Tyskland, Bad Bentheim
... mellom -26℃ om vinteren og 40℃ om sommeren. Etter en vekstperiode på 2 år dannes de første bærene. Goji-bærene dyrkes på en plantasje langs Den gule elven i Kina. I dette området plantes 3000 trær per hektar, som vokser utover. Trærne blir omtrent 1 meter høye og produserer 1 kilogram goji-bær per sesong. Behandling til frysetørket pulver. Vårt økologiske pulver er laget av goji-bær.
Portefølje (549)
...Fruktpulver og grønnsakspulver som naturlige farge- og aromastoffer, f.eks. som et alternativ til flytende aromaer. Våre fruktpulver og grønnsakspulver leveres med de mest varierte bærere (avhengig av behov) og er produsert med forskjellige tørkemetoder. Frysetørket, spraytørket, rulltørket, vakuumtørket. Det finnes så mange muligheter, vi kan sikkert også oppfylle ditt ønske. Kontakt oss for mer informasjon.
Portefølje (6)
Tyskland, Greven
... rekke forskjellige applikasjoner. Enten det er den naturlige grønne fargen på persille i en vegansk pålegg, den sjarmerende dillen som følger med i salatdressingen, eller den forfriskende duften av basilikum i pasta – alt dette og mange andre urter og krydder vekker sansene og gir det spesielle løftet i matprodukter. Og frysetørket er de enda mer intense i smaken. Selv små mengder kan derfor ha stor effekt.
Portefølje (5)
... som bestemmer stabiliteten, kvaliteten og ikke minst den økonomiske verdien av sluttproduktet. Safran, den mest kortvarige delen av krokusplanten, må tørkes nøye og grundig rett etter høsting. Fremdeles i dag blir mesteparten av safranen tørket av mindre bønder i solen eller av noe større bønder og de fleste handelsbedrifter i ovner. For å gjenspeile den kongelige statusen til safran blant krydderne, har vi nå raffinert denne prosessen og anvendt den på en kongelig måte: Vår safran blir frysetørket!
Portefølje (4)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play