...Fonte Torre produserer ekstra jomfruolivenolje i Umbria ved å bruke den beste teknologien for utvinning og innhøsting, med mål om å oppnå et produkt av høyeste kvalitet. Olivene av den dominerende varianten "Moraiolo", kjent for sitt høye innhold av polyfenoler, blir behandlet innen 48 timer etter innhøsting ved lave temperaturer (under 27°C). Vi produserer utelukkende 100% italiensk ekstra...
... grunnlagt et landbruksselskap kalt La Casa Rosa. Eiendommen strekker seg over omtrent tretti hektar i Siculiana-området i provinsen Agrigento, i Calua-distriktet, rett overfor naturreservatet Torre Salsa. I olivenlunden finnes det 1.549 over ti år gamle trær med varianter som Coratina, Biancolilla, Nocellara del Belice, Giarratana og Cerasuola. Våre oliven, kaldpresset, produserer både en "ren" olje...
Portefølje (6)
Italia, San Vito Dei Normanni
...Selskapet drar nytte av profesjonaliteten til over 200 medarbeidere og den mest avanserte teknologien innen næringsmiddelkonservering. Dette gjør at vi kan bearbeide grønnsakene direkte fra ferske råvarer, i få trinn og alltid innen få timer etter innhøsting. Vi har oppnådd de viktigste kvalitetssertifiseringene innen næringsmiddelindustrien, inkludert BRC food, ISO 9001:2008 og ICEA-sertifikatet for økologisk produksjon. I løpet av de siste årene, takket være samarbeidet med Slow Food, produserer vi tomatsausen Fiaschetto di Torre Guaceto.
Italia, Barberino Tavarnelle
Italia, Torre De' Picenardi
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play