Tyrkia, Izmir
...Våre OliveOilsLand® merkede olivenoljer, som produseres med kaldpressingsteknikk i våre fasiliteter der matsikkerhetsstandardene beskyttes på høyeste nivå og i rustfrie ståltanker med minimal kontakt med luft, gir en behagelig opplevelse på ganen med sin unike smak. Det kalles også Aegean Olive Oil’s Flavour blant folk. En naturlig ekstra jomfruolivenolje med høyt innhold av vitaminer, aroma...
Tyrkia, Maltepe Istanbul
...Vi har som mål å fremme din helse og smaken på sitt beste! Vårt selskap, en leder innen produksjon og salg av engros olivenolje, tilbyr våre kunder oljer laget av de ferskeste og høyeste kvalitet oliven. Vår olivenolje, fylt med perfekt aroma og næringsverdier, er klar til å bli en fast del av ditt bord. Omhyggelig utvalgte oliven blir behandlet med moderne teknologi for å oppnå den reneste og...
Portefølje (10)
...«Palamidas Extra Virgin Olivenolje» har vanligvis en gylden-grønn farge, med en distinkt smak og en lett pepperaktig ettersmak. Det finnes svært spesifikke standarder oljen må oppfylle for å få merkelappen ekstra virgin. På grunn av måten ekstra virgin olivenolje lages på, beholder den mer av den ekte oliven smaken, og inneholder flere av de naturlige vitaminene og mineralene som finnes i oliven. Ideell for dressinger, sjømat, krydder, dyppe. Høstingstid: Hele sesongen Oliven: Gemlik, Edremit-varianter Region: Akhisar (Vestlige del av Tyrkia) Aroma: Grønn tomatblad,...
Portefølje (10)
... offisielle inspeksjons- og sertifiseringsorganer i samsvar med strenge regler og praksiser knyttet til gjødsling og sykdomskontroll. Artem Oliva organisk ekstra jomfruolivenolje har lave syrenivåer, en dyp grønn farge og en fløyelsmyk følelse i munnen. Den har en mild, fruktig aroma og en lett pepperaktig ettersmak. Den kan brukes til matlaging og baking, dryppes over salater, som en del av en dressing, på stekte kjøttretter, grillede grønnsaker og selvfølgelig som en dipp alene.
Portefølje (10)
...Oliven høstes fra den sørlige delen av Marmara-regionen i Tyrkia i perioden når mengden polyfenoler er høyest, og de tilbys for salg som ufiltrert ved hjelp av kaldpressmetoden. Tidlig høstet naturlig ekstra jomfruolivenolje har en rik smak og en frisk fruktig aroma av umodne mandler og grønne epler. Når du prøver Nil Queen Olivenolje, vil du kjenne lukten av jord og natur.
Portefølje (2)
Tyrkia, Manisa
kaldpresset ekstra jomfruolivenolje tidlig høsting Syreverdi maks. er 0,6. Pressingsprosessen skjer ved maksimalt 20 °C. Den er laget av modne oliven ved kaldpressingsmetoden. De ferdige produktene lagres ved maksimalt 18 °C - 20 °C i et spesialtilpasset klimaanlegg. Høstede oliven presses innen maksimalt 5 timer. Den skarpe fruktige smaken, bitterheten og beska av de grønne olivenene merkes i en...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play