...stimulerer appetitten og forbedrer fordøyelsen, men gir melken deres en bitter smak. Bitter malurt brukes i produksjon av brennevin-vodka for å lage vodka, likører, vermut, absint, men langvarig bruk av slike drikker fører til sterk opphisselse av nervesystemet. Ved ølbrygging brukes det i stedet for humle.
Opprinnelsesland - Ukraina
Type: Organisk, konvensjonell
Utseende: Kuttet
Mengde: opptil 50 tonn per år
Pakke: Etter behov...
...og David, en engelskmann med kjærlighet for brennevin. Basert i Caen, praktiserer dette håndverksdestilleriet langsomme destillasjoner i tradisjonelle kobberstillverk. Deres urter er kun valgt for sine smaksegenskaper og så lokalt som mulig. Kvaliteten på deres ulike brennevin er svært høy, og de har mottatt mange medaljer i internasjonale konkurranser.
Type: Vodka
Contenance: 70cl
Degré alcoolique: 40%...
WITUCKI® Vodka • Polsk Premium Potetvodka
Oppdag en ny type luksus - en ny dimensjon av smak. Ren smak, uten tilsetningsstoffer og glutenfri. Laget etter tradisjonell polsk oppskrift, produsert av polske poteter. Uten den typiske vodka-duften og uten den vanlige brennende følelsen i halsen. Lett sødmefull i ettersmaken. Smaker utmerket alene eller som en forbedring av deilige cocktailer.
Våre...
... colorant, uniquement salée, la boutargue peut se conserver 6 mois au sec ou au frais (+6 à 8°C). Produit de la Mer par excellence, la boutargue ou poutargue fera "chanter" vos apéritifs. A l’apéritif, une belle assiette de tranches découpées ; le plus simple étant de laisser la protection de cire .Accompagné de bon pain, de blinis ou de cracker (nature), ou tout simplement sans rien ! Le goût puissant, salé et iodé de la boutargue s’accompagne bien volontiers d’un alcool typevodka, ou alcool de figue (Boukha Bokobsa préconisée !), ou avec un vin blanc sec, pastis, champagne, mais pas de vin rouge.