Spania, San Sebastian De Los Reyes
Frankrike, Auray
PLASTOBREIZ & PLASTOLOIR er franske familiebedrifter som har støttet ulike industrisektorer i over 45 år med øko-design og produksjon av plastemballasje ved hjelp av termoformeringsteknologi. Et utviklingskontor og integrert produksjon av verktøy gjør at de kan tilby stor reaksjonsevne og fleksibilitet for å møte de tekniske, markedsmessige og miljømessige utfordringene til sine kunder. Selv om ...
Portefølje (384)
Frankrike, Outreau
CHANNEL SEA FOOD er et selskap fra Hauts de France som spesialiserer seg på import og eksport av sjømatprodukter. Vår gruppe har en kontinuerlig overvåking av genetikk og utvikling av nye arter, noe som gjør oss til en viktig aktør på markedet. Vi er alltid lydhøre overfor våre kunder og tar i stor grad hensyn til deres forslag for å forbedre kvaliteten på produktene våre. I over 30 år har Channe...
Portefølje (172)
Frankrike, Saint Malo
...Laget av 100% vill fisk, vårt surimi er først og fremst en enkel oppskrift og et sunt produkt. En uunnværlig ingrediens i alle dine forretter og snacks, finner du vårt deilige surimi i mange former (stenger, ruller, revet, mini-stenger, osv.). Med Happy kan du variere oppskriftene dine etter dine ønsker! Språk på pakken: FR-EN-AR Total holdbarhet: 90 dager Garanti for holdbarhet fra fabrikk: 60 dager...
Portefølje (43)
Spania, Murcia
Vi tror på kvaliteten av produkter laget i Spania, derfor ønsker vi å dele dem med resten av verden. Asturianere er stolte av sin geitost, valencianere av sin paella, riojanere av sin vin, men hele Spania gleder seg når produktene og oppskriftene våre går utover grensene våre. Som spanjoler er vi stolte av vår gastronomi og variasjonen av produkter laget i vårt land. Gourmet Corporation ble etable...
Portefølje (178)
Østerrike, Königsdorf
...Eggalbuminpulver kan brukes til å forbedre kvaliteten på produkter og deres holdbarhet. Utseende løs pulver eller utsatt for massiv, ensartet gul, med normal eggehvite lukt, ingen lukt, ingen urenheter. Typiske bruksområder inkluderer skinke, pølse, surimi, nudler, instantnudler, godteri, saus, iskrem. Holdbarhet 24 måneder i skygge, tørre, forseglede forhold Emballasjedetaljer 20 kg polyposer i kartongbokser. 2022 Mt per 40" container. Ingredienser Friske egg 99,9% Analytisk sammensetning Protein 70,0% Lipid 5,0% Fuktighet 6,0 til 7,0%...
Frankrike, Bruges
...Mussler format Vrac eller GMS Reker, rekekjøtt i alle størrelser format Vrac og GMS Surimi ... Siden 1980-tallet har vårt selskap tilbudt et bredt utvalg av frosne og hurtigfrosne matvarer fra hele verden. Vår kunnskap om markedene siden oppstarten, kombinert med vår tekniske kunnskap om "Kald" produkter, gjør at vi raskt og presist kan imøtekomme behovene til våre kunder med tilpassede...
Portefølje (12)
Frankrike, Mietesheim
...Velg pepperrot på tube for en mer praktisk og optimal bruk. Kraftig i smak, skiller pepperroten seg spesielt ut med sin sterke smak. Denne mildere og aromatiske versjonen avslører en lett pepperrot. Ferdig til bruk, pepperroten smøres veldig enkelt. Ideell for å heve aperitiff-toast, smørbrød, surimi, røkt fisk, spekemat eller til og med bourguignonfondue. Ingredienser: Pepperrotrot, vann...
Portefølje (80)
Tyskland, Hamburg
... stabiliseringssystemer for deg. Gjennom vår fleksible produksjon garanterer vi en jevn og høy kvalitet. Vår portefølje omfatter: Fiskemodningsmidler (med eller uten urter og krydder) for f.eks. sild og laks, fiskeinjeksjon, fiske-puré, fiskekaker, fiskepølse, Pâtes, Surimi, rogn- og reke-behandling, majones, salatkremer, dressinger, dypp i varm- og kaldproduksjon (med eller uten eggeplomme / melkeprotein), sauser og kremer for hermetikk, bundet suppe, ketchup, marinader, paneringsadditiver, søtsaker, næringsmiddeladditiver, oppdragsblanding som tjenesteleverandør.
Danmark, Kobenhavn
...grouper osv.), oppdrettsfisk (rød/svart tilapia, barramundi osv.), blekksprut (blekksprut, tiarmet blekksprut), bløtdyr (muslinger, krabbe), verdiskapende skalldyr (sushi, nobashi, torpedo osv.), hermetiske skalldyr, annet (frosker, surimi osv.). Griseføtter, fersk svinekam uten ben, frosne grisehaler, svinemørbrad, svinerevelsben, halv gris, omasum storfekjøtt.
Portugal, Vila Nova De Sande-Guimarães
... fiskeprodukter.\n\nPARA QUEM TRABALHAMOS\nEngros, bearbeidings- og pakkeenheter, distribusjon.\n\nONDE OPERAMOS\nVi eksporterer kvalitet til hele verden.\n\nO QUE NOS DIFERENCIA\nKvalitet, hastighet og troverdighet.\n\nPRODUTOS\nHos Lusoatlantis finner du det beste forholdet mellom kvalitet og pris på markedet. Vi har et enormt utvalg av produkter av høy kvalitet som oppfyller de mest krevende kvalitetsstandardene.\n\nPESCADO // CEFALÓPODES // CRUSTÁCEOS E BIVALVES // PRÉ-COZINHADOS E SURIMI"}...
Belgia, Kontich
... spekter av tilberedninger. Fisk: dory, pangasius, gullmakrell, rødspette, torsk, rog, rødspette, sardiner, skrubbe, skjære, gjedde, tilapia, tunfisk, laks, havabbor, havmus. Skjell og skalldyr: blåskjell, venusmuslinger, kamskjell, elvekreps, snegler, langoustiner, whelks, krabbe. Surimi: surimi-biter, surimi-stenger, surimi-reker, panerte surimi-produkter.
Belgia, Brugge
Viciunai Group ble etablert i 1991. Selskapet er en av de største og økonomisk sterke produsentene av krabbesmakpinner, surimi-produkter og fisk i Europa. Gruppen handler under merkenavnet „Vici“ i mer enn 40 land over hele verden. Viciunai Group består av 47 selskaper i 17 land.
...samt høy service og en individuell tilnærming. VÅR SPESIALISERING Bitt tekstur Elastisitet Emulgering Styrke på sluttproduktet Tørr snitt Sluttproduksjonsutbytte Alternativer til animalske produkter Smak Forhindre synærese Kostnadsreduksjon av oppskrifter Forlengelse av holdbarhet Forhindre produksjonsavfall Redusere returer Fiskemodning Lagringstider Saltlake / Injeksjon av fisk Krabbepinner "surimi" Stabilisering av "elastisitet" Sjømat og deres smak Fiskepølser / Pølser Krydder Utbytte + Farge Glasur Ranzighet Svarte flekker på reker...
Portefølje (1)
Frankrike, Cesson-Sévigné Cedex
...Jacquet, Krustanord, La Boulangère, Maître Jacques, osv. Prosjekter: Slakterier, pakkerier for reker, pakkerier for mini Baby Bel, eggproduksjon, osteproduksjon, møller, lagre, logistikksentre, transstockere for melk, enheter for sammensetning av tilsetningsstoffer, fabrikker for pakking av oliven, produksjon av kokt skinke, barneprodukter, surimi, produksjon av vinterhager, lagring av Corn Flakes, produksjon av frosne panerte fiskefileter, produksjon av ferdiglagde salater, osv.
Belgia, Oostende
Viswaren Bonnet er leverandør av alle ferdiglagde fiskeprodukter. Bonnet tilbyr et eksklusivt kvalitetsutvalg: reker, røkt fiskevarer, marinader, sild, ferske tilberedninger, skalldyr, salater og antipasti, frysevarer, krydder, sauser og majones, surimi krabbe og mer. Viswaren Bonnet tilbyr en hjemleveringstjeneste etter en ruteplan, men produktene kan også hentes.
Spania, San Vicente de la Barquera (Cantabria-Spain)
Idesur er et selskap spesialisert på produksjon og salg av fiskeretter og løsninger for kjølt, hurtigfryst og hermetisert mat. Vår produksjonsanlegg ligger i den maritime landsbyen San Vicente de la Barquera (Cantabria), innenfor Oyambre naturpark. De viktigste egenskapene ved produktene våre ligger i bruken av sunne, naturlige og bærekraftige råvarer, hvor vi takket være en innovativ produksjonst...
Frankrike, Chateaurenard
... karminproduksjonsfabrikkene i Europa. Produksjonen av smaker fra sjømat (hovedsakelig surimi-smaker) og søte smaker, som i hovedsak er ment for eksport til Asia, gjør den til en av de viktigste aktørene på markedet for næringsmiddelindustrien i Europa. Gjennom sitt representasjonskontor i Kina importerer og distribuerer den flere typer tilsetningsstoffer og ingredienser som inngår i mange produkter. Gjennom sin ekspertise produserer den spesielle preparater (farging for cocktailpølser og paella osv.).
Danmark, Aalborg
...linjer for frysing og pakking av frosne rå og kokte sjømatprodukter, spesielt reker med skall, skrelte reker, muskelkjøtt, småblekksprut, sjøscallops, blekksprut, blæksprut, sjøcocktail, panserlinje, osv. Alle produksjonslinjer er utstyrt med det nyeste og mest oppdaterte utstyret. Eksklusiv sjømat har alltid vært verdsatt. Sjømat er vår virksomhet og lidenskap, gjenstand for kontinuerlig forbedring og perfeksjonering av vår kunnskap og erfaring. De viktigste komponentene i vårt sortiment er reker, surimi og mange andre sjødelikatesser.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play