...Mandelmel egner seg utmerket til baking av lavkarbo og glutenfrittbrød.
Det kan også brukes til å lage shakes og mandelmelk. Mandelmel er rikt på protein og verdifulle kostfiber, samt kalsium og magnesium.
Næringsinnhold per 100 g
Energi 572kcal/2393kJ
Protein 20,00 g
Fett 52,00 g
Karbohydrater 20,50 g
hvorav sukker 4,20 g
Kostfiber 12,90 g...
...Vårt ØkoHampProtein gir brød og kaker, smoothies eller fruktbarer en naturlig smak og beriker rettene med et proteininnhold på omtrent 30%.
Vårt ØkoHampProtein kan brukes på mange måter. Det gir brød og kaker, smoothies eller fruktbarer en naturlig smak og beriker rettene med et proteininnhold på omtrent 30%. Som et vegansk og glutenfritt alternativ til vanlig hvetemel, finner det stadig mer...
...Dette lille kraftbrødet er glutenfritt og laktosefritt, samt histaminfritt og lavkarbo. Men det viktigste er at det imponerer med sin spesielt nøtteaktige smak.
... baking av brød eller til fremstilling av forskjellige deiger. Det er glutenfritt, vegansk og garantert "lavkarbo".
Typisk næringsinnhold g / 100 g:
Energi 408
Protein: 45,54
Karbohydrater: 19,7
hvorav sukker 7,2
Fett: 13,8
hvorav mettet fett: 10,1
Kostfiber:
Natrium 0,00282...