Tyrkia, Gaziantep
Velkommen til PARSMEGA, din første adresse for de nyeste teknologiske løsningene innen stor landbruksproduksjon. Vår spesialiserte FoU-avdeling leder an i innovasjoner innen kornlagre, korn tørkere, møller, møllesystemer, pastaproduksjonsmaskiner og industrielle kjølesystemer. Som en vital del av PARSMEGA-familien prioriterer vi uovertruffen kundestøtte og levering av førsteklasses produkter. PARS...
Portefølje (183)
...Løftørking gjennom vår partner LIS France SA (Lesaffre Ingredients Services). Vi tilbyr både spraytørking, vakuumtørking og granulering. LIS tilbyr deg produksjon av formuleringer før tørking. Dette går utover tørking av stoffer. Følgende aktiviteter kan utføres: Blanding (væske/væske, pulver/væske, pasta/væske) Høytrykkshomogenisering (emulsjon) Hydrolyse Filtrering Varmebehandling Fermentering...
Portefølje (19)
Belgia, Rumst
... å snu pannekaker til å vispe sauser eller servere pasta, og sikrer at du har det rette verktøyet for hver oppgave. - Temperaturmotstand (30°C-190°C) – Bygget for å håndtere både varme og kalde matforberedelser uten å smelte eller deformeres. Designet for å håndtere et bredt spekter av temperaturer, er disse redskapene ideelle for å lage varme supper, steking, eller til og med blande kalde...
Portefølje (228)
Frankrike, Kedange-Sur-Canner
...prefabrikkerte betongplater, sementpuss, lettbetong, terrakottaklinker, blokker, gips... DEKKE Etter fullstendig tørking kan det dekkes med tykke plastbelegg (RPE), maling, pasta-puss. TEKNISKE EGENSKAPER • Kornstørrelse: opptil 0,3 mm • pH: 7 • Tetthet: 1,5 Brukstid for blandingen: • I blanding med sement: 2 t 30 min • I blanding med gips: 1 t FORPAKNING Plastbøtter på 20 kg. LAGRING 9 måneder i uåpnet originalemballasje lagret beskyttet mot frost og sterke...
Portefølje (202)
Nederland, Nijkerk
... fuktighetsgivende egenskaper. Andre navn: soya lecitin CAS-nummer: 8002-43-5 Utseende: gulbrun pulver eller voksaktig eller væske eller pasta Hovedfunksjon: emulgator Testmetode: TLC/HPLC Farge: Gul til brun Lukt: Unik lukt av lecitin Tekstur: Viskøs væske, pasta, pulver, granulat eller blokk Aceton uoppløselig: ≥60% Tap ved tørking: ≤2,0% Heksan uoppløselig: ≤0,3% Syreverdi, mgKOH/g: ≤36,0...
Portefølje (47)
Frankrike, Soreze
...Stablet tørkeramme. Plasser pastaene, soppene eller urtene dine på nettet som er spent ut på et tørt og luftig sted for å tørke. Nettet i matplast er spent ut i en ramme av massiv bøk. Du kan legge til rammer og stable dem hvis det er nødvendig med en stor tørkeoverflate. Dimensjoner: 50x40 cm Rammens tykkelse: 2,6 cm Høyde med ben: 9,5 cm GARANTI: 24 MÅNEDER Hovedmateriale: bøk Annet materiale: matplastnett Farge: brun Lengde: 50 cm Bredde: 40 cm Høyde: 9,5 cm Tykkelse: 2,6 cm Nettovekt: 0,750 kg...
Portefølje (195)
... motstandsdyktige mot mineralolje Fordeler og nytte Svært effektiv på grunn av den sterke affiniteten til MoS₂ for metaller Ekstremt lav friksjon ved høyeste belastningskapasitet Bredt bruksområde ved temperaturer opp til 200°C som pasta, over 200°C til 450°C som tørr smøring Motstandsdyktig mot vann, drivstoff og smøremidler, kjemikalier og hydrauliske væsker For best vedheft, rengjør gjengene og glidende...
Portefølje (154)
Belgia, Anderlecht
... mm pastaplater. Maskinen er i samsvar med gjeldende "CE" standarder for sikkerhet og hygiene. Nedre vifte for rask tørking av pasta ved utløp. Denne maskinen er designet for produksjon av pasta fra råvarer som durum- eller hvetemel med tilsetning av vann og/eller egg, eller til og med spinat for grønn pasta eller tomatpuré for rød pasta. Noen praktiske tips: * forberedelse av butterdeig til ravioli: 70% mel type 00, Referanse:MPS18/1-230/1 Merke:Diamond Europe Dimensjoner i MM (LxBxH):400 x 580 x 1120 Volum (M³):0.55 Effekt (kW):1.2 HK:1 Spenning:230/1N 50HZ Bruttovekt (kg):95...
Portefølje (189)
Tyskland, Heidelberg
... tørkeren i separate tørkekamre tillater tørking ved hjelp av et temperaturprofil, da hvert kammer kan varmes opp separat. Varmeoverføringen til produktet skjer gjennom kontakt mellom båndet og den underliggende varmeplaten. Oppdelingen av hver plate i flere varmeområder tillater en differensiert temperaturregulering. Om nødvendig eller ønskelig, brukes en ekstra strålevarme over produktlaget. Bruksområde Kontaktbåndtørkere er egnet for flytende, myk pasta,...
Portefølje (6)
... stensiltrykk, og er berørings tørr og klar for montering etter tørking. • Maksimal termisk kontakt gjennom minimal kontaktlagtykkelse • Varmeledningsevne: 3 W/mK • Silikonfri • Tiksotropisk • Ideell alternativ og erstatning for varmeledende pasta • Nøyaktig automatisert påføring gjennom dispensering, silketrykk eller stensiltrykk for masseproduksjon • Dielektrisk Vis fullstendig detaljbeskrivelse Vis mindre...
Portefølje (66)
Tyskland, Bad Bentheim
...Alkalisk kakaopulver Økologisk: Kakaotrærne, som kakaopulveret lages av, er hjemmehørende i Sør-Amerika. Kakaotrær (Theobroma) produserer belger som er 15 til 25 cm lange. Hver belg inneholder 20 til 40 bønner i en slags pasta. De rå bønnene er omtrent 2,5 cm lange. Etter innhøsting åpnes belgene og tømmes. Den uttatte pastaen får deretter gjære i solen i noen dager. Etter tørking blir bønnene...
Portefølje (549)
Portugal, Loures-Lisboa
Frankrike, Ruelisheim
...Ultralett klar-til-bruk pasta. Ingen krymping, forblir fleksibel under tørking. Ingen sprekker eller eksplosjoner ved påføring av spiker. Perfekt vedhefting. Bare én påføring (sliping unødvendig).
Portefølje (176)
Spania, Valencia
...SMART CARA er en kompakt husholdningsenhet for tørking av matavfall og organisk materiale. Enheten kan behandle frukt, grønnsaker, pasta, ris, poteter, belgfrukter, brød, kjeks, fisk og kjøtt. > Ingen problemer med råtnende avfall > Ingen ubehagelige lukter > Det er et rent og hygienisk system > Reduserer avfall med opptil 90% > Veldig enkel å bruke (plug & play) > Kan installeres under vasken > Avfallet kan brukes til å gjødsle planter og blomster > Ingen vannavrenning...
Portefølje (8)
Italia, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne av durumhvete: Det er en pasta produsert utelukkende med semolina fra durumhvete høstet på åsene i Volterra av bøndene i kooperativet. Bearbeidingen utføres etter håndverksmetoder, med bronseforming og tørking ved lav temperatur. Tortelloni, Tortelloni Verdi, Maremmani av fersk håndlaget pasta.
Portefølje (7)
Italia, Monterotondo
...Den økologiske Moringa i løsvekt fra Vegantis, tilgjengelig i engrosformater og priser, er 100% naturlig og sertifisert økologisk. Produsert i India fra bladene av Moringa Oleifera, er det et lysegrønt pulver som utvinnes etter en langsom tørking ved lave temperaturer. Dette er et allsidig og gunstig næringsmiddel, rikt på mineraler som jern og kalsium, samt en kilde til fiber og vitamin A. Løselig og med en karakteristisk skarp og krydret smak, er det egnet for bruk i deiger og tilberedninger både søte og salte, fra bakverk til pasta.
Portefølje (10)
Bulgaria, Plovdiv
... kvalitet fra det tradisjonelle produktet. De ferdige produktene har godt fremhevet glans, farge, soliditet, hyalin overflate, og de øker volumet når de kokes. Forbedreren øker vannabsorpsjonen og forbedrer deigens egenskaper under prosessering. Produkter laget med denne forbedreren kokes uten å klebe sammen, og de har en behagelig lukt og smak. De ferdige pastaproduktene kokes på kortere tid og brytes ikke ned. Varigheten av den teknologiske prosessen er forkortet, og energiforbruket er redusert. Tiden for tørking i produsentfabrikken er redusert.
...Rødbeterød er også kjent som rødbeterød. Rødbeterød er et naturlig pigment laget av spiselige rødbeter gjennom ekstraksjon, separasjon, konsentrasjon og tørking. Hovedkomponentene er rødbeteantocyaniner og rødbetegul. Rødbeterød er en rød-lilla til mørk lilla væske, blokk, pulver eller pasta, med en særpreget lukt, lett løselig i vann, melk, 50 % etanol eller propylenglykolvannløsning, og...
Frankrike, Bondoufle
...Arbeidsområde: Lavt trykk. Høyt trykk. Type vinge: Bøyd, positiv Applikasjoner: For pneumatiske transport, støv, tørking, trykksetting. Egnet for bruk innen industriell sektor som støperier, pasta fabrikker, ovner, kjemisk industri. Standard væsketemperaturer: -10÷+60°C. Type produksjon Vifte i stål Fe360, turbin i Fe360 balansert statisk og dynamisk. Driftsdata: Luftforhold ved inntak...
...modnet kjøtt, pølser, sjømat og fisk, tørkede frukter, grønnsaker (behandlet ved blanchering, tørking eller sylting), ferdigretter, ost (ikke all ost kan vakuumpakkes), pasta, nudler, helt tørkede korn, maiskjerner, peanøtter, osv. Modell: WEP-430A Maks filmbredde: 400 mm Maks filmdiameter: 300 mm Beholderdybde: ≤120 mm Spenning: 3.5-6KW Strømtilpasning: 380V (220V) 50/60H, 3p Pakkefart: 1~3 sirkler/min Total størrelse: 1050X720X940 mm Nettovekt: 245 kg Luftkompressor: 0.6-0.8 (Mpa) Pakke Type: MAP...
Italia, Catania
...Matspesialitet laget av helkornmel av siciliansk nakenbygg. Bare siciliansk bygg dyrket med naturlige metoder, håndverksbehandling, bronseformet, langsom tørking, håndpakket.
Portefølje (8)
Østerrike, Wien
... treverk (innendørs) og sponplater (innendørs). Bindemiddelbasis: Umettet polyesterharpiks Glansgrad: -- Tørking: (23 ° C 60 % relativ luftfuktighet) kan overmales etter 15 - 20 minutter Forbruk: -- Påføringsmetode: -- Farge: Grunnmateriale: Grå - Herdemiddel: Rød Bruk: utendørs, innendørs...
Portefølje (10)
Italia, Fidenza
... ekstruderingspresser i kontinuerlig drift, kombinert med anlegg for statisk tørking ved lav temperatur eller kontinuerlig tørking. Multipellinje, ett anlegg for å produsere kort pasta, lang pasta, knuter, lasagne og spesialformater (paccheri, lumaconi, cannelloni, pastine, quadrucci, farfalle, bølgete lasagne og festonate, osv.), tilgjengelig i versjoner fra 150 til 500 kg/time. Italpast Gluten Free...
Italia, Laterina Pergine Valdarno
... basert på de gamle tradisjonelle oppskriftene fra området, det vil si på den "rurale" GASTRONOMIEN I TOSCANA som har gjort seg bemerket i verden. I respekt for økologisk bærekraft, brukes hovedsakelig produkter fra nærområdet, km. 0. Noen oppskrifter er basert på økologiske produkter som hjemmelagde kaker, pasta og marmelade laget av lokale frukter. Vi tilbyr også et utvalg av vegetariske retter...
Italia, Altamura
I området rundt Altamura, ved grensen mellom Apulia og Lucania, i det grønne landskapet i Murgia barese, finner vi produksjonen av PASTA JESCE, som er utelukkende håndverksmessig. Oppmerksomhet og omsorg i valg av råvarer, alle sertifisert av internasjonalt anerkjente organer, gir smak og kvalitet til vår pasta. Vi benytter prosesser med lang tørking, som varierer fra 12 til 18 timer, ved lave...
...L'Azienda Agricola Sabatino er en ung virksomhet, etablert i 2013, med mål om å produsere og markedsføre pasta av høy kvalitet. For produksjonen dyrkes og bearbeides det en gammel og ikke-hybridisert hvete i Marche... Hvete av 'Saragolla'. Det blir bearbeidet med steinmaling for deretter å gå videre til pasta produksjon med bronseforming og langsom tørking ved lav temperatur. Pastaen fra Sabatino produseres i henhold til strenge økologiske protokoller, og dens særegenheter er preget av høy fordøyelighet, en markant smak, rik tilstedeværelse av mineraler og lavt gluteninnhold.
Italia, Santa Maria La Carità
... pressing og forming: fra pressen blir deigen sakte presset av en skrue mot en bronseform, med moderat trykk for å bevare egenskapene til gluten og karbohydrater. For hver pastatype finnes det en spesiallaget bronseform. Vi bruker utelukkende bronseformer, som gir den typiske ruglete overflaten av den beste håndlagde pastaen. Fase med tørking: alltid ved lav temperatur for ikke å "denaturere...
Siden 1969 har VOMM produsert kontinuerlige industrielle anlegg basert på sin egen Turbo-teknologi for mat-, kjemisk og miljøsektoren. Turbo-Tørker for faste, flytende eller pasta-lignende produkter. Den opererer på åpen prosessgasskrets (mel, polymerer, salter, oksider…) eller lukket en (kommunale slam, raffineringsbiprodukter, garveri-slam…). Den er egnet for tørking av sensitive produkter...
Portefølje (5)
... velværeprodukter. Det som skiller oss ut på markedet er den FUNKSJONELLE LINJEN, en spesiell pasta laget med durumhvete semule som er tilsatt ekstrakter fra andinske og amazonske planter med verdifulle næringsegenskaper. Fullkornspastaen er dessuten laget med fullkorn semule av durumhvete, som har et malediagram utviklet i samarbeid med universitetet Federico II i Napoli og Teknologisk og Vitenskapelig Park...
Tyskland, Paderborn
amixon® er en trendsetter innen utvikling og produksjon av prosessapparater for bearbeidingsindustrien: Blanding, tørking, homogenisering eller agglomerering er bare noen av disiplinene som våre apparater mestrer perfekt. Et hovedfokus i amixon produktporteføljen er sterilapparater som oppfyller de høyeste hygienekravene. Gjennom kontinuerlig innovasjon, for eksempel nyskapende blandeverk og...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play