... Nord-Afrika, Vest-Asia, Tunisia og Marokko. Det sure kirsebærtreet (Prunus cerasus) vokser derimot mest i Europa (inkludert Tyrkia) og Sørvest-Asia. Tyrkia er den tredje største produsenten av sure kirsebær i verden, etter Russland og Ukraina, og den største produsenten av søte kirsebær (ifølge tall fra 2009). Kirsebærtrær som får lite sol, har blader som er så store som mulig for å ta opp mest...
Portefølje (3)
...Naturlige (sol) tørkede aprikoser tørker under solen og har en mørk brun farge. Disse tørkede aprikoser er mer smakfulle og søtere sammenlignet med svovlede aprikoser, men de er mindre holdbare fordi kjemikalier (hovedsakelig svovel) ikke brukes under produksjonen.
Portefølje (8)
... miljø før de blir kuttet og tørket i tørkemaskiner uten berøring. Maskinen har en kapasitet på 1500 kg for flate produkter og 9500 kg for jujube. Vi produserer naturlige og økologiske tørkede frukter og grønnsaker ved hjelp av tradisjonell teknologi uten bruk av tilsetningsstoffer. I NZS tørkeanlegget vårt er det ingen sol, ingen utendørs, dermed ingen støv, ingen mikrober, ingen gjær eller mugg, og ingen aflatoksiner. Vi har fått produsentsertifikater fra landbruksdepartementet.
Tyrkia, Bursa
... takknemlige for vår far, Mr. İhsan Gür, som med egne hender plantet unge fikentrær i hagen vår og introduserte oss for fiken: En hellig og mytologisk frukt som har hatt sin plass i historiebøkene og vært vert for middagsbordene til troner. I dag har vår eiendom nådd 300 dekar, og vi har alle de samme variantene av svarte fikentrær i forskjellige aldre. Noen av dem er i sin beste alder for å gi oss frukter, mens andre er for unge og venter på sin rette tid for å tilføre verdi til folks liv og helse. Vi har viet oss til å betjene våre kunder med de best smakende svarte fiken.
Populære land for denne søkefrasen