Tyrkia, Istanbul
...Riccolivo olivenoljer kommer fra Edremit – Ayvalık-regionen som ligger ved foten av Kaz-fjellene i Egeerhavet, en av regionene i verden med de høyeste oksygennivåene. Olivenene høstes fra trærne for Riccolivo olivenolje og transporteres til kaldpressingsanlegg så raskt som mulig for pressing. Dermed har Riccolivo olivenoljer svært lave syrenivåer. De klassifiseres som 100% naturlige ekstra jomfru olivenoljer med syrenivåer på 0,3 – 0,8%. Tilgjengelig i glassflaske 500ml, 750ml og 2L boks, samt BULK.
Portefølje (9)
Tyrkia, Canakkale
... varmebehandling. Alle faser av våre Dardanos Fine Food Extra Virgin Olivenolje-merkevarer, fra hagearbeid til forbrukerbruk, er rapportert og sporbare. Syreverdi: maks. 0,6% Tettingprosessen skjer ved maksimalt 77 °F. (25 °C) Ferdiglagde produkter lagres ved maksimalt 64,4 °F - 68 °F i spesialtilpassede klimaanlegg. (18 °C - 20 °C) Høstede oliven presses innen maksimalt 8 timer. Ingen fargestoffer, tilsetningsstoffer eller søtningsmidler er inkludert.
Portefølje (5)
...På grunn av de varme vindene og den fruktbare jorden i Egeerhavet, får vi den unike smaken og aromaen av vår olivenolje. Håndplukkede ferske oliven transporteres umiddelbart fra lunden til fabrikken hvor malingsprosessen begynner. På grunn av denne raske prosessen opprettholder vi et lavt syrenivå i vår olivenolje.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play