Frankrike, Lognes
PROXES France designerer, produserer og markedsfører utstyr under merkene STEPHAN, FRYMAKORUMA, TERLET for næringsmiddel-, farmasøytiske og kosmetiske industrier. Vårt sortiment består av kuttere-kokere, reaktorer og overflatevekslere. Den store styrken til gruppen, som er verdensledende innen disse aktivitetsområdene, er å tilby komplette linjer som integrerer nøkkelkomponentene fra våre hovedmer...
Portefølje (32)
Belgia, Anderlecht
...", ....... Profesjonelle maskiner på sokkel. Vakuumet styres i % takket være den innebygde vakuumsensoren, slutt på risikoen for ufullstendig vakuum ved et uhell. Dobbelt klokke. Ramme i rustfritt stål AISI 304, på 4 svingbare hjul (2 med bremser) Vakuumkammer i aluminium, som garanterer perfekt hygiene samt enkel vedlikehold. Avtagbar sveisestang. Dobbel streng sveising på 3,5 mm. Apparatet er bygget i...
Portefølje (189)
Belgia, Villers-Le-Bouillet
...BTF sa, den ideelle partneren for dine varmebehandlingsprosesser, skreddersydde løsninger innen produksjon eller forskning!! BTF er spesialisert på design og bygging av ulike typer industrielle ovner og tørkeskap beregnet for alle sektorer innen industrien og forskningslaboratorier. Temperaturområdet for de produserte installasjonene strekker seg opp til 1.800°C. De kan designes for å arbeide under luft, under nøytrale gasser, under vakuum eller for å utføre spesielle varmebehandlinger som sementering, (karbo-) nitrering, …...
Portefølje (16)
Frankrike, Verberie
...Bruk og innstillinger er veldig enkle. Dobbelt sveising. Modell av enkel klokke-bordkonstruksjon, veldig robust. Ramme i rustfritt stål; gjennomsiktig lokk. Digital kontroll (vakuumtid og sveising). Enkel vedlikehold og rengjøring (tømming osv.). Oljerengjøringsprogram (forlenger maskinens levetid). BUSCH-pumpe: 16m³/t. Vakuumtid: 20-45 sek. Vakuum opp til 99,8%. Effekt: 0,55 KW. STOPP-knapp for...
Portefølje (4)
Tyskland, Wasserburg
... påføres det ingen trykkforskjeller på matvarene under vakuumprosessen. Matvarer med høyt væskeinnhold og til og med hele væsker (supper, sauser, osv.) kan behandles på denne måten. Når de er forseglet aromaer, næringsstoffer, vitaminer samt cellestrukturen og næringssaftene forblir uendret matvarene er optimalt forberedt for sous-vide matlagingsmetoder den effektive absorpsjonen av krydret aroma er garantert med sous-vide matlaging i vannbad eller dampkoker ingredienser forblir ferske opptil tre ganger lengre når de er i...
Portefølje (12)
Frankrike, Soreze
...Automatisk sous vide-maskin fra Tom Press. Sveisebar 32 cm for poser opptil 30 cm brede. Vakuumpumpe som gir en sugekapasitet på 16 dm3/min (det vil si 16 liter per minutt), og som kan oppnå vakuum på 900 mbars trykk. Maskinen starter med et enkelt trykk på en knapp. Når sugingen er fullført, starter sveisesyklusen automatisk. Når pakking av posen er ferdig, lar dekompresjonsventilen luften...
Portefølje (195)
Tyskland, Ballrechten-Dottingen
ystral er et raskt voksende, eierstyrt selskap innen maskin- og anleggsbygging. Vårt fokus ligger på konseptutvikling og bygging av tilpassede blandings-, dispergerings- og pulverbeleggsmaskiner, samt spesielle blandings-, dispergerings- og pulverbeleggssystemer for strømningsmekanisk prosess teknologi. I tillegg inkluderer våre prosess teknikker emulsjonering, homogenisering og blandingsdisperger...
Portefølje (84)
Italia, Musile Di Piave
... 99,99% i oppbevaringsprogrammet og et ekstra vakuum i kokeprogrammet, som er egnet for å imøtekomme kravene til den kulinariske teknikken "sous-vide". Berøringspanel med 4 forhåndsinnstilte programmer gjør hver pakkeprosess enklere. Herdet glasslokk, gjennomsiktig, for bedre synlighet av produktet under pakking. Avfuktingsprogram med H2Out-pumpe, vakuumpumpe på 4 m³/t og avtakbar sveisebar, lengde 250 mm. Kan pakke: faste og flytende produkter...
Portefølje (10)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play