...Sukkerpasta Fondant brukes til å dekke og dekorere kaker, og mykner ved rulling eller knaing gjennom kjevlen for å oppnå ønsket tykkelse. Utmerket dekking og dekorasjon, tilgjengelig i ulike farger. I løpet av holdbarheten beskytter sukkerpastaen fargen og formen, og den kan knas lett uten at det oppstår klissethet eller brudd. Det er et ideelt produkt for pynting av kaker og for å gi dem...
Portefølje (8)
...Hattens hovedenhet er en karamellkokekjele. Kokejelen kan monteres på rammen slik at veiesystemet kan kobles til. Kokken har en halvkuleform og er utstyrt med teflonskraper. Rasken på karamellkokingen kan justeres. Karamellkokelinjen er kontrollert av PLC og HMI. For å følge med på produktet under koking er det et overvåkningsvindu og belysning inne i kjelen. Enhet med mikser og oppvarmet mottakskammer, spiralrotor varmeveksler, fondantvisp, vakuumpumpe og lagertank er andre enheter i karamellkokelinjen. Fondantvispen er nødvendig for produksjon av fondant.
Portefølje (10)
...Kjøletunnel – Vår kjøletunnel brukes til å kjøle ned sjokoladebelagte kjeks, gelé, nougat, fondant og lignende produkter. – Bredder på beltene: 400, 600, 800, 1000, 1200 mm – Kjøleenheten er plassert i midten av tunnelen. To vifter sørger for nødvendig luftstrøm. – Tunnelens temperatur styres av en digital termostat. – Tunnelens temperatur kan være ned til 0°C. – Beltehastigheten styres av elektronisk frekvensomformer. – Dekslene er isolerte. – Tunnelen kan rengjøres ved å åpne toppdekslene. – Tunnelen har et automatisk beltejusteringssystem. – Skarpkantet innmatning. – Tunnelen har skrapere.
Portefølje (10)
Tyrkia, Istanbul
APM Gıda har vært aktiv i 22 år som produsent, leverandør og eksportør av bakeingredienser. Vår bedrift er basert i Istanbul og leverer hovedsakelig ingredienser og råvarer til bake- og konfektbransjen. I tillegg til det innenlandske markedet, har vår eksport også økt over årene takket være en effektiv forsyningskjede, og vi har pågående eksportoperasjoner til mange land.
Portefølje (10)
...Ved å bruke vårt utstyr for sjokoladeproduksjon kan du; - Produsere et bredt spekter av sjokoladetyper på én produksjonslinje, - Sjokoladeproduksjon i forskjellige farger og former, - Bytte raskt fra ett produkt til et annet, - Utvide mangfoldet av massene med hverandre og med vaffel, kjeks og andre kombinasjoner ved å øke variasjonen av former, lage fyll og konfekt. Hver masse kan brukes: sjokolade, karamell, praline-masser, nougat, halva, marsipan, tørkede frukter, fondant, soufflé, marmelade osv. - Nesten helt fri for manuelt arbeid.
Portefølje (9)
Vi har produsert og levert konditor- og bakeriprodukter siden 1994. Vår store familie har 95 ansatte, og vi tilbyr alle typer utstyr og produkter til våre kunder. Vi sørger for distribusjon over hele Tyrkia med vårt 3000 kvadratmeter store lager som ligger i Istanbul. Våre produkter produseres under navnet Beyköyü, og produktene utvikles av våre matingeniører og kjemiske ingeniører i vår FoU-avdel...
Portefølje (10)
Tyrkia, Ankara
Vi forbereder produkter som fondant karakterkaker, buttercream dekorerte kaker, cookie cakes, naked cakes, cupcakes, småkaker, cake pops, gaver osv.
Portefølje (1)
Tyrkia, Konya
... den første og eneste produsenten av kjeks i Sentral-Anatolia. Kjeksen, produsert i semi-automatiske maskiner og ovner, blir fortsatt omtalt av folk som kaller det levende historie. I tillegg til de produserte lokum-variantene, har de også tilbudt rosearoma, mandel-baby-pasta og fruktaromatiserte fargerike fondant-sukker til lokalbefolkningen, og har dermed klart å bli den ledende søtsakprodusenten i...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play