Karamell ingredienser - For meieriprodukter, bakeri, konfekt, brus ....

Aromatiske karamellet brukes for å tilføre en karamellsmak til en sluttapplikasjon. Avhengig av hvordan de er bakt og hvilke sukkerarter som brukes, kan de gi forskjellige smaker: søt, bitter, sur, osv. De er mye brukt i matindustrien for å gi en god karamellsmak til det ferdige produktet og tilføre en viss rundhet. Aromatisk karamell kan deles inn i 3 kategorier: - blond karamell, med en honning- og godterismak, med svært lite karamellisering - tradisjonell karamell, den standard karamellsmaken som lett kommer til tankene, ofte brukt i topping og sauser - fyldig karamell, veldig uttalt smak, brukt i blandinger i kjeks eller meieriprodukter for å oppnå en god karamellsmak. HOVEDAPPLIKASJONER: - Meieridesserter - Grønnsaksdesserter - Iskrem - Kjeks - Kaker - Sauser - Topping - Konfekt