Ukraina, Chornomorsk
...stimulerer appetitten og forbedrer fordøyelsen, men gir melken deres en bitter smak. Bitter malurt brukes i produksjon av brennevin-vodka for å lage vodka, likører, vermut, absint, men langvarig bruk av slike drikker fører til sterk opphisselse av nervesystemet. Ved ølbrygging brukes det i stedet for humle. Opprinnelsesland - Ukraina Type: Organisk, konvensjonell Utseende: Kuttet Mengde: opptil 50 tonn per år Pakke: Etter behov...
Portefølje (46)
Frankrike, St Léger de Linières
...Vann med destillert vodka fra Angers laget av råvarer fra økologisk landbruk. Flaske på 50cl med 40 grader...
Portefølje (6)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
...og David, en engelskmann med kjærlighet for brennevin. Basert i Caen, praktiserer dette håndverksdestilleriet langsomme destillasjoner i tradisjonelle kobberstillverk. Deres urter er kun valgt for sine smaksegenskaper og så lokalt som mulig. Kvaliteten på deres ulike brennevin er svært høy, og de har mottatt mange medaljer i internasjonale konkurranser. Type: Vodka Contenance: 70cl Degré alcoolique: 40%...
Portefølje (321)
Østerrike, Wien
...whiskey, bourbon, vodka, gin #glasstic #glass #PC #kvalitet #whiskeyglass #produksjon #90gr #sikker #velvære #matgodkjent #polykarbonat #basseng #bassengfest #velvære #fest Enkel bruk og vedlikehold. Glassene er stablebare Artikkelnummer: 02 Egenskap: bruddsikker! Glassene er: stablebare Øverste diameter: 80 mm Nederste diameter: 52,2 mm Fyllingskapasitet: 200 ml Type: PC Vekt: 100 gr Høyde: 84,4 mm Fyllestripe: ikke tilgjengelig...
Samsvarende produkter
Gammeldags
Gammeldags
Andre produkter
Highball
Highball
Portefølje (3)
Tyskland, Herford
WITUCKI® Vodka • Polsk Premium Potetvodka Oppdag en ny type luksus - en ny dimensjon av smak. Ren smak, uten tilsetningsstoffer og glutenfri. Laget etter tradisjonell polsk oppskrift, produsert av polske poteter. Uten den typiske vodka-duften og uten den vanlige brennende følelsen i halsen. Lett sødmefull i ettersmaken. Smaker utmerket alene eller som en forbedring av deilige cocktailer. Våre...
Portefølje (7)
Frankrike, Ivry Sur Seine
... colorant, uniquement salée, la boutargue peut se conserver 6 mois au sec ou au frais (+6 à 8°C). Produit de la Mer par excellence, la boutargue ou poutargue fera "chanter" vos apéritifs. A l’apéritif, une belle assiette de tranches découpées ; le plus simple étant de laisser la protection de cire .Accompagné de bon pain, de blinis ou de cracker (nature), ou tout simplement sans rien ! Le goût puissant, salé et iodé de la boutargue s’accompagne bien volontiers d’un alcool type vodka, ou alcool de figue (Boukha Bokobsa préconisée !), ou avec un vin blanc sec, pastis, champagne, mais pas de vin rouge.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play