Frankrike, Collégien
...Vi er de eneste franske designerne og produsentene av utstyr for bakeri- og konditoribransjen. Spesialister på sprøyte- og deigmaskiner, paideigmaskiner og vibrerende bord. Vi har som mål å lette de repetitive oppgavene for deg, samtidig som vi bevarer særpreget ved håndverksproduksjon.
Portefølje (10)
Tyrkia, Izmir
...DYMK-serien er reservedeler for mobile boller som passer til DMOM-serien. Den gir muligheten til å jobbe kontinuerlig med reservedelene. KAPASITET (MEL): 150 KG BREDDE: 1030 mm HØYDE: 990 mm DYPDE: 1140 mm BOLLEDIAMETER: 1000 mm BOLLEDYPDE: 490 mm VEKT: 295 KG...
Portefølje (61)
Belgia, Anderlecht
... tonn, tilbyr den en eksepsjonell ytelse for å møte behovene til profesjonelle kjøkken. FREMSKREVENDE OPPVARMING Prinsippet for oppvarming av Olympic ovnen er basert på kontinuerlige, sømløse rør som oppfyller standarden TU 37 B, garantert i 10 år. Med en diameter på 21,6 mm og en tykkelse på 3 mm, gjennomgår disse rørene en streng prosess, fra kaldbøying til trykktesting ved 400 bar, som sikrer...
Portefølje (189)
Belgia, Lodelinsart (charleroi)
...KRAFTIG VENTILERT MOTOR • Stålstruktur beskyttet av varmebestandig lakk • Bolle, spiral og beskyttelsesgitter i rustfritt stål • Remdrift • Timer • Sikkerhet på beskyttelsesgitter • Hjul...
Portefølje (92)
Spania, La Llagosta-Barcelona
Frankrike, Perriers-Sur-Andelle
...Gassnurrovnen FABEN i Smart-serien er en kraftig bake-løsning som passer perfekt for bakerier og konditorier. Med utvendige mål på 1400x1170x2300 mm kan den ta vogner i størrelsene 400x600, 500x700 og 450x650 mm, med 15 til 18 etasjer per vogn. Med en termisk ytelse på 40.000 Kcal/h (47 kW) tilbyr denne ovnen jevn og effektiv bakeytelse. Dreimekanismen drives av en girmotor med et remskivesystem...
Portefølje (401)
Italia, Napoli
Italia, Roma
...Klimakammer med ultrasonisk luftfukter Klimakammer med ultrasonisk luftfukter er profesjonelt og pålitelig utstyr for å sikre stabile og presise forhold. De kan brukes til spiring av frø, dyrking av sopp og planter, eller mattesting. De perfekte klimaforholdene gjør det mulig å utføre stabilitetstester av legemidler og kosmetikk, samt emballasje og elektronikk. Ultrasonisk luftfukter bruker...
Portefølje (8)
...Pegaso 600 er en deigmaskin som er spesielt egnet for små, mellomstore og store bedrifter som ønsker å imøtekomme behovene i konditoribransjen, bakerier, restaurantdrift, selvbetjening (Ho.Re.Ca.), gårdsturisme, familiebedrifter, økologisk sektor og for glutenfrie og karbohydratfrie deiger. Det er en modulær og brukervennlig deigmaskin som kan tilpasses for å møte kundens produksjonsbehov og krav...
Portefølje (7)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Intelle-blandemaskinen er en moderne formpressmaskin bestående av to komponenter med et rullesystem for deponering. Dens funksjon er profesjonell forming av zephirer, myke småkaker, luftige fruktgodteri, luftig kvark og andre konditoriprodukter og melkeprodukter med gjennomsnittlig viskositet. Et utvalg av delikate russiske bisetkaker, gryteretter og skumkaker kan legges eller presses ut av...
Portefølje (10)
Tyrkia, Istanbul
...Du trenger leverandører som kan hjelpe deg med å bruke riktig teknologi for å løse dine nåværende utfordringer og nå dine mål. Våre selgere, kundeservice og tekniske ingeniører jobber alle for å møte dine industrielle utfordringer og finne de beste løsningene.
Portefølje (1)
ufs.country_names.RU, Armavir
...Lewant Eco 600 Høy-kvalitets konstruksjon laget helt av rustfritt stål, varmeveksler laget av varmebestandig rustfritt stål AISI 310S roterende plattformdrift uten ramme to uavhengige dampgeneratorer - en brett i den varme luftstrømmen og en høytemperatur, innebygd i varmeveksleren og oppvarmet av eksosgasser høyeffektiv varmeblokk med luftbevegelse fra den minst varme utgangsstadiet til den...
Portefølje (7)
Belgia, Herstal
... friksjonen mellom deigen og bollen. ROBUSTHET Et utrettelig utstyr for kontinuerlig bruk. SIKKERHET Sikkerhetstiltak er innarbeidet for å oppnå en maskin med høy produksjon og som er helt trygg. BRUKERVENNLIGHET Enkelhet i bruk og enkelhet i kontrollpanelene. FLEKSIBILITET Den skånsomme behandlingen av deiger gir mer fleksibilitet når det gjelder typen deiger som kan brukes.
Portefølje (10)
Italia, Acquaviva Delle Fonti (ba)
...I maccaruni i Calabria kalles også strangugliapriaviti, scilatielli, scialatielli, firrazzul, maccarruni a firrettu, fileja, fhilateri, avhengig av hvor de kommer fra. Tidligere ble det brukt gonaci, de trestammene fra blomsten disa, for å lage pasta, og senere strikkepinner eller metallstenger fra en ødelagt paraply.
Portefølje (4)
Portugal, Pero Pinheiro
...Spenning: 230 Vac (-20%...+10%) – 50/60 Hz Energiforbruk: < 20 W Dosering opptil 99,9 liter (oppløsning på 0,1 Lt) Vanntrykk: fra atmosfærisk til 10 bar Termometer fra 0 til 50ºC (oppløsning på 1ºC) Inngang og utgang med 1/2" tomme Med partikkelfilter i inngangen Tillater å stoppe vannutgangen Vekt: ca. 4 Kg Driftstemperatur: 0 til 50º C Drift i automatisk modus (forhåndsvalg av ønskede liter) eller manuell modus (med manuell start og stopp og visning av forløpne liter). Dimensjoner: 235 x 315 x 130(h) mm...
Portefølje (5)
Spania, Illescas
cobaMaq er et ledende selskap innen bakeri- og konditoribransjen med mer enn 20 års erfaring i sektoren, og tilbyr sine kunder denne nettbutikk-tjenesten. I denne butikken kan du finne ethvert produkt eller tilbehør til ditt bakeri, konditori, kafé, bar… og du kan kjøpe det raskt, komfortabelt og sikkert via Internett. På denne måten reduserer vi kostnadene på produktene og leveringstiden, og gir ...
Portefølje (1)
...Konveksjonsovner er spesielt egnet for baking av små volum kaker, bakverk, smørbrød og brødproduksjon på konditorier, restauranter, hoteller og bakerier. Varm luft sirkuleres av indre vifter (én vifte for ovner med 4 eller 5 brett, og doble vifter for ovner med 8 brett), og sprer seg over hele bakeområdet for å gi et homogent miljø. Fermenteringsenheten plassert nederst i ovnen gir fuktighet og...
Portefølje (9)
Italia, Cinto Caomaggiore
...Høytemperaturbestandig papir, ideelt for innpakning av deiger som skal bakes i bakerier, konditorier og bakeributikker. Bakepapir, ovnssikkert papir og silikonert papir er egnet for emballering av non-stick matprodukter. Fettbestandige bakepapirer har varmebestandige egenskaper og er tilgjengelige i ulike vekter og størrelser.
Portefølje (9)
...Samtidig oppvarming og blanding. En flerfunksjonsmaskin designet for bred anvendelse i bakerier, konditorier og serveringssteder. Høykvalitetsmaterialer brukt i produksjonen av maskinen sikrer lang levetid og drift uten feil. Hele konstruksjonen er laget av høykvalitets stål AISI 304, beregnet for kontakt med mat, motstandsdyktig mot korrosjon samt de fleste syrer, steriliseringsløsninger, de fleste organiske kjemikalier og fargestoffer. MK-enheten varmer jevnt opp hele innholdet i kjelen til maksimal temperatur på 150 °C.
Portefølje (4)
Frankrike, Saint Pal De Mons
... for frysing Eksempler på bruk: lagre, ledd, kraftoverføring, rullekjeder, tannhjulsoverføringer, skruepumper, ventiler, perkolatorer, varmtvann, målere, steriliseringsmaskiner, emballasjemaskiner, pakkeanlegg, montering av pakninger... Bransjer: hermetikk, bakerier, konditorier, konfekt, slakterier, bryggerier, vinproduserende gårder, frukt og grønnsaker Utmerket motstand mot vann og damp. Korrosjonsbeskyttelse EMCOR TEST NF T 60 135 Klassifisering 0 Kontinuerlig brukstemperatur -40/+130°C Motstand mot hastighet...
Portefølje (186)
Italia, Mason Vicentino
...Våre bakeplater er laget med en spesifikk prosess som sikrer et produkt av høy kvalitet. De er egnet for bruk i bakerier og konditorier. Vårt produkt har tekniske løsninger som kan garantere bekvemmelighet og praktisk bruk, og optimaliserer arbeidsprosessen. Vi tilbyr høy kvalitet på finishen; materialet er perforert, kuttet, brettet og sveiset ved hjelp av spesialisert utstyr og ekspertteknikk. Hjørnene og kantene er redusert til et minimum for å unngå risiko, støt og skorpe. Overflaten som kommer i kontakt med matvarer er designet for enkel rengjøring og sterilisering.
Portefølje (10)
Tyrkia, Istanbul
...og bearbeidingsmaskiner, betjener vi bakerier, konditorier, hoteller, hypermarkeder og kantiner over hele verden. Vi eksporterer 70 % av vår produksjon. Vi har kunder på hundrevis av steder, fra afrikanske land til europeiske land, fra de tyrkiske republikkene til Balkan og Midtøsten. Våre mål for den kommende perioden er å utvide produktporteføljen vår, forbedre eksisterende produkter og øke vår vekst på verdensbasis. Vi vil være beæret, stolte og glade for å samarbeide med dere...
Italia, Baronissi
La Sacar Forni srl har mange års erfaring med produksjon og salg av utstyr for baking og for laboratorier i konditorier og pizzerier. De produserer ovner, maskiner og møbler for butikker, forsyninger til hoteller, barer, restauranter og samfunn, innredning for butikker og supermarkeder, industrielle og kommersielle kjøleskap. Du kan bestille elektriske ovner, gassovner, oljeovner, tunnelovner...
Frankrike, Moustoir-Ac
Implantert i Bretagne, AXION BAKERY CORPORATION er spesialisert på salg av profesjonelt utstyr og forsyninger til bakerier, konditorier, catering, restauranter og industri. Siden 30 år har AXION BAKERY CORPORATION solgt bakeri- og konditorutstyr, samt storkjøkkenutstyr til restauranter. Vi tilbyr også konsepter for etablering av bakerier. Utstyret og forsyningene vi tilbyr er skreddersydd for å...
Portefølje (190)
Spania, Almería
Hos Dimoba Supplies tilbyr vi alle typer profesjonelt utstyr for bakerier, konditorier og catering. Besøk siden vår for mer informasjon.
Italia, Castel Maggiore
AV Baking er en ledende italiensk produsent og distributør av kommersielt cateringutstyr, fra miksere, ovner, deigdelere og deigrundere, til kjøleløsninger, pizzaboder og mye mer. Bransjeledende maskiner og utstyr for mat- og cateringsektoren; restauranter, pizzerier, bakerier, konditorier. PROFESJONELLE MIKSERE Et stort utvalg av spiral-, tvillingarm- og gaffelmiksere, deigdelere, deigrundere...
Bianchi Rapida ble grunnlagt i 1912 og har i over 100 år produsert maskiner for næringsmiddelindustri, bakerier, konditorier og pizzerier. Vår produksjon av maskiner har spesialisert seg på forberedelse av deig, og vi produserer spiralblandere, dypparmer, gafler, planetariske blandere og selvfermentatorer. Kvaliteten på produktene våre er kjent over hele Italia og i hele verden. Bianchi Rapida...
Belgia, Hannut
... fast. De er tilgjengelige i liten og stor størrelse (stekebrett for 2 vafler eller 4 vafler). Ampi vaffelmaskiner er ment for profesjonelle over hele verden: food trucks, bakerier & konditorier, vaffelbutikker, restauranter, hoteller, foreninger & kooperativer, ... eller noen ganger til og med entusiaster! Blant sortimentet finner du også tilbehør og andre produkter: gaffel, rengjøringsskrape...
Portefølje (2)
Belgia, Soumagne
Monseur Equipement er spesialisert på salg og levering av utstyr og maskiner til bakerier, konditorier, iskrembutikker og sjokoladefabrikker. Vi selger utstyr for alle typer produksjon, enten det er håndverksproduksjon, industriell produksjon eller skreddersydd produksjon. Kokere, sjokoladeflakmaskiner, sjokolade tempereringsmaskiner, kjevler, sprøytemaskiner, oppvaskmaskiner... osv. er tilgjengelige hos oss. Alle typer produksjon: håndverksmessig, industriell og skreddersydd. Våre merker: HYDROPROCESS - PROMATI - PIETRO BERTO - UNOX...
Portefølje (39)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play