Frankrike, Outreau
...Maiski "boschampignonsaus", denne klassiske kremete vinter sausen med stekte skogsopp er fullpakket med smak. Den passer utmerket til stekt rødt kjøtt, sprøstekt fjærfe, men gir også et ekstra preg til dine viltretter. På hovedbildet har vi ekstra pyntet den med blåmarmorert ost som "Gorgonzola" eller "Blauwe Achelse", biter av hasselnøtter og rosmarinblader. På det andre bildet ser du stekt "hazerug", potetboller, "Maïski" epler med tyttebær og vår "boschampignonsaus"!
Portefølje (33)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Stekte løk er en ideell base for enhver steking. Men tørkede stekte løk er også et flott råmateriale for alle salte bakverk. Brød, kaker, pizza, smørbrød, hamburgere og cheeseburgere får en helt annen smak med sprø biter av stekte løk. Bruk til Bruk i supper, sauser, salater, marinader, kjøttretter, grønnsaker, tilbehør. Smak Myk, søt Næringsverdi per 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 4,5 Fett (g / 100g)… 14 Karbohydrater (g / 100g)… 28 Energiverdi (kcal / 100g)… 250...
Portefølje (178)
Hela International - Gå nye veier med den rette partneren ved din side siden 1905. Alltid være et skritt foran, mestre utfordringer med letthet og oppleve nytelse på nytt - Hela er den rette partneren ved din side for å oppnå nettopp disse målene. Som familiebedrift møter vi nye oppgaver med hjerte og forstand. Modne teknologier og lang erfaring gjør det mulig for oss å gå fremtidsrettede veier.
Portefølje (91)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play