Italia, Orbassano
...Agnolotti piemontesi er en autentisk spesialitet fra Piemonte, som stammer fra en regional oppskrift fra 1800-tallet. Disse ravioliene er fylt med tre typer ferskt og magert kjøtt (storfe, svin og hvitt kjøtt) og sesongens grønnsaker (stekt kål, mangold eller spinat avhengig av sesongen). Hovedingrediensene inkluderer kokt skinke, roast beef, kokt kylling, spinat, stekt svin, stekt kål og mortadella. Denne kombinasjonen av smaker gir en unik og tradisjonell kulinarisk opplevelse, perfekt for de som ønsker å smake på ekte piemontesisk mat.
Portefølje (63)
Ukraina, Kiev
...Nettovekt: 250g, 300g, 400g og 500g (til din private branding) pakningsdetaljer: - 100 kg sekk eller 200 kg sekk, MOQ: 26 tonn som 1x20FT container, Spaghetti / Pasta / Makaroni US $ 300-400 / metrisk tonn | 27 metriske tonn / metriske tonn (Min. Bestilling) Emballeringsdetaljer 1 * 20 F container konfigurasjon som nedenfor: 1 * 20 fots containerlaster 27 MT 1 MT (100 kartonger * 10 kg) 1 kartong (20 stk * 500 GM pose) I alt: (2700 Kartong * 10KG) / 20 FT container Også tilgjengelig emballasje i: 250 G, 300 G, 350 G, 450 G, 500 G, 1 KG og bulkemballasje med 10 kg...
Portefølje (9)
Italia, Carmagnola
... inngått en kommersiell allianse med multinasjonale Webcor Group, og takket være dette samarbeidet utvider de sine kommersielle muligheter med blikk mot det afrikanske og mellomøstlige markedet. Fabrikken har et produksjonsavdeling som lager forskjellige typer pasta: pasta laget av durumhvete, makaroner, trikolor pasta, tortelli, tørr fylt pasta, penne rigate, spaghetti, tagliatelle, eggpasta...
Portefølje (3)
Italia, Fidenza
...Siden 1986 har ITALPAST vært en leder innen design og bygging av maskiner, automatiserte anlegg og komplette linjer for produksjon av høykvalitets pasta, både for håndverks- og industrisektoren. Tørr pasta, fersk pasta, glutenfri pasta, fylt pasta og forkokt pasta for ferdigretter. Anlegg og komplette linjer for tørr pasta med produksjonskapasitet fra 30 til 1.000 kg/time med automatiske...
Italia, Carasco
...Studio og bygging av maskiner og anlegg for produksjon av fersk, tørr, fylt pasta, ravioli, agnolotti, gnocchi, chicche, malfatti, osv.. Maskiner for pasta, ekstrudere, valsere, deigklemmer, raviolifabrikker, gnocchifabrikker og andre typer maskiner for produksjon av pastaprodukter fra 5 til 200 kg/t. Automatiske pastakokere og kokeanlegg for hurtigmatbasert pasta. Maskiner, anlegg og utstyr for lokale eller etniske produkter som sebadas, empanadas, pierogi eller lignende... Pastorisering, forkoking og tørkeanlegg designet etter kundens behov.
Italia, Fisciano
... Reggia ble opprettet med oppdraget om å tilby eksellensene innen fersk pasta ved å bruke den nyeste produksjonsteknologien. Vårt selskap tilbyr et bredt spekter av produkter fra enkel eller fylt eggpasta til typiske regionale produkter, alt med strengt utvalg av råvarer. Valget om å produsere fylt pasta uten monosodiumglutamat skyldes vår konstante oppmerksomhet mot en stadig mer korrekt og sunn...
Portefølje (3)
Italia, Corato
Maling av durumhvete for produksjon av ulike typer durumsemolina til produksjon av tørr, fersk, fylt, frossen pasta, brød og pizza.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play