Slovakia, Dolný Ohaj
...Potetstivelse er et allsidig produkt som brukes i kommersiell matproduksjon og av hjemmekokker for å forbedre teksturen på mange matvarer. Farge: Hvit Konsistens: Pulver Emballasje: Papiersekk 25 kg Mengde: 5.000 kg - 48.000 kg...
Portefølje (36)
Tyskland, Düsseldorf
...Potetstivelse brukes som et tykningsmiddel i en rekke matprodukter, inkludert supper, sauser og bakervarer. Dens evne til å binde vann er en fordel her for matproduksjon og produktutvikling. Potetstivelse brukes også som bindemiddel i produksjonen av pølser og som stabilisator i meieriprodukter. Potetstivelse kan brukes i følgende produkter: Deigprodukter som brød, pasta, småkaker, og også i andre produkter som godteri, hermetiske grønnsaker, kjøttprodukter, ferdigretter, og som dyrefôr.
Portefølje (3)
Tyrkia, Adana
...Følgende parametere definerer kvalitetsstandardene for vår naturlige maisstivelse: Fuktighet [%]: Minimum 9%, Maksimum 12,5% Protein [%]: Maksimum 0,4% pH: Område 5 til 7...
Portefølje (5)
Tyskland, Karlsruhe
... optimalisering av prosessene. Våre FT-NIR-analyse systemer brukes både i laboratoriet og i prosessen. Utvalget spenner fra mer generelle applikasjoner til applikasjoner som er spesialutviklet for enkeltkunders behov. Eksempler på applikasjoner inkluderer: matoljer, kakaosmør, konfekt, emulgatorer, stivelse og pektin, samt plantebaserte drikker. Hvis produktene dine ikke er inkludert i denne eksemplariske listen, ikke nøl med å kontakte oss. Vi står gjerne til tjeneste!
Portefølje (9)
Storbritannia, Crossways Business Park, Dartford.
...Vårt grønne bananmel er laget av å skrelle, tørke og male grønne, umodne bananer. Det har en nøytral smak, ingen lukt og har en hvit/kremfarge. Det er perfekt å bruke som bindemiddel eller stivelse, eller bare legge det til enhver ingrediens i matproduksjon. Vårt bananmel er unikt fordi det har svært høye nivåer av resistent stivelse, som er gunstig for de gode bakteriene i tarmen med mange...
Tyrkia, Izmir
...Stivelse er et grunnleggende produkt som oppstår under fotosynteseprosessen i planter. Potetstivelse inneholder en høy mengde naturlig stivelse. Naturlig potetstivelse er strukturelt sammensatt av større granuler sammenlignet med andre stivelsestyper. Den brukes spesielt i matproduksjon som bakeri, supper, ferdigretter, produksjon av sahlep, brødproduksjon og i mange andre matvarer. Den foretrekkes ikke brukt i desserter på grunn av at den kan endre den ønskede smaken av produktet.
Portefølje (10)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play