Portugal, Vila Nova Do Campo
...Tradisjonelt blir "pão de ló" formen laget for hånd, ved å bruke tre ark med papir almaço, noe som kan være en tidkrevende og arbeidskrevende prosess. Med vår "Forma para Pão de Ló" er arbeidet forenklet. Formen er allerede klar til bruk, det er bare å tilsette deigen og sette den i ovnen. Denne formen er en utmerket løsning for storskala produksjon. Fordeler med "Forma para Pão de Ló" Klar...
Portefølje (14)
Frankrike, Aizenay
...Beskrivelse : Melet av rug T70 er et mel laget av rugkorn, en kornsort som tradisjonelt brukes i baking. Det er lett siktet, noe som gir det en lys gråaktig farge og en fin tekstur. "T70" indikerer et askeinnhold som sikrer en god balanse mellom finhet og næringsrikdom. Rug er kjent for sin lett søte og syrlige smak, som gir et distinkt preg til brød og andre tilberedninger. Opprinnelse : Ukraina. Emballasje : papirpose på 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg. Palettisering : 750-950kg.
Portefølje (44)
Frankrike, Saint Lambert De La Potherie
...også kjent som profesjonell paninipresse, vil være nyttig i ditt bakeri, kafé, smørbrødsbutikk og andre serveringssteder. Du kan lage alle slags varme smørbrød som: Røde paprika og geitost, REUBEN-smørbrød (saltet oksekjøtt, surkål, sveitsisk ost og olivenolje), Kylling med pesto, Parmaskinke og mozzarella, Kylling og fetaost, Kyllingquesadilla (med tortillas) Mål Grill: L 410 x B 370 x H 200 mm Mål Øverste plate: L 335 x B 220 mm Mål Nederste plate: L 335 x B 230 mm Temperaturtermostat: 50 til 300°C Effekt: 2200 W / 230 V Vekt: 20 kg...
Portefølje (188)
Portugal, Pero Pinheiro
...Modulær design Ovnen electro-energy er bygget i moduler, med minimum én kammer, og kan når som helst utvides til maksimalt seks kamre, alle med belysning. Varmebevaring Electro-energy er tradisjonelt en ovn som beholder varme, og i dag er energi penger. En tykk vegg av førsteklasses steinull bevarer varmen i ovnen, selv ved de høyeste steketemperaturene. Variert valg Fra ett til seks kamre og...
Portefølje (5)
Hellas, Kalybia
Hot baker produserer småkaker med fyll av eple, sjokolade, vanilje, honning, hasselnøtt, kanel, tahini, sitron, jordbær, banan, mandel. Kransekake, melomakarona, mini og vanlige, både enkle og med sjokoladeoverdragelse. Individuelle paier med fyll av eple, tahini, appelsin, sitron, jordbær. Småkaker med fyll, melomakarona, kransekake, grissini med sesam, grissini med sjokolade. Hot baker produsere...
Portefølje (9)
... trenger å bruke pigment eller konserveringsmidler. Våre spesielle prosesser sikrer at den naturlige utseendet, fargen og teksturen til fruktene beholdes på best mulig måte, og beriker den naturlige aromaen og smaken betydelig. Våre infuserte frukter er et ideelt valg for bakeri- eller snacksapplikasjoner.
Tyskland, Halberstadt
...Regional Alle våre produkter har med rette fått stempelet "Regional". Først og fremst blir ideene smidd i Halberstadt – også kjærlig kalt "Half City". Vi prøver alltid å gjennomføre alt på egenhånd, men selv vi møter våre grenser og har derfor sterke regionale partnere i Hanfboot. For å nevne noen eksempler: Et gullbelønt tradisjonelt bakeri fra Köthen baker vår hampkake, et veletablert og...
Hellas, Trikala Korinthias
... gjør oppholdet ditt uforglemmelig. Våre gjester vil finne et vennlig miljø, service, komfort og høflighet. Fra alle rom i gjestgiveriet er det ubegrenset utsikt, og du kan la blikket ditt vandre om vinteren over de snødekte fjelltoppen av Ziria og Korinthbukten. Gjestgiveriet "Theasis" ligger 50 meter fra torget i Nedre Trikala, hvor du finner tradisjonelle tavernaer, kafeer og mini-markeder, bakeri og konditori, lekeplass, og minibank.
Som et tradisjonelt familieeid selskap i 5. generasjon produserer vi produkter av høy håndverksmessig kvalitet innen bakeri, konditori og konfekt.

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play