Spania, Granada
Bodegas Anchurón produserer rødvin, hvitvin, rosévin og søtvin. Våre flaskestørrelser er for øyeblikket 18,7 cl, 37,5 cl, 50 cl og 75 cl, som tilhører Denominación de Origen Granada og Indicación Geográfica Protegida Altiplano de Sierra Nevada, avhengig av vinen. Vi arbeider med varianter som Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Merlot og Syrah for rød drue; Chardonnay, Sauvignon Blanc og Moscatel de ...
Portefølje (5)
Spania, Cijuelas (granada)
...GRØNN GORDAL OLIVEN STOR KALIBER FYLT MED:  - Ansjos  - Sardin  - Ost (Ulike typer ost) Vår produksjonsprosess gjør det mulig å fylle enhver oliven etter kundens smak og pakke den i det formatet de velger.
Portefølje (9)
Frankrike, Marseille
... deres smak og kvalitet i sitt opprinnelsesland. Vi tilbyr: - hermetisk fisk i boks eller glass: tunfisk, sardiner, ansjos, spratt ... - spesialiteter på glass eller i skål: salat mechouia, hummus, chakchouka, mloukia, anti-pasti - sauser, krydder, harissa - olivenoljer - oliven - bottarga fra Hellas - mandelmelk (flere varianter) - syltetøy, honning og pålegg - Halwa...
... inkluderer innenlands og utenlands handel med ferskvann og saltvann fisk, skalldyr, bløtdyr, fiskefôr og kaviarvarianter. I tillegg tilbyr vi profesjonell rådgivning og nøkkelferdige anlegg innen akvakultur og prosesseringsteknologier. Produkter Produktinnhold Sjømat (Fiske) Ferskvannsfisk Stør, ørret, karpe, gjedde Sjømat (Fiske) Havfisk Dorade, havabbor, ansjos, makrell, sild, sardiner...
Spania, Barcelona
MAPESCA, S.A. selger fersk fisk og skalldyr fra hele den spanske kysten og fra flere land i EU. Våre hovedprodukter er: Blåfisk, Sardin, Ansjos, Makrell, Sild. Hvitfisk: Hyse fra snurpenot, nasjonal og importert hyse, nasjonal og importert rødspette, rødspette, kveite, torsk, havabbor. Bløtdyr: Sepia, fersk og frossen blekksprut, fersk og frossen blekksprut. Tunfisk: Fersk og frossen marrajo, fersk og frossen hai, gulfin tunfisk, blåfin tunfisk, stor tunfisk, bonito. Akvakultur: Rødspette, dorade, havabbor, kveite, corvina, laks, levende reker, havabbor.
Spania, Barcelona
... behandler produktet med stor forsiktighet og omhu for å kunne garantere et høykvalitetsprodukt klart for smakfullhet. Personalet er spesialisert i manuell filetering og bearbeiding av fisken. De har bred erfaring i den vanskelige og delikate kunsten å håndtere ansjos og verdsetter stolt sitt tradisjonelle håndverk. Vi tilbyr produktene våre i varierte formater og størrelser for å tilpasse oss dine behov. Våre fasiliteter oppfyller de nødvendige hygieniske og sikkerhetsmessige kravene og er utstyrt med den nyeste teknologien.
Italia, Genova
... fritert ansjos; dessertene er også populære, med crema catalana som en av favorittene. ELEGANTE E RAFFINATO - Lokalet, innredet med stor omsorg og dominert av pastellfarger som beige og rosa, kjennetegnes av en veldig behagelig atmosfære.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play