...Brokkoli er en grønnsak fra familien av ville kål, som har sin opprinnelse i Lilleasia. På 1500-tallet fant brokkoli sin plass i italiensk matlaging og ble senere en essensiell ingrediens i mange europeiske land. Brokkoli er lav på kalorier og rik på vitaminer og mineraler. Den inneholder kalium, kalsium, fosfor, magnesium, natrium, jern, sink, krom, vitaminer C, A, E, K, B1, B2, B6, B9 og mange flavonoider og enzymer. Nettovekt: 450 g Energi: 145 kJ/34 kcal Karbohydrater: 4,40 g Totale sukkerarter: 2,10 g Fett: 0,40 g Mettet fett: 0,20 g Proteiner: 2,80 g Salt: 0,017 g...
Portefølje (15)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play