VITIKULTUR I TOSCANA Vi er glade for å presentere vårt vinfirma Belagaio. Selskapet er familieeid, og vinen vi produserer kommer utelukkende fra druer høstet fra våre egne vinmarker; dette gir oss muligheten til å ha kontroll over kvaliteten på produktene våre i alle produksjonsfaser. Våre vinmarker ligger i hjertet av denne fantastiske regionen, i den sentrale delen av Toscana, på en høyde av 450...
Portefølje (3)
Frankrike, Boulogne-Billancourt
Vinodelice har opprettet VinodelicePRO for å imøtekomme de spesifikke behovene til vinprofesjonelle. Enten du er vinhandler, restaurantleder, vinbaransvarlig eller bedrift, gir vår B2B-plattform deg tilgang til et bredt utvalg av kvalitetsviner fra hele verden til konkurransedyktige priser. Oppdag vårt varierte utvalg av eksklusive importerte viner. Vi samarbeider med uavhengige produsenter som d...
Portefølje (10)
Italia, Marciano Della Chiana
...Alò er en verdifull vin laget av Aleatico-druer som tørkes i solen i vinmarken. Etter en naturlig gjæring, blir vinen lagret i små eikefat. Produksjonen av denne passito-vinen fra senhøsting er begrenset til 500 flasker per år. Vinen er rik med en svært bred aromaprofil, fra fruktigheten av tørket plomme til blomsterduften av rose og kryddertonene av kanel, og har en dyp rubinrød farge. Takket...
Portefølje (10)
Italia, Schio
...Ciliegiolo... en annerledes vin fra Toscana. Visuelt intens rød, nesten ugjennomtrengelig, fruktig, med behagelige noter av kirsebærsyltetøy, moden bjørnebær, lett krydret, hvit tobakk, og først og fremst svart pepper. På ganen, omsluttende, balansert, harmonisk, elegant og fin, med en beundringsverdig silkeaktig tannin. En flott vin som kan kombineres med pelsvilt, en overdådig villsvin i salmi med polenta og lagrede oster, en lagret toskansk pecorino.
Portefølje (3)
Frankrike, Blanquefort Cedex
...Antinori-familien har vært involvert i vinproduksjon i over 6 århundrer. I dag ledes firmaet av markis Piero Antinori med støtte fra sine tre døtre. Tradisjon, lidenskap og intuisjon har vært de tre drivende prinsippene som har ført markis Antinori-firmaet til å bli en leder innen italiensk vin.
Portefølje (51)
Italia, Barberino Tavernelle
I dag fokuserer Distilleria Deta hovedsakelig på bearbeiding av produkter og biprodukter fra vinproduksjon (drueskinn, vinrester og vin) for produksjon av Grappa, mat- og industrialkohol, vinbrandy og brennevin. Det produseres også kalsiumtartrat, som er råmaterialet for produksjon av naturlig vinsyre, samt drueskinn som brukes av oljeindustrien. Det produseres og tappes: toskansk Grappa (chianti classico, brunello di montalcino), likører (limoncello og Amaro), gin, etanol og mange andre produkter.
Italia, Pieve Santo Stefano
Agriturismo Fontandrone En Pieve Santo Stefano mellom åser og kunststeder Gården Fontandrone ligger i Pieve Santo Stefano i provinsen Arezzo, i hjertet av den toskanske Appenninene, på en beliggenhet som overser den toskanske delen av Valtiberina. De fire leilighetene i vårt Agriturismo er omgjort fra to bygninger som er nøye restaurert, og de er utstyrt med alle bekvemmeligheter og innredet i en enkel toskansk stil. I et familært miljø kan du nyte mat fra vår tradisjonelle bondetradisjon, akkompagnert av god vin og typiske likører.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play