Tyskland, Bad Bellingen
... mikrobiologiske analyser av kjøttprodukter, f.eks. storfe, svin, geiter og hester. Prinsippet for kjøttprøvetakeren er det samme som for en korketrekker. Den gjør det mulig å kutte ut (destruktiv metode, også kalt eksisjonsteknikk) runde vevsbiter på 5 cm² fra overflaten av slaktet. Etter å ha blitt kuttet ut, blir prøven skrapt av slaktet med en skalpell og en pinsett. Diameter: 25 mm...
Portefølje (671)
Frankrike, Belley
... nettstoffet på som en sokk rundt den hengende slaktet, klipper strikken til ønsket lengde, lager en knute i bunnen og fester den øverst på slaktet. Brukere: slakterier, fryselager, skjæreverksteder, kjøtteksportører, slaktere, supermarkeder, jaktforeninger, gårder, distributører, matmarked, restauranter. Egenskaper: Bedre hygiene for slaktet. Reduserer vekttap (i vann) av kjøtt med et gjennomsnitt på 3,16% (i løpet av åtte dager) sammenlignet med naken kjøtt. Bremser...
Portefølje (30)
Danmark, Taastrup
... produkter oppfyller SGS-testing. Vi er en ledende leverandør av alle typer frosset svin og deler fra Ungarn, Brasil, Tyskland og Thailand. Vår policy er å tilfredsstille kundene våre og opprettholde et langsiktig forretningsforhold. For å gå videre med enhver forretning, vil vi kreve en myk forespørsel om tilbud som inkluderer informasjonen din. Fuktighetsinnhold: mindre enn 3% Drenering: 0 til -5°C i 8 timer Frosset ved: -40°C Lagring ved: -20°C Under transport: minus 10~15°C Pakking: 27 MT og 1350 kartonger i 40ft container...
Portefølje (21)
De forente arabiske emirater, Dubai
...Svinehalvdel er en del av slaktet som oppnås etter langsgående symmetrisk kutting av slaktet langs ryggraden. Den selges med smurt, vasket hud uten blødninger, kutt eller hematomer. Produsent: Ukraina Egenskap: Kjølt, Frosset Kjølte produkter: 12 dager ved 0 +4 ºC Frosne produkter: 6 måneder ved -18 ºC...
Portefølje (70)
Spania, Aracena
...oppdrettet fritt og naturlig, og fôret med ressursene fra de ulike dehesas og beitemarkene på Den iberiske halvøy, som er kjent for sin høye kvalitet på eikenøttene. Dette betyr at svinene våre blir godt ivaretatt fra fødselen til slakt, og oppdrettet spesielt for oss og etter våre preferanser. Svinene våre blir slaktet og delt opp, og vi utnytter hver del for å lage de forskjellige produktene...
Portefølje (3)
Vi slakter ukentlig rundt 4500 til 5000 svin. Karkassene er i stor grad ment for skjæring i vårt eget skjæringsanlegg. Også tredjepart (grossister, slaktere) kan henvende seg til oss for å få slaktet svin. Svin-slakteriet er HACCP-sertifisert, har også et FEDIS FOOD-sertifikat og BIO-merket. I storfekjøttslakteriet slakter vi ukentlig omtrent 200 storfe. De fleste storfe blir delt opp i vårt...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play