...fyllmunnstykker og forseglingsstasjoner beveger seg synkront med bechertransportkjeden under fyllings- og forseglingsprosessen, og returnerer deretter til sin startposisjon. Fordelene med det kontinuerlige arbeidsprinsippet til CONTITHERM blir spesielt tydelige ved fylling av flytende produkter. Også alle andre produkter som yoghurt med eller uten frukt, melkebaserte drikker, kvark, fersk ost, pudding, mousse, syltetøy osv. kan enkelt fylles med høy ytelse. Hygieneklasser: clean, ultra-clean: Becherdiameter: maks. 95 mm Becherhøyde: min. 30 mm / maks. 130 mm...
Tyskland, Dresden
...Maskin for fylling av flytende produkter, inkludert varme og chunky produkter som: Syltetøy (opptil 7 mm stykke størrelse) Ketchup Fruktsaus, barbecue-saus Kremet yoghurt med fruktbiter Opprinnelsesland: Tyskland...
Portefølje (9)
Ukraina, Kiev
...TEKNISKE SPESIFIKASJONER: Produkt som skal pakkes: Yoghurt, Lala, Rømme, Majones, Sennepspaste, Honning Dosering volum: 200-3000 ml Hastighet: opptil 20 bøtter/min Koppemateriale: Plastbøtter Lokkmateriale: Aluminium Spenning: 220/380 V, 50 Hz Effekt: 0,6 kW/ 1 kW Dimensjoner: 1600 x 900 x 1400 mm Vekt: 150 - 500 kg GRUNNLEGGENDE LEVERINGSOMFANG: De-nesting av bøtter fra magasin til...
Portefølje (8)
... eddik, sukker og krydder. Hummus er en populær saus i Midtøsten. Den består spesielt av kikertepuré og tahini (sesam-puré). Hummus smaker best sammen med pita-brød. Salsa er en saus som vanligvis brukes i meksikansk matlaging, laget med tomater og paprika. Rød saus er en kjent type salsa, ofte brukt i Mexico og Sørvest-Amerika. Chipotle-saus, populær i meksikansk mat, lages med adobo chipotles, vanlig yoghurt eller meksikansk crema, hvitløk og limejuice. Den brukes spesielt til tacos eller fajitas.
Portefølje (50)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play