Frankrike, Arengosse
... sukkeret deg enkelt tilføre en rik og smakfull lønnesirupsmak til alle dine retter. Ingredienser : Ubehandlet rødbetesukker (100% fransk) Lønnearoma Naturlige fargestoffer : E150C (karamell) og E160C (karotenekstrakt) Emballasje : PET-krukke på 200g Bruksområder : Bakverk : Perfekt for å erstatte vanlig sukker i kaker, småkaker og andre søtsaker. Drikker : Tilsett det i kaffen, teen, varm sjokolade eller til og med i smoothies for en unik lønnesirupsmak. Referanse:SUCRE0083B...
Portefølje (200)
Frankrike, Talant
... gjør det mulig for nybegynnere innen kakedesign å lage vakre kaker i sukkerpasta som vil få både små og store til å drømme! Du kan bruke sukkerpastaen til å dekorere kakene dine for alle anledninger, eller til å lage figurer av karakterer, dyr... Den eneste grensen for dekorasjonene dine vil være fantasien din! Klar til bruk, anbefaler vi polyetylen kjevle, referanse R8007B, som er mindre klebrig, for å kjevle ut sukkerpastaene. Når den er kjevlet ut, kan du bruke denne sukkerpastaen. Referanse: D20.24 På lager: 1392 produkter Dimensjoner: 250 g VektPris: 0.25...
Portefølje (192)
Frankrike, Biguglia
...Les caramels pruneaux cacao Oppskrift for 12 karamelldrops ● 120 g hel fløte med 35% fett ● 1 krukke med U Zuccaru Sucre Gourmand med kystplommer og kakaonibs O Mà! Bland 120 g av sukkeret med kystplommer og kakaonibs O Mà med den hele fløten. Varm opp blandingen i en kjele. Når karamellen får en vakker gylden farge, ta den av varmen og legg små topper på et bakepapir. La det avkjøle. Form myke karamelldråper med fingrene. Rull i sukkeret med kystplommer og kakaonibs O Mà! Nyt med glede og med fingrene!
Portefølje (68)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play