Ukraina, Pervomaysky
...Etter å ha prøvd det én gang, vil du regelmessig lage bulgurretter. TM "TERRA" fin bulgurkorn er egnet for å lage deilige tilbehør, fyllinger, salater og supper. Våre produkter er allerede kjent og verdsatt av matelskere i 45 land i verden. Behandlingsteknologien for helkorn hvete, som det endelige produktet er laget av, gjør at du kan bevare alle de nyttige egenskapene i det. Bulgur tas lett opp av kroppen og er ikke dårligere enn ris i smak.
Portefølje (123)
Ukraina, Oleksandriiskyi District, Kirovohradska Oblast
...Vår 'Lagidny' (glatt, myk) majonesdressing inneholder kun et minimum av solsikkeolje: bare 30%. På denne måten er det mulig å oppnå den laveste energiverdien for majonesdressing: kun 293 kkal per 100 g produkt. Denne dressingen har en lett konsistens og en behagelig, glatt, men likevel krydret smak. En uunnværlig dressing for grønnsakssalater! Holdbarhet: 240 dager Hvis lagret mellom 0°C og +18°C Regulatorisk referanse: DSTU 4487:2015 Transfett: GRATIS Kalorier: LAVT INNHOLD GMO: GRATIS...
Portefølje (12)
Ukraina, Kherson
...Delikat og lett, raffinert, deodorert solsikkeolje, nøye fremstilt fra frøene til høyt oljerike solsikkesorter. Bevarer alle naturlige næringsstoffer i produktet. Oljen har en lys gylden farge, uten smak og lukt. I matlaging brenner den ikke og skummer ikke. Ideell for å fylle grønnsakssalater, sauser og alle typer hjemmelaget mat. Holdbarhet 24 måneder. Næringsverdi for 100g produkt: Fett - 99,9g Protein - 0g Karbohydrater - 0g Energiverdi for 100g - 899kcal (3761kj) Naturlig vitamin E. IKKE GMO Kostnadsfritt kolesterol HS KODE: 1512199010...
Portefølje (6)
Ukraina, Haisyn
...Høsteperiode: slutten av oktober. Fruktfarge: rødlige striper og lett rødlig skjær over en gul og grønn bakgrunn. Smak: sprø og veldig saftig med en sukker-søt smak, smakskvalitet utmerket. Vekt: opptil 200 gr. Bruksområder: spises fersk. Transportabilitet: veldig høy Lagring: i kald lagring – til mai.
Portefølje (7)
Ukraina, Kharkiv
... minutter for å lage et smakfullt, ferskt hjemmelaget familiemåltid med kjøtt eller grønnsaker, du trenger ikke å bruke tid på å lage sausen selv. ▪ Veldig enkelt og veldig smakfullt: kok i henhold til anbefalingen på pakken - enkelt og lett, garantert å være deilig, ingen grunn til å bruke tid på å lete etter oppskrifter. ▪ Gjennomsiktig emballasje: du kan se sausen med naturlige krydder inni pakken. ▪ En helt ny måte å lage mat på: et alternativ til ketchup og majones, du kan lage retten med en unik smak.
Portefølje (10)
Ukraina, Zaporizhzhia
...Naturlig honning gir naturlig sødme, bringebær - rikdom av smak, og echinacea og acerola - garantert sterk immunitet. Fruktig - bær aroma med en lett, sur smak og en subtil bitter-søt ettersmak. Den har en antioksidant, gjenopprettende og tonisk effekt. Føl gleden av å være sunn og full av energi! PRODUKTVEKT: 50 g TYPE EMBALLASJE: Doypack / Show box...
Portefølje (17)
Ukraina, Kyiv
... egenskapene til bærene. Karakteristisk søt smak, noe astringerende. Hvordan produseres det? Sublimasjon fra Panfruit er en innovativ metode for å tørke ferske bær, frukter og grønnsaker samtidig som de nyttige, smakfulle og aromatiske egenskapene til produktene bevares. For å lage rips-pulver kontrollerte våre bønder kvaliteten på de dyrkede bærene, og flittige teknologer valgte og frøs naturlige frukter. Deretter ble de nøye tørket og malt. Slik oppstod en organisk og næringsrik delikatesse.
Portefølje (19)
Ukraina, Kyiv
... Smak og lukt tilsvarer solsikkeolje Fargenummer, jod ikke mer enn 20 mg Syrenummer, KOH/g Ikke mer enn 4 mg Peroksidnummer 1/2 O ikke mer enn 10 mmol kg Massefraksjon av fuktighet og flyktige stoffer ikke mer enn 0.20% Massefraksjon av fosforholdige stoffer (i form av stearooleolecithin) er ikke mer enn 0.60% Massefraksjon av ikke-fettige urenheter ikke mer enn 0.05% For mer informasjon, kontakt vår leder.
Portefølje (27)
Ukraina, Cherkasy
...Milletmel har en mild, lett nøtteaktig smak, som gir en særegen smak til bakervarer. Milletmel kan brukes som en ingrediens i bakeblandinger, pasta, brød og snacks. Kornene som brukes til melproduksjon gjennomgår hydrotermisk behandling, noe som forlenger holdbarheten, reduserer bitterhet og forbedrer de fysiske og organoleptiske egenskapene.
Portefølje (7)

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play