I en Multitherm Hotsafe kan man, etter ønske, også regenerere kjølte menyer (cook & chill, ca. 4°C) direkte om bord og varme dem opp til serveringstemperatur (ca. 72°C). Under leveranseturen holdes maten konstant og automatisk på temperatur, og menyene ankommer kunden like varme som om de nettopp var tatt ut av ovnen. Dette gir ikke bare en kvalitetsmessig fordel i smak, men også med hensyn til kj...
Portefølje (2)
...Mobile Elektro Umluft Thermoboxer for Cook + Serve (nybakt) og Cook + Chill menyer (4°C kjølt) / Convenience Food Multitherm Reheat-systemer er mobile og kraftige elektro-omluftovner for (E-) kjøretøy. I disse revolusjonerende ovnene kan nytilberedte retter holdes varme eller regenereres (Cook & Chill). Folie-, tallerkenmenyer, GN-boller m.m. holdes konstant på temperatur under transport...
Portefølje (1)
Schmid Gruppen har spesialisert seg på løsninger innen treenergi siden 1936. Deres tilbud inkluderer vedfyrte systemer for eneboliger og flermannsboliger, samt industrielle anlegg opptil 6,5 MW.
Portefølje (5)
... ovnene lastes med en kran. Sjaktover og kisteovner kan også tilbys som beskyttelsesgassovner med kontrollert ovnsatmosfære, slik at varmebehandling kan utføres under beskyttelsesgass. Med en vakuumpumpe kan retort-, sjakt- og kisteovner også evakueres.
Portefølje (5)
Sveits, St. Gallen
MENU SYSTEM er markedsleder og den ubestridte spesialisten innen høykvalitets induksjonsovner skreddersydd etter behov. I forkant av innovasjon. Design av ovner er vår spesialitet. Vi fokuserer på induksjonskoketeknikk. Hver av ovnene vi designer og produserer er spesielt tilpasset kundenes ønsker. Unike og skreddersydde induksjonsovner. MENU SYSTEM induksjonsovner: et raffinert valg. Født av praksis og designet for profesjonelle i restaurantbransjen. Vi designer ovnene våre etter din inspirasjon og basert på våre 30 års erfaring. Dette er hovedoppskriften på vår suksess. Vi garanterer det.