Belgia, Beringen
...Den t-formede beinet i T-bone biffen kommer fra baksiden av dyret. Indrefileten og ytrefileten sitter på motsatte sider av dette t-formede beinet for å danne T-bone biffen. Med lite eller ingen fett eller bindevev, er T-bone en typisk australsk biff perfekt for steking i panne eller grilling.
Portefølje (189)
Frankrike, Les Pavillons-Sous-Bois
Vi er et tekstilinnkjøpsbyrå med base i Tübingen, Tyskland. Vi følger deg på veien til ditt ferdige ønsketekstil. Våre tekstiler produseres i Hellas, og vår fabrikk har vært GOTS-sertifisert siden 2005. Vi er spesialisert innen streetwear, men tilbyr også hjemme- og sengetekstiler med mer. Som utdannet tekstilingeniør står jeg til disposisjon med min fagkunnskap. Enten du vurderer å starte et mote...
Portefølje (4)
Italia, Casoria
...Engros og detaljhandel av kampanske bøffelkjøtt og pølser. Blant produktene: T-bone steak 500 g, florentinsk kutt, skiver, entrecôte, filet, pølser, kjøttdeig, hamburgere, roast beef i nett, rullet i nett, bresaola.
Portefølje (7)
Tyskland, Schönau
...Automatisk båndsag modell "Astech PW" for scanning og vektpresis kutting av ferske og frosne produkter med og uten bein. Helautomatisk sag med kontinuerlig produktinnmatning for vektpresis kutting av ferske og/eller frosne og/eller beinholdige produkter. T-bone, beinskiver, ..., osv.
Portefølje (4)
Frankrike, La Garde
... style ribber, Benfrie strip steak, Bottom round london broil, Bottom round stek, Kokkens kutt ribeye, Brisket point, Chuck arm stek, Chuck tender, Cross rib stek, Filet mignon, Rump stek, Korte ribber, Shank primal, Sirloin flap, Strip filet, Tenderloin stek, T-bone, Hele brisket, Top sirloin steak osv. Frakt detaljer: Fraktmetode: 40 FT HØY-Q Kjølte KONTAINERE -18C - Med sjø. Mål: Total netto vekt 27 MT i hver 40 fot frysercontainer med TR-nummer i hver boks. Estimert frakttid: 35 til 43 arbeidsdager Inspeksjon: Forhåndsinspeksjon sanitærkontroll.
Portefølje (3)
Frankrike, Le Plessis Robinson
... individuelle porsjoner: entrecôte, T-bone, côte de bœuf, faux-filet, ribbe, tomahawk, plat-de-côtes, bavette, tende de tranche, osv. Grand Caractère bruker Skin Pack-teknologi for sine pakker, som gir lengre holdbarhet enn tradisjonell emballasje. Eksepsjonelt kjøtt for gastronomiprofesjonelle: restauratører, håndverks-slaktere, storhusholdningsdistributører. For å gjøre de beste kjøtttypene tilgjengelige for flest mulig, tilbyr Grand Caractère et utvalg av sine kjøttprodukter i LS- og tradisjonelle hyller i GMS.
Portefølje (9)
... standard), samt firemanns STUDIO-rom. Alle rommene er utstyrt med fullt sanitæranlegg, telefon, TV-SAT, LCD-TV, safe og gratis tilgang til internett. Vår hotellrestaurant, "T-bone – Wine Bar & Steak House", er et kjennetegn ved hotellet og ble kåret til den beste restaurant i Cieszyn-distriktet i 2015 av leserne av Dziennik Zachodni og portalen Nasze Miasto. I "T-bone" tilbyr vi våre kunder et...
Storbritannia, Borehamwood
Landbruk - Avlinger, Dyrking av korn og andre avlinger som ikke er klassifisert andre steder...
Storbritannia, Lancaster
Webdesign, andre datamaskinrelaterte aktiviteter...

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play