Spania, Olmedo-Valladolid
... ekstraordinær måte, med akkurat riktig gratinering. Den imponerende ytelsen til produktene våre på pizza garanterer den beste kvaliteten til prisen på markedet. Vi har ikke råd til å la noe være opp til tilfeldighetene. Dette innebærer total kontroll over alle prosessene som foregår i selskapet. Fra innføringen av råvarer i produksjonsanlegget til øyeblikket kunden har det bestilte produktet i sin besittelse, er kvalitetskontrollene kontinuerlige.
Italia, Aidone
...modnede oster eller rett og slett mozzarella, som skiller seg ut for sin ekthet, smak og hygienisk sikkerhet. Selskapet har eksistert i mer enn et århundre. I tråd med den mest kvalifiserte tradisjonen, velger det den beste melken fra provinsen Enna og Sicilia, "utnytter" klimaet for den naturlige modningen av de såkalte "historiske" meieriproduktene, som er mye utbredt på det nasjonale og europeiske markedet. VI PRODUSERER DEN BESTE SICILIANSKE OSTEN.
... både rå og pasteurisert variant, med beskyttet opprinnelsesbetegnelse (Manchego). Gjennom våre partnere kan vi tilby den mest kjente geitosten som Murcia al Vino DPO, Murcia Curado og Geit Log; og kuost som Mozzarella, Cheddar, Emmental. Vårt marked er utvidet over hele verden i mer enn 40 land. Våre merker; Vegamancha, Vegasotuélamos, Paraje Sotuélamos, Vega Gourmet, Montesinos, og LaFuente; er et kvalitetsstempel og høy standard. I tillegg kan vi tilby ditt selskap enhver annen ost eller spesialitet fra Spania.
Portefølje (10)
Spania, Fuente El Saz (madrid)
LÁCTEAS DEL JARAMA er et spansk familieeid selskap som har produsert mozzarella, fersk ost, ricotta, yoghurt, kremost osv. i 45 år. Merket ALBE identifiserer det høyeste produktutvalget, men selskapet tilbyr også svært gode alternativer under merkene Pizzarama, Filarela, Pizzabona og La Vaca de Albe. I tillegg til å være produsent, tar de seg av distribusjonen av basisprodukter for...
Spania, Pineda De Mar
...restaurantdrift eller detaljhandel relatert til pizzaverdenen. Vi har også åpnet et bakeri for å lage glutenfrie produkter, både pizza og ferdigretter, og vi har sommerprodukter, laktosefri mozzarella. Vi er oppdatert på hva samfunnet etterspør i dag, fordi pizza er mye mer enn hurtigmat. La oss veilede deg og vokse sammen med oss. Vi har over 20 års erfaring i pizzaverdenen, vi så konseptet med...
... mest urørte områdene i Italia, hjemlandet til "Det mediterranske kostholdet", som lenge har vært inkludert av UNESCO på listen over immaterielt kulturarv for menneskeheten. Selskapets styrke er basert på bruken av tradisjonelle metoder, en grundig kunnskap om husdyrhold, og gjennomføringen av alle faser av produksjonsprosessen internt. Blant produktene fremhever vi mozzarella laget av bøffelmelk, mozzarella med myrte (mortella), fior di ricotta, cacio ricotta caprino, caciocavalli og yoghurt.
Italia, Altavilla Silentina
Medlem av konsortiet for beskyttelse av Mozzarella di Bufala Campana HOVEDKONTOR, PRODUKSJON OG SALG...
Vi produserer Fior di Latte, mozzarella laget av bøffelmelk, sau-, geit- og kuoster, sau- og geitericotta, bøffelricotta og yoghurt laget av ku-, bøffel- og geitemelk.
Italia, Cerreto Sannita
Italia, Mondragone
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play