...2019-2020 sesongen ble høstet i oktober, mens olivenene fra Aydın-regionen av typen YAMALAK SARISI (YAMALAK KABASI) fortsatt var grønne og hadde det høyeste nivået av polyfenoler. Syreinnholdet er maksimalt 0,2%. Kaldpressing er utført ved maksimalt 22°C. Egnet for rå konsum om morgenen. Polyfenolinnhold: 450 mg/kg Fruktighet: 5 Bitterhet: 5 Pepperhet: 5.5 Aroma: Minner om grønn te, oregano, eple, pære og gress. Selges filtrert for å bevare friskheten lenger.
Portefølje (6)
Spania, Madrid
... naturlige komponenter. Syreinnhold: <0,12º Denne oljen er et produkt av innhøstingen fra de første dagene av sesongen i hjertet av naturparken Sierra de Cazorla, Segura og Las Villas. PROTOKOLL FOR TIDLIG OLJE Tidlig innhøsting kommer fra oliven av sorten Picual med en modenhetsindeks fra FN på mindre enn to. Det dreier seg om sunne frukter, fri for angrep fra fluer eller andre patogene agenter i riktig hydreringstilstand. Organoleptisk vurdering Fruktighet > 4 Median Defekt = 0 Sensorisk klassifisering: EKSTRA JOMFRU...
Portefølje (7)
Tyrkia, Ayvalik
...Med omhu høstes AYVALIK-olivenene fra vår olivenlund i oktober, naturlig gjødslet, uten bruk av kjemiske sprøytemidler, hvert år fra samme område, samlet fra de behagelige oliventrærne som nyter vinden. Den dagen de høstes, presses de umiddelbart ved kaldpressing ved 25 grader. Med en grønn fruktaktig aroma, gir fenolkomponentene og antioksidantene fra olivenfrukten en intens bitterhet på tungen og en brennende følelse i halsen. De nødvendige verdiene for helse, som E-vitamin, biofenoler, antioksidanter osv., er på sitt høyeste nivå. Ufiltrert, får de hvile i kromtanker.
Portefølje (1)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play