Frankrike, Bernin
...L’AGAR BIO er et utmerket geleringsmiddel av vegetabilsk opprinnelse (alge) som kan brukes alene og i lave doser for å erstatte gelatiner eller pektiner i dine preparater. Det er ideelt for å lage geler eller skum som er stabile mot varme, surhet og enzymer fra eksotiske frukter (ananas, papaya, kiwi…). Det kan også brukes til å teksturere produkter (hakket, aspik, terriner, flan, sauser, glasurer, glasurer…) som skal konsumeres kalde eller varmes opp. Siden det ikke brytes ned av enzymene fra mikroorganismer, kan L’AGAR BIO også teksturere levende matvarer (meieriprodukter, veganske oster…).
Portefølje (8)
Italia, San Giovanni in Persiceto
...Produksjon av "oster" laget av plantebaserte ingredienser. Bredt utvalg (17 produkter) av veganske oster: myke, ferske, halvmodnede og modnede. Råvaren er mandelmelk (modnede og halvmodnede) og soyamelk (ferske og myke). Spesielle produksjoner på forespørsel.
Portefølje (1)
Spania, Murcia
...Vi selger vegetarianske og veganske matvarer på nett, vegansk mat som hamburgere, plantebaserte oster, patéer, sunne alternativer til kjøtt og fisk med deilig smak. Også økologiske produkter som frø, plantebaserte drikker eller vegansk sjokolade. Belgfrukter og teksturerte produkter. Til slutt selger vi nettapotek, naturlig kosmetikk og vegansk fottøy. Vi sender produkter innen 24 / 48 timer på...

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play