Italia, Dorgali
... druene Cannonau, Carignano og Bovale Sardo. Alle agronomiske teknikker er manuelle frem til innhøstingen, som skjer i små kasser på 15 kg i de kjøligere timene i slutten av september. Produksjon: 25000 flasker / år Plantetetthet: 6000 stokker / hektar Gjennomsnittlig avkastning: 40 qli / hektar Modell for vinproduksjon: Konvensjonell i overgang til økologisk Innhøsting: manuell __________ Kvalitetssertifiseringer, Eksportsertifiseringer, Vin-turisme...
Portefølje (5)
Cantine di Orgosolo produserer direkte fra sine høylandsvingårder viner av høy kvalitet. Vinen er laget av druesorten cannonau, i ren form, eller med andre røde druesorter som: carignano, monica, bovale. De produserte vinene er: IGT Locoe, Doc Urulu, Doc Riserva Soroi, Grappa fra monovitigno: Økologisk vin (fortsatt på kastanjefat).

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play